The Arcturians via Daniel Scranton, 7 mars, 2018

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har stött på många varelser från många olika världar och olika dimensioner, genom hela vår evolutionära historia, och vi är imponerade över vad mänskligheten har visat oss. Vi skulle aldrig jämföra er med någon annan art eller ras, eftersom ni är unika, och ett av de många sätten som ni är unika på är er förmåga att konstruera.

Ni har, inom er, en kreativitet som är verkligt mästerlig. Ni tänker ofta på andra varelser, högre dimensionella varelser, som om de har mer input i skapandet av detta universum, och er planet och ert solsystem. Men utan er, utan er insats, skulle den nya versionen av universum som skapas inte existera.

En av anledningarna till att ni stöter på så många utmaningar och har behövt utstå så mycket i er tid på planeten Jorden beror på att ni behövde något för att skapa en bättre och mer magisk femte dimension. Den femte dimensionen är ett frekvensläge. Det är inte en plats. Men ni skapar emellertid er verklighetserfarenhet som femdimensionella varelser. Så i den meningen skapar ni den femte dimensionen.

Ni skapar strukturen, designen, kvaliteterna och potentialen för tillväxt inom den. Ni är enastående skapande varelser och problemlösare, och det är därför ni kastar så många utmaningar på er själva. Självklart har ni hjälp. Ni har varelser som oss och era guider och högre dimensionella varelser för att inspirera er, men ni är de som tar inspirationen, tar energin, tar de koder och information som ni skickas och använder allt för att skapa något helt nytt, någonting som aldrig tidigare har upplevts.

Ni människor är kärnan i detta universella skifte i medvetande, och vi är alla glada över att uppleva era skapelser, er version av den femte dimensionella verkligheten. Vi är här för att hjälpa er. Vi är här som era hjälpare och era cheerleaders, och för att vittna om era otroliga skapelser.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi är glada över att ha haft en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...