Fader/Moder Gud via Ann Dahlberg, 29 april

Guds hand

Fader/Moder Gud

Fredag 29 april 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Er Fader/Moder Gud som hälsar Er alla på jorden idag. Det är en stor dag som vi snart ska fira tillsammans. Att alla mina barn kommer hem är en stor glädje för mig. Jag har väntat och längtat efter att ni alla skulle vända er håg hemåt. När ni visade den viljan, så skulle ni få all hjälp som ni behövde. Där står ni nu. Hjälpen ni har fått har gjort att ni snart står vid mållinjen. Ni har tacksamt tagit emot hjälpen och gått vidare.

Alla väsen som kan, bistår er nu, på er väg mot himlen, det ljusa rike ni en gång lämnade, för att få de erfarenheter som ni nu har med er i bagaget. Det positiva från era erfarenheter tar ni med er in, i form av visdom och kunskap. Det var för att hjälpa andra bröder och systrar som ni valde de här erfarenheterna. Nu har ni mycket visdom och kunskap att ge till mångfalden ute i Universum. Det är som visdomslärare många av Er kommer att arbeta.

Ni hade alla ett syfte med att gå ner på Jorden i dess omedvetna tillstånd. Syftet kommer nu att uppenbaras för var och en av er. Ni har alla valt en egen väg att gå. Det är den gåvan som jag har gett er som nu kommer att bära frukt.

Ni är alla mina älskade barn och ni har alla fått en speciell gåva som passar in i helheten i den stora matris som kallas Universum. Allt är dock föränderligt, vi är föränderliga, inget består utan allt utvecklas och formas om till gagn för alla väsen som lever och rör sig här. Vi är alla ETT och är beroende av varandra. Vi lever och rör oss tillsammans i en ständig dans av nya uttrycksformer.

Ni är alla så välsignade och älskade, ingen är gömd eller glömd. Jag finns hos Er alla och väntar på det ögonblick, då vi åter kan mötas och ni förstår vilka ni är. Ni är barn av ljus. Ni är ljusstrålar som lyser upp i mörkret. Mörkret som nu har omgivit er en längre tid men som nu har börjat luckras upp. Ert ljus tillsammans med det ljus som lyser upp jorden idag skingrar mörkret på flykt. Mörkret flyr från ljuset, då ljuset blir för starkt. Det är detta som sker på jorden idag. Det är ni, alla mina ljus som lyser ikapp med solen. Det är en underbar syn att se och det rör mitt Faders/Modershjärta till stor glädje och kärlek.

Jag håller min hand över Er nu, så att ni alla lyckligt ska komma hem. Era familjer står redan och väntar på Er. Det riktigt lyser om dem av glädje och kärlek. Det är en stor dag som väntar nu med mycket glädje och kärlek för alla. Er nya värld är här nu, kära barn, så känn den i ditt hjärta och bygg den med den kärlek och visshet som ni finner där.

Jag är Er Fader/Moder och jag står med öppen famn och välkomnar Er hem nu. Det är dags nu, kära barn på Jorden att gå de sista stegen hem nu. Vi väntar Er där. Vi står alla där och välkomnar Er hem.

Med stor kärlek

Fader/Moder Gud

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...