Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 december 2019

Det Arkturiska Rådet, 17 december 2019

Via Daniel Scranton

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har börjat undersöka de olika strategier som vi ser att ni alla använder för att komma in i ett högre vibrationstillstånd. Vi talar om era uppriktiga försök att höja er vibration i stället för att använda droger, alkohol eller sex. Vi är intresserade av de processer som ni använder när ni sitter ensamma hemma och behöver få komma in i ett högre vibrationstillstånd.

Vi vet att ni alla inser betydelsen av att vara i ett högre vibrationstillstånd, eftersom ni inser att ni skapar er verklighet med den vibration ni är i. Vi har blivit väldigt nyfikna på hur de av er som är avsiktliga skapare, tänker er att försätta er i ett högre vibrationstillstånd. Och vi vill också säga att det är inget fel med att göra något för att försätta er i ett högre vibrationstillstånd, men ni har inte alltid tillgång till det som gör att ni kommer dit.

Vi är särskilt intresserade av vad ni gör för att höja er vibration när ni inte har tillgång till alla era vanliga trick. Vad vi har märkt är att fler och fler av er inser kraften i att andas rätt för att få er att inte bara rensa något som ni inte vill känna, utan också få tillgång till något som ni vill känna. Att medvetet andas kan förändra spelet för hela mänskligheten, och fler och fler av er håller på att vakna upp till denna sanning. Att ta ett djupt andetag går automatiskt för er, och det är också så att när ni upplever en form av trauma, kommer ni att sluta andas.

Vad vi vill säga med detta är att vi vet att ni kan gå ännu längre med ert andningsarbete, med er medvetna andning. Vi vet att ni kan uppnå extas genom att göra det ni gör hela dagen och hela natten – nämligen att andas. Nu ska vi inte tala om för er hur ni ska andas medvetet, eftersom vi vill att ni ska förstå att ni har förmågan att själva bestämma vilken typ av andning som kommer att fungera bäst för er i ett givet ögonblick, eller i en given situation.

Så vi bjuder in er att leka mer med er andning. Använd den för att fokusera mer. Använd den för att bli mer uppmärksamma. Uppmärksamhet är konsten att uppmärksamma vad ni gör i ögonblicket. Så när ni andas och gör något medvetet och avsiktligt, bidrar ni med så mycket mer av er medvetenhet till den aktiviteten.

Vi vet också att ni vet vilken stor roll andningen spelar i era meditationer, men meditation handlar ofta om att nå ett tillstånd av neutralitet. Den handlar om att frigöra något. Vi vet att ni kan uppnå ett tillstånd av extas genom att leka med medveten andning, och det är något vi inbjuder er att göra minst en gång om dagen.

Du gillar kanske också...