Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 27 december 2019

 

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 27 december 2019

Per Staffan 28 december 2019

The Collective of Guides (channeled messages)

Ett Meddelande till Ljusarbetare – 27 december 2019

Av Caroline Oceana Ryan

Denna veckas vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas äldsta, Änglalegionerna och Ärkeänglarna kända som Kollektivet:

Hälsningar, kära ni! Vi är mycket glada över att ha denna stund att prata med er idag.

Idag svarar vi på en fråga från en Ljusbringare som undrar:

”Jag undrade hur jag skall kalla in Gudomligt Ljus för att överföra energi eller känslor på ett praktiskt sätt.

Har ni några exempel på vad jag ska säga, eller vad jag ska göra på ett konkret sätt, när jag är i ett utmanande ögonblick eller situation, antingen en extern eller intern sådan (som när djup sorg kommer upp)? ”

Detta är ytterligare en utmärkt fråga som träffar direkt i hjärtat av det som oroar så många nu, när de undrar hur de kan hjälpa sig själva och nära och kära i att hantera den enorma inre förändring som har flödat in i era liv under de senaste åren.

Vet att när yttre situationer känns utmanande, beror det på att de lutar sig mot ett gammalt sår.

Detta är anledningen till att de har inträffat – så att du kan läka dem och äntligen gå vidare från en sak som kan ha besvärat dig under otaliga jordeliv.

Det är gamla känslomässiga rester, energimönster, jordidentiteter och inlärda gensvar som lämnar dig nu, såväl som mycket skugga som tagits upp i liv där du höll fast vid något falskt hopp som verkade lova en väg ut ur trauma och förlust.

Det fanns också liv där du träffade avtal med källor till kunskap och information som skulle ge dig mer makt, mer styrka, mer av vad din vilja krävde utan att veta vad detta skulle kosta dig över tid.

Ditt egosinne har fått panik vid tanken på att förlora det som, bekvämt eller obehagligt, har hjälpt till att definiera det i tusentals år på Jorden.

Det får panik vid tanken på att bli lämnat efter i den här nya konstruktionen som du tar på dig nu.

Och efter att ha konstruerats som ett falskt jag tvivlar det på att någon integritet kommer att lämnas till den gamla struktur som dina medvetna och undermedvetna sinnen byggde och har fastnat i så länge för att filtrera livserfarenheter på ett sätt som du kan leva med.

Det missar helt att du inte kom in för att återigen leva enligt vänsterhjärnans diktat och logiska tankesätt, hindrat av dess skarpa gränser.

Du kom inte in för att än en gång bli dominerad av argumenten från en patriarkalisk religion eller beroendet av bilder av det Gudomliga Maskulina, medan alla idéer om ett Gudomligt Feminint blir förlöjligade och kasserade.

Den här gången kom du in för enheten av bådas Närvaro, förenade perfekt i en sammanvävd tapet av både logik och intuitiv känsla, både inre design och yttre skapelse.

Flyt med denna nya form. Förneka den inte.

I en svår situation som kräver dina inre resurser, var noga med vad din inre Visdom – din intuition – säger dig om situationen.

Om du inte kan förbli känslomässigt lugn och centrerad när du hanterar en yttre situation, se om du fysiskt kan komma ifrån den person eller situation som problemet visar sig igenom (även om det är förankrat någon annanstans).

Ta ett ögonblick för att klargöra eller återta din egen lugna hållning, energetiskt.

Om det är omöjligt, föreställ dig att personens kropp och energier hålls i en bubbla av gudomligt gyllene ljus – inte för att fånga eller innesluta dem för att begränsa deras uttryck, men så att det första sammanhanget de talar från är ett av Gudomligt Ljus och allt är högre avsikt.

Därifrån föreställ dem som mycket unga, för när någon reagerar på ett tätt eller svårt sätt, är det detta som talar.

Se deras skrämda två- eller treåriga jag, eller femåriga jag på första skoldagen, och förstå att den som orsakar ett problem känner rädsla på någon nivå, antingen det är rädslan för egot eller det falska jagets förebrående stolthet.

Detta påminner dig inte bara om deras stora sårbarhet, utan om omogenheten i deras syn på världen, och att de helt enkelt fortfarande går framåt på deras väg.

De kanske desperat vill komma dit du är och är inte nöjda med att inse att det ännu finns lite arbete framför dem.

För interna strider, släpp det logiska sinnets ständiga behov av att etikettera och bedöma.

Om en vän säger något som är svårt för dig, till exempel, eller om en man eller kvinna du ser beslutar att gå vidare och sluta se dig – det är svåra stunder, liksom förlusten av ett hem eller jobb, eller en plötslig stor kostnad som du inte förväntade dig.

Du kanske känner i dessa ögonblick att livet har dragit dig undan från något, och att du inte är så ”ansluten” andligt som du hade hoppats, annars skulle denna fruktansvärda sak inte ha hänt.

Ändå hände det inte för att du är inte där du borde vara vibrationsmässigt.

Det hände just för att din väg går vidare nu med Ljusets hastighet.

Din egen själ och ditt högre jag begär att du inte bara släpper det falska jaget, utan alla dess gamla energimönster, felinformation och kortsiktighet, baserat på egots självskyddsmekanik mer än dig som ditt högre jag.

Har du blivit vilseledd, ljugen för, kraftlös i århundraden? Säkert är det så.

Ändå kom du in i detta speciella jordeliv för att frigöra inte bara det offertillstånd som du tillfälligt kan hävda när du hör om de falska strukturer som byggdes upp för länge sedan i jordelivet för att fängsla människor.

Du kom främst in för att hjälpa till att förankra vibrationen av den Nya Jorden, och det gör du.

Om något inte fungerar i era liv, kära ni – ekonomin, hälsan, relationerna, arbetet, hemmet eller det sociala livet – så beror det inte på att ni inte ”gör rätt.”

Det beror på att ni i er kärna tittar på något som har besvärat er, eventuellt i årtusenden, och som kanske bara är till en del relaterat till själva den yttre situationen.

Så om pengar är en svår fråga för er, kan det djupt i ert hjärtsinne och era undermedvetna energier finnas en långvarig tro på er ovärdighet – brist på självkänsla och känslor av att inte förtjäna.

Detta är bara ett exempel, men det är ett enormt sådant.

Det är svårt att hjälpa till att bygga en Ny Jord medan ni tror att ni inte förtjänar goda och vackra saker på alla nivåer i livet.

Och ändå gör så många av er det, och vi ser era högre jag och guider bedrövade på vissa nivåer som ett resultat, eftersom detta gör era liv så mycket svårare än de behöver vara.

Och så kan tillvägagångssättet att hantera frågan på nivån för vardagliga pengafrågor naturligtvis vara till hjälp.

Ändå skulle tillvägagångssättet att hantera frågan på nivån av vad den outtalade, osynliga energiblockeringen håller tillbaka från dig vara mycket mer användbart för dig.

När du står inför det olösta mysteriet om varför ett område i livet inte fungerar för dig, sitt tyst med ditt Ande-team av guider, Änglar och högre jag.

Använd pengar som ett exempel och be dem om ett extra fokus på Ljus som inte bara hålls på pengarnas energi och pengarnas flöde i ditt liv.

Be dem att dra till dig nu exakt det högre Ljus och de energier som hjälper dig att läka det som håller tillbaka pengarna från att flyta till dig positivt och fullständigt, oavsett om det är gamla eder, avtal eller löften, en mental eller emotionell blockering, eller en energiblockering som står i din väg.

”Vad det än är som har fått mig att leva i denna situation med uppenbar ekonomisk brist, ber jag [beordrar jag] fullständig läkning av alla känslomässiga, undermedvetna, medvetna och energetiska sår på detta område. Och jag ber om en fullständig upplösning av alla energetiska blockeringar på detta och alla områden i mitt liv. Jag tackar er. ”

Du behöver inte veta de exakta blockeringarna för att lösa dem.

Men du måste ge fullt tillstånd och beordra fram höjningen upp i vibrationer, för att hjälpa de som väntar på att stödja dig i din läkning.

Om du inte har en tidigare överenskommelse om att de ska arbeta med dig oavsett om du begär det eller inte, kan de inte gå in och hjälpa till, förrän du kallar på dem och ger tillstånd för den interventionen.

Tro oss, alla vi vill hjälpa er på detta sätt!

Vi kommer att fortsätta att inkludera sätt att hantera svåra stunder positivt under dessa Uppstigningsdagar som ni lever i nu, i framtida Meddelanden.

Vi ber bara att du lär dig som en grund att ta dig en stund för dig själv, så fort din situation tillåter det, när du känner dig på helspänn eller är sträckt eller stressad på något sätt.

Sitt tyst och andas och påminn dig själv om att du lever i en tid där Gudomlig Kärlek redan har nått långt in i mänsklighetens kollektiva hjärtan och sinnen. Och att Moder Jord själv kallade fram dig för att hjälpa till i Sin transformation.

Du lever på Jorden nu som en Ljuskrigare, inte så mycket för strid som för att skydda, markera och etablera djupet av Transformation och Omvandling i mänsklig energetisk upplevelse.

Därför måste dina egna sår komma upp till ytan för att bli helade.

Välsigna dem och släpp dem nu.

Känn dem fullt ut i ögonblick när de kommer fram för att uttrycka sig.

Be ditt Ande-team att gå in i djupet på det som ligger väldigt långt under den känslan, och allt som är relaterat till det, och att läka allt som är kvar läkas där.

De känner väl till den väg som du valde innan du inkarnerade och kommer att hjälpa till på sätt som sträcker sig utöver vad ditt sinne kan förstå, eller till och med medvetet begära.

Vi kommer att fortsätta med mer på en annan dag. För nu vet du att du är älskad bortom alla mått och värdesatt för din mod – din djärvhet när du kommer fram till denna låga dimension, en sista gång.

Namaste, kära ni! Vi är alltid med er.

 

 

Copyright 2019, Caroline Oceana Ryan

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...