”Färgglatt” RV – nyheter, 25 mars, 2017

”Färgglatt”

RV – nyheter

25 mars, 2017

Dinar Chronicles

Banker

HSBC gjorde igår kväll matbeställningar (fredag) och har personalavlösare sovande i tältsängar.

Det är hur nära vi är. Men till och med den främsta RV-banken har ingen vetskap om när exakt vi kommer att börja.

Lördagen den 25 mars misstänks vara datumet för den globala utrullningen – vilket kan innebära tidigt söndag morgon den 26 mars i USA.

Det resterande första kvartalet kommer att användas till valutainväxlingar, vilka förväntas vara klara innan Kinas President Xi Jinping besöker Trump i Mar-a-Lago under första veckan i april.

Wells Fargos högre tjänstemän blev ersatta för att de inte hade accepterat HSBC:s telegramsignaler (wire pings) tidigare under veckan, men har nu fått alla nödvändiga medel för RV-valuta-inväxlingarna.

Wells Fargo blev ingen vän eller allierad till mänskligheten i den här växlingsprocessen. Håll det i minnet när ni gör ert val av inväxlingsbank.

Wells Fargo driver tillsvidare alla sidokontor för inväxling, medan HSBC fortfarande betalar notan för RV och den Republikanska regeringen.

HSBC köper och säljer fortfarande ZIM-valuta/fonder för AIIB (de Äldste).

Israel

196 demokratiska medlemmar inom Kongressen sände ett brev till President Trump för att understödja en tvåstatslösning för Israel/Palestina och bad honom göra likadant.

Tysklands Angela Merkel förordade en tvåstatslösning för konflikten mellan Israel/Palestina, medan hon var värd för Palestinas President Abbas.

Israeliska Knesset står nu inför att få sin ekonomi isolerad från den globala gemenskapen om de inte tvingar Premiärminister BiBi Netanyahu (Zionister) att avgå från sin post. Han kan och kommer att bli åtalad närsomhelst.

Militärt

Ryska pansarvagnar har placerats i Donbass längs med ukrainska gränsen. Ryssland har nog av trilskandet med Poroshenko. Minsk-avtalet måste nu undertecknas.

Några hundra marinsoldater och tung beväpning utplacerades i Sydkorea längs Nordkoreas gräns. Kina och USA har nog av trilskandet med Kim Jung-un. Slut på kärnvapentesterna, slut på alla hot.

Iran skickar iväg örlogspatrullerande fartyg till Medelhavet för att kunna blockera israeliska importförsändelser från att lägga till land. Ryssland patrullerar syriska gränserna från luften. Hela världen har nog av trilskandet med Netanyahu. Han måste omedelbart avgå och en ny regering måste anta tvåstatslösningen.

Äntligen råder en uppriktig global militär koordinering för att utplåna terrorismen, ISIS, ISIL och DAAESH från jordens yta. Oberoende av ras, religion och nation.

Trump

Trump lade med avsikt brådskande in en proposition till Kongressen och Ryan gav honom ett urvattnat avslag och en ersättningsproposition som han sade att skulle kunna godkännas av både Representanthuset och Senaten.

Men gårdagens kolossala misslyckande med en effektiv lansering avslutar Trumps falska presidentskap, eftersom Republikanernas (GOP) konservativa vinge med avsikt avstod från att rösta och lät honom misslyckas, för att säkerställa att han blir borttagen från sin post.

De hatar Trump. Inklusive Ryan, som föll på sitt svärd för att bli av med Trump.

Republikanerna (GOP) vet också att FBI förbereder en brottsutredning mot Trump, som inkluderar åtal för högförräderi. Så varför rösta i hans favör.

Trumps avgång kommer att komma efter hot om åtal eller fängelsestraff och är nu både uppenbar och nära förestående.

Konservativa Vicepresidenten (VP) Mike Pence blir inom kort installerad och saker och ting kommer på ett magiskt sätt börja bli genomförda i enlighet med hur kineserna, ryssarna och de republikanska konservativa har förutbestämt att återställa landet nerifrån upp.

Detta är det som sker när ett land gör en ekonomisk och moralisk bankrutt – tillfälligt kaos byts ut mot långsiktig stabilitet.

Geopolitik

Lägg märke till hur de populistiska och nationalistiska rörelserna i Ukraina, Israel och USA alla tillsammans håller på att tas ner i en rykande hög under våren (säsongen för återfödelse).

Budskapet här är att världens samtliga nationer nu måste arbeta tillsammans för att uppnå det högsta möjliga goda för alla – inte bara för ett specifikt land eller en specifik ras.

Lägg också märke till hur alla tre nationer som leddes in i ett politiskt och ekonomiskt dike gjorde så under egoistiskt, makthungrigt vitt maskulint ledarskap – eftersom samtliga tre kan klassificeras som misslyckade stater, i svårigheter och återtagna / återställda av sina största suveräna färgade kreditgivare.

Trump är bara det största och sista exemplet på detta globala avlägsnande av detta vita, anglosaxiska ledarskap som har gått farligt snett.

Vilket bevisar att den vita rasen varken är intellektuellt, moraliskt eller fysiskt överlägsen eller dominerande, såsom det 4:e Reich skulle få oss alla att tro.

I själva verket skulle man även definitionsmässigt kunna hävda att den vita rasen genetiskt är en misslyckad ras, i termer av själsuppstigning och varför den nu avlägsnas från makten och ersätts av raser av annan färg.

Så innebär det att vara av en färgad ras att vara närmare Guds ursprungliga Vilja?

Och innebär det att vara utan färg att befinna sig längre bort från Guds Vilja, på en DNA-/cellulär nivå?

Snart får vi veta det, när våra välvilliga bröder och systrar avslöjar allt. Så är det.

Aloha Makualani

 

 

 

“Colors” – Revaluation News – Saturday – March 25, 2017 – Sananda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...