Lady Nada och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell, 15 mars 2020

 

Lady Nada och En Som Tjänar (OWS) via 

James McConnell, 15 mars 2020

 

 

LADY NADA (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Lady Nada. Jag uppskattar att jag och min Älskade Sananda, kan vara med er här i dessa stunder, i dessa tider av prövning för många över hela världen.

Detta är de tider som ni, de av er, Ljusarbetarna, -Krigarna, Ljusbärarna och -Delarna, har arbetat för, väntat på och bett om, för att alla ska komma till denna punkt av Kärlek. Och även om det inte verkar så för vissa, de som fortfarande är djupt inbäddade i den tredimensionella illusionära matrisen, så verkar det som om kaos regerar nu.

Men till de som har förberett sig på just dessa stunder som kommer nu, ni som ser, ser  bortom gardinen. Ni ser bortom slöjan. Ni ser vad som verkligen finns där, vad som verkligen finns där i detta nu, inte vad som kommer, utan vad som är här nu.

För om ni fokuserar på nu-ögonblicket, inser ni att allt annat är exakt där det måste vara, och ni är precis där, i stormens öga. Även nu när stormen rasar omkring er så är ni säkra i ögat, inom den neutralitet ni själva skapat för er. För det är i den “neutrala punkten” där många av er hittar er själva mer och mer. Det är i den neutrala punkten ni äntligen inser, att allt verkligen arrangeras.

Vi vill inte att ni bara ska se den rädsla som har uppstått över hela planeten. Vi vill att ni istället ska se bortom den, se glädjen och kärleken som också har uppstått. För även i de mörkaste stunderna så lyser ljuset igenom, precis som det gör nu. Ni har ett uttryck: “det är alltid som mörkast före gryningen.” Och det är verkligen sant.

Till och med nu när ni tittar ut framför er, om ni då ser med ögon från alla de som fortfarande är inbäddade i den tredje dimensionen, så ser ni oro, ni ser förvrängningar, ni ser fulhet. Men om ni ser med ert tredje öga som nu har öppnats upp hos de flesta av er, och använder det ögat, då ser ni det som vi ser det. Vi ser bara renhet, bara kärlek, även i de djupaste skuggorna av mörker. Vi ser ljuset inom. Och vi vet att det ljuset kan komma fram igen. Så om ni vill se alla få sona sina brott, så är ni fortfarande i den tredje dimensionens illusion. Ni verkar fortfarande inom dessa frekvenser. Men om ni kan se så som vi och då kan se ljuset glimta, en flammas glimt även inom de mörkaste fortfarande, så finns det alltid en chans. Kommer de att ta den chansen? Många kommer inte att göra det. Men det är inte för er eller oss att avgöra. Det är deras val. Precis som det är ert val att leva i världen, men inte vara av den. Och vet att ni stiger inom er själva även i dessa ögonblick, till de högre vibrationsfrekvenserna.

Ni har ingenting att frukta förutom själva rädslan. Rädslan håller er tillbaka. Rädslan sänker ert immunsystem. Den låter det inte göra vad det kan göra. Släpp all rädsla. Och vad finns då kvar? Endast kärlek. Och när ni släpper all rädsla, så släpper ni också all smärta och allt lidande.

För när ni har släppt rädslan och det bara finns kärlek, så har ni nått den neutrala punkten i er. Och den neutrala punkten är där Guds källa i er bor. Himmelriket, Guds rike finns inom er, inom oss alla. Låt det riket regera inom er.

Gå framåt nu, allt finns där framför er. Allt förs fram till alla inte bara till er, utan till alla för att kunna se, för alla att kunna bli medvetna om.

För de som fortsätter att finnas i mörkrets skuggor förs nu in i Ljuset, ja, även om de ibland sparkar och skriker. Men de kommer framåt. Kommer de att komma dit före er och att deras brott berättas för alla? Kanske inte. Men det är inte för er att avgöra.

Ni behöver acceptera att allt är exakt som det måste vara, och den gudomliga planen fungerar exakt så som den behöver. Och ni alla är större delar av denna gudomliga plan än ni just nu ens kan börja föreställa er.

Så fortsätt när ni har möjlighet att höja era frekvenser, närhelst ni än kan tänka er. Och ju mer ni gör det, desto lättare blir det att komma ihåg att göra det. Och när ni tänker det så gör ni det. Så låt frekvenserna fortsätta att höja vibrationerna i er. Fortsätta att nå högre och högre och hitta det solljus nu, som kommer genom molnen. Titta, så kan ni se det, se också framför er alla molnen som delar sig och den vackra blå himlen som kommer igenom. Och solljuset tänder upp allt på planeten med ett strålande ljus. Och ingenting i atmosfären som kan hålla det tillbaka. Det är vad som kommer framöver, som ni har skapat här.

Fortsätt nu att lita på er själva. Lita på era bröder och systrar runt omkring er. Vet att mänskligheten har valt kärlek. Mänskligheten har valt ljuset, och det är inget som någon av de som fortfarande älskar mörkret, kan hålla tillbaka. För som ni hörde för flera veckor sedan när KaRa talade till er, så sa hon att ni har anlänt. Ni har alla anlänt nu. Allt, mina vänner, mina bröder, mina systrar, allt finns precis framför er och inom er. Sträck er ut och ta det till er själva och till varandra. För ingenting kan nu hålla det tillbaka. Fortsätt att vara precis där i stormens öga, där ni är nu, med stormen rasande omkring er, för ni är trygga och säkra i att veta, att ni just där i ögat återigen är exakt där ni behöver vara. Ni är det kollektiva ni.

Det är mitt budskap till er denna gång. Många fler meddelanden kommer nu från många olika källor, för att fortsätta förbereda er för allt som kommer, och allt som redan är här nu.

Frid och kärlek till er alla. Sananda ger också sin kärlek till var och en av er. För det är dags.

EN SOM TJÄNAR (kanaliserat av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar är här. Shoshanna är här. Och vi är redo att fortsätta.

Vi hoppas att ni har era popcorn och ert godis eller vad det än är ni brukar ha med er när ni går på bio, eftersom filmen omkring er är ganska djupgående, som vi ser det. Det är en ganska trevlig show, om man ser det så.

Som när ni går till era biografer och tittar på era filmer. Ni kan sitta där och bli uttråkade av det, och ni kan tänka, “det här är meningslöst, det är inte roligt”, eller så kan ni sitta där och komma in i filmen. Ni kan uppleva den. Ni kan känna er som ett med den. Och då blir det en helt annan process för er.

Det är vad ni kan göra nu. Ni kan vara medvetna om allt som händer runt er. Ni kan till och med engagera er i det på vissa sätt. Ni kan engagera er i det på högre vibrationella sätt av frekvens, om ni förstår vad vi menar.

Bli inte involverad i rädslodelen av det, bli involverad i glädjen i det som kommer, det som finns precis runt hörnet. Det som redan är i rörelse.

Vi berättar det nu, och Lady Nada berättade detta: allt är i rörelse nu. Allt är exakt där det måste vara. Planen följs exakt. Och alla vi, de Uppstigna Mästarna, Himlens Kompani, Galaktikerna, Agarterna, alla vi sitter här och (vad brukar ni säga?) – “håller andan” – konstigt talesätt, men vi sitter här och gör det, och väntar på att allt ska hända och få se glädjen i era ansikten när saker och ting fortsätter. Och det kommer att öka på.

Men som ni också vet, och som Lady Nada också sa, “det är alltid som mörkast före gryningen.” Och mörkret är här nu, om ni ser det så. Men om ni ser det som Ljuset. Om ni ser det som glädje, enighet och fred, en fred som kommer till hela världen, om ni ser det på det sättet, så är det så ni kommer att förstå det. Och vi skulle vilja säga, att det är det högre medvetandets sätt att uppfatta allt det här på.

Så låt det komma. Tillåt er själva att vara. Tillåt er att känna glädje i dessa tider, genom att veta att ni är på udden, på gränsen eller vid kulmineringen av så mycket som ni har förberett er för, och som vi har hjälpt till att förbereda er för.

Vi är redo nu för frågor om ni har några.

Gäst: Ja, jag har en fråga. Men jag har en fråga från min vän. Han är lite för blyg för att göra det själv, och han ville att jag skulle ställa två frågor. Den första frågan är vad som händer med oss ​​när vi går vidare (dör)?

OWS: Å gode tid. Det är en lång, invecklad fråga. Men vi kan säga er, och vi vet att Shoshanna sannolikt kommer att ha något att lägga till här också. Men det är något ni gjort, många, många gånger tidigare. Och när det händer så minns ni. Minnet återvänder till er.

Nu då vi säger detta, vill vi också tillägga att de flesta av er, många av er, inte kommer att gå igenom detta under denna livstid. Det är inte avsett för er. Ni kom hit för att vara en del av uttrycket för uppstigningsprocessen nu, och att göra det genom att ta era kroppar med er. Så de flesta av er kommer inte att gå igenom denna process av döende här nu igen. Men återigen, som vi säger, så har ni gjort det många, många gånger, och det finns verkligen ingenting att vara rädd för. I själva verket är det en ganska trevlig upplevelse. Vid någon tidpunkt när ni är redo för det, för de flesta mycket långt in i framtiden, så kommer ni att uppleva det och minnas.

Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna (kanaliseras av JoAnna McConnell)

Vi kan dela med oss ​​av detta. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja, det får du. Tack.

Shoshanna: Denna process med att ha lämnat sina kroppar, vilket människor gjort under tusentals år, har varit ett problem i denna kultur, eftersom det förekommer mycket rädsla kring detta ämne, och det talas inte om det. Det diskuteras inte. Och om någon tar upp ämnet med att dö, så uppstår rädsla! “Prata inte om det!” Men vi måste tala om det, eftersom många fortfarande kommer att gå igenom processen.

Det vi kommer att säga är att det inte är så som din kultur har berättat. Det är helt enkelt som att  passera genom en dörr. När kroppen bestämmer sig för att det inte längre är användbart i denna miljö, lämnas de helt enkelt, och den astrala kroppen rör sig bort och går igenom en dörr in i en annan värld, och då kan anden ta på sig någon annan kropp, och röra sig framåt. Det är ett äventyr. Så vi kan säga dig, att du kan se fram emot om du tror att din kropp kommer att lämnas under denna livstid, och du kan se fram emot ett underbart äventyr, då du går framåt och upptäcker saker som inte finns på denna planet. Det var vad vi ville dela med oss av. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi tillägger också att under tider för länge sedan, under era forna tider i Lemurien, Atlantis och andra, när döendeprocessen uppstod, så sågs den inte på  samma sätt som idag i denna kultur, som Shoshanna sa. Det betraktades som bara en övergång: ett annat äventyr, som Shoshanna också sagt. Och när den gick vidare, visste man att den direkt skulle komma tillbaka i en annan kropp, och ta vid där den andra slutade. Förstår du? Man lämnade bara kroppen och kom tillbaka i en ny.

Men sedan har den religiösa processen av kontroll skapat rädslan kring döendeprocessen, förstår du? Men det är verkligen ingenting att frukta, och Shoshanna har helt perfekt sagt, att det är ett nytt äventyr.

Vi hittar nu en film hos James, ‘Ringarnas Herre, Konungens Återkomst’, och där i slutet visas det när Bilbo säger, att han går in i en annan dimension och tar sin fysiska kropp med sig. På sätt och vis så steg han upp. Och han sa: “Jag går till ett nytt äventyr.” Och det är vad vi har till dig angående detta.

Finns det någon annan fråga nu om det? Eller går vi vidare?

Gäst: Det var en annan del också. Han vill veta om vi kommer att ha samma intelligens i nästa inkarnation, som vi hade i den förra.

OWS: Det är mycket svårt att svara på, eftersom alla är olika. Alla har sina egna lärdomar, sina egna livskontrakt.

Shoshanna: Vi kan dela med oss.

OWS: Ja, snälla, gör det.

Shoshanna: Får vi dela med oss ​​av det här, Kära Syster?

Gäst: Ja gärna.

Shoshanna: Uppfattningen om intelligens handlar om bedömning. Du förstår, dum bedömning. För vad är intelligens? Vem har det? Och hur stor? Det är en mätning som är mycket tredimensionell, eftersom vi inte ens tänker på det i de högre dimensionerna. Så det vi skulle vilja säga er, att om ni väljer att reinkarnera igen i den tredje dimensionen, kanske på en annan planet, kanske på den tredimensionella Gaia, så kommer det att bli baserat på det ni behöver. Det ni behöver för att utveckla er själ och ta ert medvetande till fullständig medkänsla, kärlek och förståelse för alla. Det spelar ingen roll hur ni själva ser det, eller om ni var som en Einstein eller en sten. Det spelar ingen roll. Det är vad er själ föredrar, och det är vad ni har kommit överens om som Varelser av Ljus. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Shoshanna: Svarar det på din fråga?

Gäst: Ja, jag tror att du har svarat på det. Jag berättar för honom. Och det gav mig svar. Tack.

Shoshanna: Ja. Namaste.

Gäst: Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor nu?

Gäst: Ja, Kära Du.

OWS: Ja.

Gäst: Jag skulle vilja veta vad folket får för kunskap eller förståelse från det som nu inträffat. Jag har alltid trott att hela det här med att behöva ta fram saker i ljuset skulle innebära, att befolkningen skulle få veta varför vi måste gå igenom dessa grymheter.  Inte att det skulle vara som då Romarna på Colosseum tittade på människor som åts upp av lejon eller något annat hemskt, för att medvetenheten skulle öka. Och nu hör vi att det kanske inte kommer att göra allmänheten uppmärksam på vad som faktiskt har inträffat. Så vad kommer egentligen att hända, och varför är det här det bästa sättet att göra det på?

OWS: Vi kan säga att vissa kommer att uppmärksamma det och andra inte. Det kommer att finnas några som kommer fram, och andra som inte kommer att göra det. De kommer att fortsätta vara kvar i skuggorna, och de kommer att tas ut ur bilden utan fanfarer säger vi. Det kommer i vissa fall att vara några av dem som gör det valet. Men andra kommer det inte. Mycket kommer att avslöjas. Det finns redan i framkant beträffande olika former av människohandel och droger, och alla dessa saker som nu kommer fram, avslöjas för allmänheten.

Er media, massmedia, den lyssnar fortfarande många på, även om många har slutat med det. De uppmärksammar inte längre detta eller reagerar på det som de gjorde tidigare. Så det förändras och kommer att fortsätta förändras. Och så småningom kommer media att bli en talesman för folket igen, istället för bolaget, förstår du. Det kommer att bli den stora skillnaden nu.

Så mycket kommer att komma fram, mycket kommer att avslöjas, mycket som redan håller på att avslöjas, och varje gång dessa saker kommer fram, så fortsätter det att öka medvetenheten över hela planeten.

Och igen, glöm inte, dessa energier som kommer in hjälper också stort till att öka medvetandet mycket snabbare, än det skulle ha om det inte vore för dessa energier som har garanterats ​​av Skaparen och Galaktikerna, för att fortsätta hjälpa till med denna process nu. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela med oss. Är du med på att vi delar vårt perspektiv på detta, Kära Syster?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: De varelser ni är och de varelse andra är, är helt förbundna. Det finns ingen separering. Det som händer för dig, händer också med alla andra och vise versa. Din själ har ett individuellt medvetande av Källan. Och din själs väg är upplysning. Oavsett vilken riktning eller väg du tar, så vill själen gå tillbaka till källan, bli ljuset, bli upplyst och hjälpa alla andra att bli det igen.

Med det sagt, kommer det du behöver veta som själsväsen, att avslöjas för din upplysning. Det du inte behöver veta kommer inte att avslöjas för dig, för det kommer inte att hjälpa dig i din upplysning. Det spelar ingen roll hur skvallret går, det spelar ingen roll vad han sa, hon sa, det här och det där, det som är viktigt är den riktning din själ vill ta, för att nå upplysning, förstår du. Så om du behöver veta något som skapar upplysning för dig, vilket skapar upplysning för alla, så kommer det att avslöjas, förstår du. Man måste lita på att det är så här det går till. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack, tack. Jag har en del B också, får jag fråga om den?

OWS: Ja.

Shoshanna: Vi älskar del B!

Gäst: (Skratt) Vi hörde att 99% av folket stiger upp. Men det utelämnar fortfarande 8 miljoner människor, eller hur. Är det ett korrekt antal, eller kommer det att bli fler uppstigande än så, eftersom 8 miljoner verkar vara många människor.

Shoshanna: Vi kan dela med oss. Vill du att vi ska göra det först?

OWS: Ja, snälla gör det.

Shoshanna: Kära syster, här är vårt perspektiv. Om du räknar efter så blir det din verklighet sen. Vi föreslår för alla att fokuset ligger på deras personliga uppstigning, för som du sa tidigare, det du uppnår, uppnår du för alla. Och det som alla uppnår, det uppnår du också. Eftersom allt är ETT.

Vi måste säga er att det finns en kraftfull separationsteknik, som utformades i den tredje dimensionen, för att hålla oss bortkopplade från varandra. Så det spelar ingen roll om det är 8 miljoner, 8 miljarder, 80 biljoner – det spelar ingen roll. Eftersom ditt mål är att uppnå din personliga uppstigning. Återigen, din personliga uppstigning kommer att lyfta upp hela mänskligheten, till vilken nivå som helst som helst för att höjas. Namaste.

OWS: Ja. Och vi vill tillägga här, att ingen kan förutsäga hur många det kommer att vara i uppstigningsprocessen. Det är inte möjligt att göra det, för allt förändras från en stund till en annan. Så någon som skulle stiga upp, kanske i nästa ögonblick inte kan det, eller vise versa. Så det kan inte sägas. Så vem som än berättat det: så måste det ske omdömesgillt. Okej?

Gäst: Tack.

Shoshanna: Svarar det på din fråga?

Gäst: Absolut. Tack så mycket.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Ja. Finns det några andra frågor nu?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag undrar om det finns något samband, eftersom koronan också är en del av vår sol, solens plasmadel. Jag undrar bara om detta virus har något att göra med allt det ljus, som kommer in i reningsprocessen?

OWS: Nr 1. Du måste förstå att det här viruset inte är nytt.

Och nr 2. Det är under processen att förändras i många avseenden, här i termer av de som använder detta för sina egna behov och ibland sina egna onda behov, här i termer av de mörka krafterna som använder detta virus, för syften som är avsedda för kontroll och makt, och alla andra sådana saker.

Men ni måste också förstå att det också samordnas, så att säga, av de från ljuset, alliansen, allt ni önskar kalla dem, och de använder detta för att åstadkomma aspekter som behövs för att få hela uppstigningen att gå framåt. Ni förstår att de som vill hålla tillbaka uppstigningen, använder detta virus med syftet att göra det. De som vill föra uppstigning framåt använder det för det, förstår ni? Svarar det på din fråga?

Gäst: Ja det gör det, tack.

OWS: Shoshanna, har du något du vill tillägga här?

Shoshanna: Ja, vi kan lägga till ett perspektiv om vi får.

Gäst: Naturligtvis.

Shoshanna: Kära Syster, vi måste förklara att namnet på ett virus är oväsentligt. Forskaren som namngav gruppen virus för många år sedan (för cirka sex decennier sedan), kallade det ‘Corona’, på grund av formen på det. Eftersom forskare är väldigt matematiskt sinnade, och såg virusets koronaform, så sa de “åh, vi kommer att kalla det ‘Corona.’ Det är inte med något djup av förståelse, det är inte med något djup av medvetenhet, det var ett mätinstrument i geometri som skapade namnet. Men vad vi vill säga till dig ligger till grund för alla incidenter eller situationer som händer på planeten. Det är upp till de som har medvetenheten att få det till stånd i en högre frekvens och med en större förståelse för hela mänskligheten. Så du förstår namnet är ganska oväsentligt. Namaste.

OWS: Ja. Mycket bra.

Shoshanna: Verkar det vettigt?

Gäst: Ja. Jag tror att det förmodligen bara har en personlig koppling till mig.

Shoshanna: Ja. Och vi kommer att säga att de som är analytiska, vilket gäller de flesta, eftersom de flesta varelser har fått ett analytiskt lager i sina hjärnor, vilket gör att de kommer att försöka se en mening bakom allt. Det skapas hela tiden efter hur varelsen ser det, känner, hör och upplever det – det är meningen för den varelsen. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor nu innan vi släpper kanalen?

Gäst: Hej, En Som Tjänar?

OWS: Ja?

Gäst: Jag ville bara uttrycka för alla våra uppstigna motsvarigheter min tacksamhet, min mycket, mycket djupa tacksamhet för allt ni gjort för oss, för att vi ska kunna minnas enigheten och komma ur separationen. Och jag älskar er alla bara så mycket. Och jag ville bara uttryclka den tacksamheten till er. Tack.

OWS: Vi älskar er alla så mycket också. Men vi uttrycker också vår tacksamhet för att ni fortsätter kampen nu, kampen för Ljus. Och för att vara här nu i dessa tider, efter att  frivilligt ha arbetat under så lång tid och fortsatt med denna process. Ni kunde ha gått vidare många gånger tidigare, men ni sa alltid innan ni kom in i nästa liv, ni sa alltid, “nej, jag måste slutföra den här processen; Jag volonterade för det, jag måste slutföra det.” Och här är ni nu. Så vi berömmer er. Vi bugar för er, som Aramda också sa för en tid sedan. Vi bugar för er. Inte tvärtom. Shoshanna, något du vill dela med dig om av det här?

Shoshanna: Vi vill dela med oss ​​av detta. Får vi dela vårt perspektiv, Kära Syster?

Gäst: Ja var så god, Syster.

Shoshanna: Kära syster, tacksamhet är elementet i kärlek som förbinder allt. Så när någon upplever tacksamhet upplever de enighet! De upplever en koppling med alla! Och det är allt som finns! Så ju mer tacksamma vi är för allt som händer, gör att vi åstadkommer enighet. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack, Syster.

OWS: Har du något avslutande meddelande, Shoshanna? Eller var det detta?

Shoshanna: Vi kommer att ge er ett. Får vi det?

OWS: Vi kommer att säga till alla de varelser som har lyssnat på detta samtal, och till de som kommer att lyssna på inspelningen, att om ni lyssnar och deltar, så är ni alla förebud om Händelsen, uppstigningen, och ni kommer att höja mänskligheten till höjder den aldrig upplevt tidigare. Ni är de ni har väntat på! Ni är förändringen ni vill se i världen.

Lyckönskningar till er alla, och vi älskar er alla djupt, vi berömmer er, uppskattar er och är djupt tacksamma, eftersom er frekvens har höjt vår. Namaste.

OWS: Mycket bra. Underbart sagt. Och vi lägger helt enkelt till, fortsätt att vara där ni just nu befinner er. Var i stunden. Var inte i det förflutna. Håll er inte kvar i det förflutna. Minns inte det förflutna. Håll inte fast vid det förflutna. Släpp det.

Och under tiden ni släpper, förlåt alla på alla sätt eller former, sådant som sårade er i det förflutna. Glöm allt. Släpp allt.

Och sedan, när ni gjort det, är ni i det nuvarande ögonblicket, och i det nuvarande ögonblicket på den neutrala platsen inom er, så allt kan gå vidare runt omkring er,  med stormen och allt detta, för ni är helt säkra och trygga här, nu, i denna stund; just nu i denna stund är ni helt säkra och trygga. Det var allt vi ville säga.

Shanti. Frid vare med er. Var den ende.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

“Believing is seeing!”

Översättning: Maggan

You may also like...