Fader/Moder Gud via Ann Dahlberg, 19 januari, 2018

Fader/Moder Gud

Fredag 19 januari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Fader/Moder Gud som talar till Er idag mina kära barn på Jorden. Ljuset lyser nu med ett fast sken över er och hjälper er att lysa upp alla era skrymslen. Allt lyses upp på Jorden idag allt lyses upp i era kroppar. Låt det lysa kära barn på Jorden .. låt det lysa och räds inte ljuset mer, ty ljuset är er käraste vän och kommer med mycket balsam för era själar. Själen kan nu lösgöra sig från sina bojor, likt fjärilen som lösgör sig från sin puppa och som sedan sprider ut sina vackra vingar under solens strålar. Den flyger sedan sin väg varthelst dit vingarna bär och bara njuter av sin nyfunna frihet. Den lever för dagen och varken gårdagen eller morgondagen bekymrar den. Det är likt en fjäril som ni ska pröva era vingar och det är i nuet som ni ska leva. Allt händer nu och det är mycket som händer nu mina kära barn. Ni växer ur puppstadiet för att bli en strålande fjäril som njuter av allt den ser och gör.

Låt glädjen och kärleken flytta in i era hjärtan och låt själen visa er vägen nu. Själen vill helst vara fri och obunden och göra det som är vackert och kärleksfullt för sig själv och andra som den berör. Den kan vara modig och stark om den får verka i sin egen kraft av de ljusa toner som den tillhör. Stäng inte in er själ mer, den söker sig till ljuset till sin trygga hemboning, den tappar fotfästet i mörkret och kan bli lite vilsen. Släpp in ljuset till er själ och ni kommer att belönas tusenfaldigt, ty er själ är ljus och sann och vill er bara gott. Den har instrumenten för er resa och kan tonerna som er kropp behöver. Ni har en sann vän i er själ och ni kan hitta den djupt inne i ert hjärta, såvida ni inte redan har berett lite plats åt den genom att öppna upp ert hjärta, för det ljusa och goda som finns inom er. Ja kära barn, många av er har redan gjort det, ni har berett plats för er själ och ni har startat resan från mörker till ljus. Några av er är i slutfasen av denna resa och ljuset börjar ta över mer och mer i er kropp. Detsamma gäller för er Jord. Jorden fyller sig själv med ljus varje dag och sprider det över sin yta så att fler ska ha möjlighet att ta upp lite ljus i sitt hjärta.

Det är en ljus och vacker tid som närmar sig för Jordens barn. Det är en ljus och vacker tid för mig er Gud, Fader/Moder, Källan eller vadhelst ni vill kalla mig. Ni är alla mina kära barn och jag har alltid väntat på er återkomst till ljuset som ni en gång lämnade men nu är på väg att återvända till igen. Det är enklare än ni tror, ni behöver bara välja det för att finna det. Det finns massvis av väsen som hjälper er med det bara ni viskar er önskan in i ert hjärta. Jag finns alltid med er och hör er önskan och er önskan är min lag, så ha stor förtröstan och tillit till er själva och den lag som råder i det Universum som jag har skapat. Ert ljus finns hos er, ni behöver bara välja att ta fram det, kära barn. Jag väntar på Er..vi väntar på Er…alltid. Ni är mina älskade barn och ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Ert ljus är mitt ljus och mitt ljus är ert. Så är det och så ska det förbli.

Det finns stora krafter runt er nu som hjälper er att hitta fram till ert ljus, ni behöver endast välja det. Det är er vilja, er fria vilja som avgör vilken väg du kommer att ta. Jag respekterar den viljan och kommer alltid att älska och vara med Er vilken väg ni än väljer.

I stor kärlek lämnar jag detta meddelande och önskar Er nu en ljus och kärleksfull resa.

Fader/Moder Gud

Du gillar kanske också...