Fader Gud via Inger Noren, 21 mars, 2020

 

2020-03-21

 

Detta är er FADER GUD som talar genom min närmaste lärjunge och uppstigna mästare.

Lyssna på det jag har att säga.

Folk, det kommer en ny världsordning i antågande och det betyder att den gamla världsordningen är avslutad och förbrukad. Många av er har redan märkt att den finansiella marknaden har förändrats och det betyder att nu kommer er ekonomi bli bättre finansierad på grund av att nu kommer alla att ha pengar för sin levnad. Den nya finansiella ordningen är en statlig inrättning som kommer att ge människorna den valuta och ersättning i form av pengar och guld. Inga skulder längre utan all skuld är borttagen från hus och annat boende. Den stora utgiften angående energi kommer att ersättas av att var och en kan ha sin energiförbrukning individuellt och utan kostnad.

Luften och haven kommer att renas för att människor ska kunna använda rent vatten för sina behov av mat från haven. Jorden kommer att befrias från gifter så att allt som växer kan ätas av människor och djur för att slippa bli sjuka, som det nu är.

Det kommer att finnas bostäder för alla utan hyreskontrakt. Ingen ska längre vara hemlös. All mat kan tas från haven och naturen utan att det kostar något. Ingen ska behöva svälta.

Sjukhusen försvinner så småningom för att människor kan hela sig själva utan medicinering med svåra biverkningar.

Sin fritid kan man bestämma själv hur mycket man vill ha. Att arbeta är inte nödvändigt för överlevnad men om man vill arbeta är det naturligtvis en möjlighet till sysselsättning.

Det är av stor vikt att ledarna i landet informerar sitt folk när den finansiella ordningen har börjat gälla. Det är av stor vikt att människorna nu börjar inse att en ny tid har kommit och med den sanningen och ljuset.

Folk gläd er. Vår FADER GUD har stor nåd för människorna och hans kärlek är oändligt stor. GUD välsigne människorna.

Och så är det.

Från GUD och dina närmaste änglar

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

You may also like...