Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 7 februari 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 7 februari 2022

 

Kära Ni,

Det finns inte längre tid att ifrågasätta verkligheten av den nya du eller att undra varför du reagerar annorlunda än vad som var sant i ditt utåtriktade liv. Nu när kaskaden av ny jord och nya energier har börjat på allvar, är ditt behov av att visa dig själv till fullo i framkant på allt du säger och gör.

Vissa av er är inte säkra på vad ni känner eller behöver förmedla i denna kaotiska tid av att upptäcka er själva. Hur du känner dig i ett ögonblick är den du är nu. För precis som ett barn utvecklas när de mognar, är det samma sak för dig.

Du försöker flitigt att vara vad du anser vara sunt och känslomässigt solitt bara för att upptäcka att ett gammalt sår dyker upp igen eller att din partner tuggar sin mat för ljudligt. Dina känslomässiga upp- och nedgångar är förväntade, med tanke på mängden energi du nu bearbetar. Det är som om du försöker lyfta 100 kg utan tidigare erfarenhet av lyft.

Du svävar, driver och observerar dig själv i skräck ibland när du säger eller gör något helt utanför din förväntade karaktär – det vill säga din yttre karaktär. Du känner dig isolerad och ensam, för ingen skulle kunna älska någon så irriterad eller föränderlig. Men när du känner dig så försummar du att notera att personen du tror att du har förbisett också reagerar ovanligt.

För första gången sedan du började denna övergång är du inte ensam på jorden.

Alla jordens invånare, inklusive människor, växter, insekter, djur, fiskar och alla andra varelser, påverkas av dessa senaste energier. Ingen är den de var. Och ingen vet exakt varför de reagerar som de gör – inklusive du.

Denna kaotiska tid sträcker sig från den yttre världen in i de inre världarna hos varje jordväsen.

Du kanske ifrågasätter det sista påståendet, för vi, i Universum, har flera gånger sagt att rörelsen under denna övergång har varit från mikro/inåt-riktad till makro/utåt-riktad. Det fortsätter att vara så. För ni föregångare fungerar nu på makronivå medan andra är kvar i eller börjar sina mikrofaser.

Alla är förvirrade och försöker i olika skeden förstå vad som händer med dem.

Du är förvirrad av dem som kändes trygga för dig när du utvecklades. Och de är förvirrade av sina övergångsfaser och den nya du. Så även om världen verkar mer kaotisk än någonsin, blir den mer formulerad.

En del av er undrar när ert jordeliv kommer att återgå till det normala. Vårt svar är ”aldrig”. För det ni kände till finns inte längre. Så är det att ni nu börjar skapa nya strukturer inom era väsen och i era yttre liv.

Fram till denna punkt i energiströmmarna kunde ni interagera med andra på deras nivå, ignorera era övergångsskiften.

Men nu när energierna slår mot alla, har du ingen säker yttre värld att återvända till. Det som var inkluderar inte längre förväntade interaktioner med vänner, släktingar och kollegor. I denna nya värld upptäcker du att du inte har något sätt att glida tillbaka till din utåtriktade livsstil.

Att försöka återvända till säkerheten i din yttre livsstil är förvirrande, för du kan inte längre låtsas vara den du var. Att göra det var en gång ett skyddsnät av säkerhet och lätthet. Du behövde inte dela din inre värld; du behövde bara blanda dig med majoriteten, vilket var lätt med tanke på att det var så du levt i evigheter på jorden.

Sådan lätthet finns inte längre beroende på att varken du eller någon annan kan upprätthålla den yttre livsstilen. Detta är ett globalt skifte – inte ett skifte av föregångare med några få andra som följer.

Det här globala skiftet startade på högvarv för bara några dagar sedan, och tvingade dig att vara den du verkligen är istället för någon som snabbt kan flyga in och ut ur interaktioner med både inre och yttre varelser.

Även om du kanske vill dölja ditt sanna jag för att lättare blandas med andra som inte är som du, så är det inte längre möjligt, för de kommer att veta, precis som du gör, vilka som fungerar i den inre sanningen och vilka som låtsas.

Så är det att du måste vara den du är, för allt annat kommer att klinga oärligt inom dig och inom alla du försöker lura till att tro det du vill att de ska tro.

Det kommer att finnas en liten kontingent av människor som förblir utåtriktade. Men den gruppen kommer inte längre att behålla sin makt över någon varelse som har påbörjat sin övergång, för den lilla gruppens oärlighet mot sig själva och andra kommer att vara obekväm för dem som går över.

Utåtriktning är inte längre på modet trots vad man kan hitta i media eller hos några isolerade själar. Din vilja att utforska ditt inre innan det var på modet, innan de flesta andra gick över, kommer att noteras i historiska material.

Tillåt dig själv att veta hur verkligt heroisk du är och koppla av i ditt nya du utan dolda agendor eller tankar. Det är dags och absolut nödvändigt att du tillåter dig själv – äntligen – att vara fullt ut du. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll den här bloggens integritet genom att inkludera författaren/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...