James Gilliland Intel Uppdatering – 20 mars, 2017

James Gilliland Intel Update  – 20 mars 2017

Transdimensionella Krig, Vita Hattar, Undergroundbaser

Det är mycket som händer och jag vet inte var jag ska börja. Republiken blev återställd den 15 mars – Globalisterna lät äntligen USA Inc dö – då det var totalt bankrutt. G8 mötena blir fortsatt saboterade av globalistmullvadar som vill att Amerika ska kollapsa och gå in i totalt kaos. De tas omhand. Den globala valutaomvärderingen och de nya valutorna som är gulduppbackade måste komma fram och de kommer de att göra.

De vita hattarna och generalerna som hedrar sina eder och upprätthåller sin integritet spelar inte längre spel. Vapen blir dragna. Det är en storstädning som sker mellan de som är lojala kabalen: de Satanistiska, blodoffrande pedofilerna, och de som är lojala Gud och Landet. Var mycket klara och bli inte vilseledda om vilken sida av staketet ni är på. Många har varit en del av ett globalt psykologisk operationsprogram och gör omedvetet kabalens budgivning. Glöm inte att de äger mainstreammedia. Många inom de medierna kommer snart märka att de befinner sig i mycket svåra problem.

Var mycket klara och bli inte vilseledda om vilken sida av staketet ni är på. 

Lagen, inklusive den Universella Lagen, är på de Vita Hattarnas sida oavsett dem som missbrukar sin position och makt för motsatsen. Dagarna för dem som är lojala kabalen är snart räknade. Det finns Plejader från 5:e, 6:e, 7:e och nu 8:e dimensionen här nu – med andra varelser upp till 13:e dimensionen – alla är här för att se födelseprocessen, uppvaknandet och healingen av mänskligheten och Jorden till slutet. 

Portaler öppnas runt om i världen och andra stängs ner till lägre dimensioner. Undergroundbaserna och Illasinnade Et-fästen tas nu bort. Ingen mer inblanding kommer att tillåtas i uppvaknings- och healingprocessen. De välvilliga skeppen kommer inte att landa förrän de illasinnade ET är borta och detta är på god väg. De har teknologierna att återställa Jorden, hela och föryngra mänskligheten. Medan det är viktigt att använda urskiljning – särskilt i det förgångna – är det oklokt och kontraproduktivt att demonisera de välvilliga Utomjordingarna och de gamla som är baserade här sedan tusentals år. Det är krafter bortom vår förmåga att förstå involverade i denna transdimensionella upprensning. 

Många av er har kännt något, som om en stor vikt har lyfts från era axlar. Hjälp har anlänt i antal och styrkor som inte går att föreställa sig. Känslan beror på att mycket av draconians närverksmedvetande och teknologi just stängdes ner. Nu med tillskottet av medvetande och energi från dessa från de högre dimensionerna kommer saker och ting att successivt och exponentionellt bli ljusare. Det finns ett uttryck – motstånd är meningslöst. Vi har bara ett alternativ om vi ska fortsätta på Jorden. Fortsätta att helas och vakna upp, släppa det som varit och hela alla sår, trauman, och felaktiga slutsatser från tidigare upplevelser. Eller gå vidare till en annan mindre värld. Jorden har valt, det har ingen betydelse hur ni refererar till henne, Gaia, Sophia, Terra hon stiger upp. Varelserna från de högre dimensionerna är här för att försäkra detta. De är krafterna bakom de Vita Hattarna, om ni vill kalla den Guds armé är det ytterst lämpligt.

Sök Sanningen och Praktisera Vänlighet. När ni ber och mediterar be om att få veta. Veta vem ni är och er del i denna storslagna process. 

Lev Väl,

James Gilliland

http://www.eceti.org
http://www.bbsradio.com
http://www.privateinvitationeceti.com
ECETI Official YouTube Channel
Instagram
You have my permission to send this far and wide.

********************************************************************

Underground Base Wars March 2017 James Gilliland, Solreta, Pete Slattery

https://youtu.be/5TDKgHSfNPc

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...