Sananda via Kerstin Eriksson, 10 oktober, 2022

Måndagen den 10 oktober 2022

Sananda The Awakening intelligens.

 

Jag älskar dig! Jag är Sananda! Sananda är mitt kosmiska namn. Jag levde ett liv som du känner det som Jesus.

Det stora uppvaknandet är mitt käraste uppdrag här på er planet Jorden.

Vad handlar uppvaknandet om egentligen, kanske du tänker?

Det handlar om att vakna upp till din själsmission! Och först måste du inse hur din själ fungerar!

Att försöka leva på jorden idag utan att erkänna din själ kommer att göra det svårare och svårare att leva här. Och varför?

Tiden är här då levande betyder att leva genom din själ är Alfa och Omega.

Du måste känna dig själv, känna ditt hjärtas avsikt vid varje hjärtslag.

Vad händer annars?

Du kommer att känna dig desorienterad. Du kommer att känna brist på energi. Du kommer att känna dig ledsen eller som att leva utan ett syfte.

Du kallas av ditt högsta jag, din själ.

Uppvaknandet är inte bara ett val. Det påverkar verkligen ditt dagliga liv. När du följer ditt hjärta, och när du tror på dina drömmar, gör du det rätta.

Ju mer du följer ditt hjärtas önskan, att göra denna planet till en bra och kärleksfull planet att leva på, då kommer du att må väldigt bra. Du kommer att känna dig balanserad, du kommer att känna dig fokuserad och du har den positiva energin för att ge energi till ditt dagliga arbete.

Kanske känner du dig rädd för att släppa det gamla livet, det gamla sättet att leva ditt liv? Kanske bor du bekvämt och tvekar att göra det du skulle älska att göra?

Jo det är okej eftersom din själs syfte väntar dig såklart, men ju längre du skjuter upp vikten av detta kommer du att känna att du inte gör rätt.

Du väntar faktiskt på den sanna du.

Det sanna du måste gå dit ditt hjärta säger åt dig att gå. Den sanna du måste följa allt som värmer ditt hjärta med kärlek.

Du måste inse att ditt hjärta och din själ har sin egen intelligens.

Och denna intelligens är det sanna ljuset, den sanna kunskapen, om kärlek, kärlekens energi, som själar är gjorda av.

Ju mer du smälter samman med din själ, desto mer skalar du av varje lager av löken.

Och kärnan i löken, mitten av dig, är din själ, och där finns den sanna du och den du verkligen är. Där hittar du din sanna essens och din själsmission.

Och allt du gör som inte är din själs högsta önskan, desto mindre kommer du att känna dig förankrad i kärleken.

Så det är verkligen viktigt att förstå detta! Det är inte ett spel, och det är inte ett roligt exotiskt val du kan följa eftersom det är spännande.

Allt handlar om vad som är viktigt. Det handlar om vad som verkligen kan ge fred och kärlek till denna planet. Det är du. Och din vilja att välja kärlek.

Hela jorden kliver upp och stiger till en högre dimension, och allt följer.

Livet i en högre dimension innebär att gå in i hjärtat och lämna mer materiellt bakom sig.

Du lever just nu i en materiell värld, och det kommer du givetvis att fortsätta att göra, men jag menar att fokus måste ändras från att jaga varje kommersiell produkt, föremål och bygga ett liv runt saker.

Det här är det gamla sättet att leva.

Du kommer fortfarande att leva på jorden men ditt fokus kommer från ditt hjärta nu.

Ditt hjärta behöver inte ett nytt kök eller en ny bil.

Ditt nya sätt att leva i den femte dimensionen handlar om att älska dig själv och skapa en bra och glädjefull vision i ditt hjärta och sedan skapar du detta på din utsida, i ditt liv.

Du behöver naturligtvis material men det måste börja med dig och din själ, du är ett dreamteam!

När du gör detta är du precis där du ska vara. Så var lugn, var tyst en stund och låt dig själv vara jordad med naturen, så kommer du att finna dina hjärtans önskan.

Du har ett bibliotek med information inom dig, och du behöver tid att fundera över det. När du går in i ditt bibliotek kommer du in i din värld av visdom, som du har samlat under alla dina liv i olika kroppar, levande på jorden.

Du är en mästare. Tänk aldrig något annat. Men en mästare har alltid ansvar gentemot dig själv. Det är inte lätt att vara en mästare. För du måste hitta vägen, din väg. Du har kommit långt för att vara här vid den här tiden. Du måste bara inse att svaren kommer till dig när du tömmer dig, när du lever stressfritt.

Sök först ensamhet och andas kärlek in och ut. Älska dina andetag alla av dem. Älska dig själv alltid. Du är templet, du har det!

Och du har en stor universell familj och kärleksfulla guider som väntar på ditt val av väg, och de kommer sedan att hjälpa dig så mycket de kan.

Biblioteket jag talar om är akasha-biblioteket som ni alla har en del av. Var och en av er har en egen låda där. I din låda har du samlat all information om dina göranden. Jag väljer att säga att alla dina samlade känslor nu har antagit färgen vit.

Den vita färgen är Guds färg.

Och varför?

Alla känslor som du någonsin har känt i alla dina liv har en egen färg och en nyans. Och när du har känt varje känsla förvandlas alla färger tillsammans till den vita färgen när du är klar med att lära dig alla lektioner.

Så när du öppnar din akasha-låda kommer den att lysa i ett vackert vitt ljus och det betyder att du fullt ut kan arbeta med din själ.

Du måste känna allt, du måste gå igenom varje känsla i livet för att lära dig om kärlek och vikten av kärlek. Och du kommer alltid tillbaka till den vita färgen, alltid.

Kärlek är det enda sättet. Kärlek är evig.

Så nu kära vän, ta dig tid, ta din dyrbara tid och vet bara i ditt hjärta att du verkligen är tillräckligt bra och din själ väntar på att du ska börja arbeta för en bättre värld.

Med vänliga hälsningar,

Sananda

Du gillar kanske också...