Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Före detta vänner), 7 september, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja fortsätta med frågan om mitt tidigare meddelande och berätta lite detaljer om hur ni kan lära er att upprätthålla tillståndet av villkorslös kärlek i er själva hela tiden nu.

Då kommer du inte bara att kunna hålla dina vibrationer höga utan också låta människorna runt omkring ”sola” sig i strålarna av din Kärlek.

Naturligtvis är det lättare att upprätthålla sinnesfrid och lycka i en lugn atmosfär – på landet eller i den lugna och mysiga miljön hos människorna som står dig andligt nära.

Men hur kan man behålla det efter att ha störtat ner i det grova havet av tredje dimensionens världsliv med dess kaotiska energier och människor med låga vibrationer?

Som du redan har säkerställt tack vare din egen erfarenhet, i sådana situationer misslyckas även den överlägset starkaste skölden och du känner dig vilsen och förkrossad.

Och om det faktum att majoriteten av människorna i din omgivning är vaccinerade ska här läggas till krävs det också några ytterligare skyddsåtgärder.

Detta är vad jag skulle vilja prata med dig om idag.

Ju längre tid som går efter att man vaccinerats, desto mer märkbara blir förändringarna som sker i ens psyke, subtila materiella struktur och till och med utseende.

Kanske har många av er märkt att era vaccinerade släktingar och bekanta slutar lysa inifrån som det brukade göra.

Saken är den att inte ens den snällaste och renaste personen kan motstå processen med deras genkodförändring som utlöstes av ”vaccinet” i kroppen förutom de fall man medvetet byter över till Service.

Hur fantastiskt det än kan tyckas för en vanlig människa, men en som har varit benägen att påverka effekterna av sådana förberedelser blir verkligen ”återfödd” inombords, vilket gradvis berättar om deras utseende, karaktär, världsbild och först och främst om hälsa, naturligtvis .

Varför händer sådana förändringar för vissa vaccinerade personer snabbt och i fallet med vissa andra blir denna process försenad?

Framför allt beror det på det medfödda ”motståndet” hos den naturliga genen hos en viss person.

Men vad det handlar om är sannerligen rena mänskliga själar, eftersom varelser med låg vibration som förkroppsligas som människor står för en sådan omarrangering nästan utan att bli märkta och skiljer sig lite från vad de var tidigare.

När det gäller mänskliga själar är sådan utomjordisk invasion som regel dödlig.

Medfödda mänskliga genomet kämpar nära inkräktaren när det gäller energi tand och spik som försöker skydda dess gudomlighet.

Ibland föredrar de renaste och lättaste själarna att lämna den fysiska nivån omedelbart på bekostnad av den fysiska kroppsförlusten, men ändå bevara sin gudomlighet.

När det gäller yngre och svagare själar fortsätter de att leva gradvis förnedrande andligt och fysiskt eftersom varelsens gen som introducerades i det så kallade ”vaccinet” lite i taget vinner över ens kropp som undertrycker ens genuina genetik.

Och det sker tack vare att kroppen blir svagare och först och främst förändringarna i blodets innehåll och kvalitet som är huvuddistributören av skadliga ämnen som dessa genmodifierade preparat innehåller.

Därför, min kära, tillsammans med varelser med låg vibration som finns gott om på jorden, börjar vaccinerade människor vara farliga för dig nu också.

Nu kommer de av intuition att ta dig som främlingar – ”människor av ett annat blod”, och du bör vara beredd på det.

Och i mitt nästa meddelande kommer jag att berätta för er hur ni kan skydda er från denna nya ”olycka”.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...