Arkturierna via Daniel Scranton, 19 January 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 19 January 2018

 

Sträck ut Ditt Medvetande ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni har en enorm kapacitet att sträcka ut ert medvetande, att gå bortom där ni tidigare varit. Önskan att göra detta finns dock inte hos de allra flesta av er. Därför sträcker vi ut handen till er, de uppväckta, i hopp om att ni kommer att utöva er rätt och er fria vilja att vidareutveckla era medvetanden.

Nu kanske ni undrar vad vi menar med att sträcka ut medvetandet. Först och främst, erkänn att ditt medvetande inte är begränsat till din fysiska kropp. Din medvetenhet finns för evigt, medan en fysisk kropp inte alltid innehåller den högre medvetenheten som du håller.

Tänk för ett ögonblick vart du skulle ta medvetandet om du inte kände att det var bundet till din fysiska kropp. Vart skulle du vilja gå just nu? Med vem vill du interagera? Tror du att du kan komma dit utan din fysiska kropp medan du fortfarande befinner dig i den fjärde dimensionen?

Vi föreslår att du börjar i det lilla. Börja med att sträcka ut ditt medvetande utanför din fysiska kropp. Se vad du kan känna i ditt energifält. Ta kontroll över ditt energifält med ditt medvetande. Släpp alla tankeformer som flyter omkring där inne och håller dig i en repetitiv cykel. Flytta nu din medvetenhet ännu längre, bortom ditt energifält.

Känn efter de högre frekvensenergier som finns tillgängliga för dig. Sträck dig efter dem med din avsikt. Vibrera i harmoni med dem, och ta dem nu tillbaka till ditt energifält och tillbaka in i din fysiska kropp. Och andas. Du har just givit dig själv en uppgradering, och du har visat för dig själv att du faktiskt kan sträcka ut ditt medvetande.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

You may also like...