Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 6 februari 2022

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

6 februari 2022

Hej igen, mina vänner. Det finns tusentals ”Hjältar” över hela världen i deras lastbilar och tusentals Hjältar som stöttar dem … i FRIHETENS namn. Istället för att hålla i hatten, tar jag den av mig för var och en. Är det då så att er kristallkula fortfarande visar på en nedstängning över hela världen?

De Ljusaste av hälsningar till dig Blossom, verkligen de Ljusaste av Ljus-Hälsningar till alla som dras till vår ”tjänst”. Om ni från vårt perspektiv skulle se ENERGIN som strålar från de platser där dessa stora motorer är samlade, skulle det fylla er med sådant Hopp!

Denna Energi emitterar inte bara KÄRLEK, den sänder ut Vibrationer av Mod och Styrka och ENHET över hela er Planet. Vi står fortfarande fast vid vår ”förutsägelse” om en världsomspännande nedstängning. Som vi nämnt tidigare blir det under förespegling av ”viruset”, men det kommer inte att vara orsaken till att det sker.

Kan ni utveckla det?

Egentligen inte. Men, när detta sker, skulle det vara fördelaktigt för alla att ”acceptera” det en tid och använda ”tidsutrymmet” till koncentration på att sända ut er Kärlek till Mantrat, för att hjälpa till att hålla Vibrationen så Hög som möjligt. Utifrån det vi ”förstår” kommer det inte att vara någon lång tid, men det är nödvändigt för att ”politiska bomber” ska utannonseras.

Jag är lite förvirrad och försöker att inte låta ”sånt jag hört” påverka mitt ifrågasättande. Är det de goda eller de onda som stänger ned oss?

Det är ganska komplicerat. På så sätt att vi skulle säga att det är en blandning av båda. Det är en Mästerlig Plan, svår att förklara och mycket skulle inte vara tillrådligt att avslöja.

MEN, VI BER ER FOKUSERA PÅ DET NI KOM FÖR ATT GÖRA. SÄND ER KÄRLEK … DJUPT INIFRÅN.

Det kanske är lätt, utifrån er position, att vara lite loj och bara acceptera att saker rullar på. Men, kom också ihåg, det finns inte tid till det.

DEN FÖRÄNDRING SOM SKA SKE HÄNGER PÅ ER! ER ENERGI.

Det är därför ni är här. Kommer ni ihåg det?

”Ja, ja” kanske ni säger. Men, det är NU DET GÄLLER. Detta är då ni expanderar er medvetenhet och går djupt inombords för att ”upptäcka” det som ni är.

DETTA ÄR DET SLUTLIGA PRISET/MÅLET.

För att … avtäcka/väcka … det inom er som väntat på er … kommer ni att finna vara den Största Gåvan av allt.

NÄR ni ”FATTAR DET TILL FULLO” … kommer det att vara som om allt som förs fram … över hela världen … ses från ett annorlunda perspektiv. Det kommer inte att finnas någon anknytning till det som blir avslöjat … därför att VETANDET att allt detta sker för att ALLT SKA FÖRÄNDRAS, kommer att låta er SANNING och TILLIT nå höjder ännu okända för Själs-självet.

Då ni … avtäcker/låter smälta bort … dessa lager, kommer SÅ MYCKET att ”falla på plats” angående SÅ MYCKET. Inte bara så mycket av ”Varför”, utan mer så av HELHETEN … DEN STÖRRE BILDEN … som i sin tur kommer att lyfta upp era Energier och er beslutsamhet inom Självet … vilket i sin tur samlar momentum för att fortsätta så Modigt med det ni kom hit för att åstadkomma.

Inte för att jag vill upprepa för mycket av vår senaste chat, men, är det BARA Mantrat som kommer att ta bort dessa lager?

Nej. Det är NI. Essensen av NI som börjar förstå allt om Mantrat.

Håll ert löfte till er själva och ”Gå dit” … till den plats inom er som ni VET väntar. Upprymdhet över vad som är på väg följer och ersätter rädsla och förtvivlan.

Er hågkomst om varför ni är här kommer att bli mer uppenbar genom att ”KÄNNA” er Styrka och Beslutsamhet.

Detta VETANDE vi talar om, kan inte uttryckas i bara ord, eftersom det är en KÄNSLA inom er. Inte nödvändigtvis kunskap om vad som sker i det yttre och allt ”in och ut” omkring det … men en KÄNSLA AV VETANDE att … ”faktiskt, ALLT KOMMER ATT BLI BRA”.

När ni når detta VETANDE, denna FÖRSTÅELSE … kommer all rädsla, all misstro, alla lögner som ska avslöjas … allt tumult som … ska inträffa … verkligen, ALLT som ska ”utspelas”, inte att påverka er som det en gång gjorde.

Acceptansen av att ”Så här måste det vara, för att” … kommer att fylla er varelse med en Fräschör. En Fräsch Energi … en annorlunda typ av Energi inom er, som är MÄRKBART annorlunda.

Då ni för genom detta kan jag KÄNNA precis vad ni försöker förklara, men, som ni säger, det är en känsla, så därför känner jag att ni tycker det är svårt att uttrycka, ändå verkar ni beslutsamma att försöka, eftersom det är viktigt och också så mycket upplyftande.

Så är det. Men vi ”förmodar, i all ödmjukhet” att den Energi dessa ord ”bär” inte bara kommer att hjälpa dig, Blossom, att förstå den STYRKA OCH FRÄSCHÖR HOS ANDEN som öppnas upp NU, men, då VAR OCH EN tonar in i vår Energi då de läser eller hör våra ord, kommer de också att känna det som du känner just nu.

Vi känner att det skulle vara lämpligt nu …

Jag vet vad ni ska säga och den Kärlek det bär har gett mig en klump i halsen och fyllt mina ögon med vattnigt Ljus, och jag är så lycklig över att ni säger det, för det är så välförtjänt.

Verkligen, Blossom, vi känner att detta är det lämpligaste tillfället att erbjuda vår ära och djupa respekt till den ”Gentleman Joe”, som så kärleksfullt tog på sig uppgiften ( på förhand överenskommen) … att ta våra ord från sidan och fylla dem med den Nåd och Kärlek vi så önskar ska bli uttryckt, genom mjukheten och den extrema kvaliteten av hans ”Varande”.

Javisst! Vet inte varför … men jag lipar. Jag kan heller inte i ord uttrycka min Tacksamhet mot honom. Jag vet att han vill att jag ska tacka er, men, han vet också, han är en stor pojke nu och kan göra det alldeles själv. Från alla oss som känner oss så Välsignade att få ha dig ombord … Tack Joe. Var var vi nu?

Vi höll förhoppningsvis på att fylla din Varelse med en Starkare Förståelse för DIG SJÄLV.

Detta är högst Bemyndigande och Mycket Glädjefyllt!

Vid varje Ny Gryning kommer ”DU SOM ÄR DU” … att le varmt …

Då du KÄNNER DIG REDO …

Då du KÄNNER DIG STARK …

Då du KÄNNER och VET att ENERGIN förstärks …

Då du KÄNNER DEN KÄRLEK SOM ÄR ALLTING i din särskilda värld.

Vilken skillnad att vakna till detta. Att släppa/frisläppa … den gamla Energin, att medvetet ge den ett ”Mäktigt avsked” i Tacksamhet för allt som varit. Att visualisera den transmuteras till Ljus-Kärlek, då förändringens vindar tar den till en ”ingenstans plats” där den kan påbörja ett NYTT SJÄLV-Uttryck.

Då ni hedrar och inbjuder denna NYA HÖGRE ENERGI …

in i ERT LIV …

in i ER PLANET …

in i HJÄRTAT PÅ ALLA LEVANDE SAKER PÅ ER PLANET …kommer ni att bli överlyckliga över den skillnad i ”Själv” den har inom sig.

EN GÅVA ATT ÖPPNA OCH SKATTA HÖGT … FÖR NI VET ATT DEN KOMMER HEMIFRÅN.

Det här är så härligt! Saken är att vi som individer verkligen behöver VETA detta! Om vi bara tänker ”åh, det skulle vara trevligt någon gång” … då är det borta tills det kommer med posten, men, det är vi själva som ska knacka på vår egen dörr … hela tiden. Att minnas dessa saker ni erbjuder oss. Att inte ta dem för givna. Att inte säga som vissa ibland gör ”Ja, Ja, bla, bla, bla, samma gamla, samma gamla”. Det är dags att VERKLIGEN STÅ UPP FÖR SIN SAK!

”Samma gamla”, käraste Blossom, kommer alltid och för evigt att vara ”Samma gamla”, för man kan inte förändra SANNINGEN.

Ändå, Sanningen kan förändras, eller hur? Det som en gång var ”MIN SANNING” angående vissa ”förståelser” för länge sedan, har ersatts med en ny Sanning inom mig …

Med respekt, vi skulle säga att du kallade det ”Din Sanning” … då. Men det var mer av en ”förståelse” av vad du ”trodde var” … på grund av den medvetenhetsnivå din själ hade lett dig till.

Ja … det låter vettigt.

Den Sanning vi för genom angående ditt SJÄLS-SJÄLV och VEM DU ÄR … KAN INTE ÄNDRAS.

FÖR …

DU ÄR KÄRLEK

DU ÄR LJUS

DU ÄR SANNING.

Detta kan inte ändras. Det kan variera i vibration, men detta faktum kan inte ändras.

Bara, innan vi går … ni har förklarat för oss att orden/energin i Mantrat är kodade. Vissa känner att det är lämpligt att lägga till eller använda ”Vi” istället för ”Jag” … och de vill veta om det ändå har samma effekt?

DET SOM HAR DEN STÖRSTA EFFEKTEN ÄR DEN ÖVERGRIPANDE KÄNSLAN AV KÄRLEK MAN FÖR GENOM FRÅN KÄRNAN AV SIN VARELSE NÄR MAN SÄGER DET.

Vi känner att vi talat om detta tidigare.

Det kan ni mycket väl ha gjort … jag har haft mycket på gång!

Men, det är Jag som är DEN.

Därför är Jag VI.

Enkelt uttryckt, men perfekt förklarat. Ok … dags för mig att äta frukost och dags för er att svisha runt Universum några gånger … vad gör ni då?

Det vi gör som ett uttryck för vilka vi är … ÄLSKANDE ALLT SOM FINNS.

Och vi följer i era fotspår, oavsett vilken roll vi valt i denna episka produktion. Tackar er som alltid … I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

Du gillar kanske också...