Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 4 november, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

4 november, 2018

 

Hej på er igen! Kanske vi kunde gå vidare från förra veckans samtal gällande den senaste tidens tredubblande av Energierna och hur det har påverkat det fysiska för oss? Kunde det vara lämpligt?

Det skulle vara högst angenämt att göra det. Det är uppenbart för alla som väljer att bli medvetna om det faktum att det inte bara är Energierna som håller på att förändras, i hög grad på det sätt hur ni väljer att tänka och bete er … de tar även ut sin rätt på era kroppar. Vi använder oss av termen ’ta ut sin rätt’, på grund av att det för många gäller att man upptäcker att man får kämpa med sin fysiska kropp på ett eller annat sätt. Smärtor och krämpor och ovanliga ’märken’ förekommer.

Ovanliga märken?

Just det. Många lägger märke till att ’mönster’ uppträder på deras hud vilka inte fanns där förut. Det är ingen orsak till oro. Det är helt enkelt en sektion av blodceller/-flöde som ökar i sin dynamiska intensitet.

Vilket innebär exakt vad?

Alla funktioner … de ’mirakulösa’ avsikter som ni har planerat ’inom’ den fysiska kroppen ’håller på att om-arrangeras’ till ett Högre format. En ökning i blodgenomströmningen kan få en att känna sig rätt yr, förefaller det.

Varför behöver vi en förhöjd blodgenomströmning?

För att matcha den förhöjda Energin. ALLTING håller på att intensifieras. ALLTING. Ifall era inre funktioner förblev desamma som de en gång i tiden var, så skulle man märka att man inte kan hålla takten med takten i ’sitt’ liv. Dessa subtila, men ändå kraftfulla förändringar inombords kan inte äga rum utan att det leder till att man fokuserar sin uppmärksamhet på vissa kroppsdelar. Man kan känna konstiga pirrningar i hela kroppen. Lite som en blodrusning … för det är vad det är! Vi skulle också kunna säga att blodets kvalitet också transmuteras till en allt högre kvalitet. Man blir väldigt mycket påmind om Hjärtats existens och dess rytm kan ofta bli oregelbunden under kortare tidsperioder. Detta sker eftersom det också anpassar sig till en ny takt. Den regelbundna rytmen för hjärtslaget ’saktas ner’.

Jag trodde att ni tänkte säga att det blir snabbare.

Nej. Vad gäller Hjärtat, så saktar det långsamt ner för att pumpa ut den rikare blodkvaliteten. Den långsammare takten medger även för att man till sin disposition får en mer avslappnad persona.

Ögonen … kan i intervaller bli suddiga. Synen är tidvis skarp och andra gånger helt det motsatta. Slutligen kommer skärpan att kvarstå.

Öronen … är en ‘märklig historia’, i och med att de reagerar helt annorlunda för många. ’Ljud’ är av högsta vikt för uppgraderingen av självbevarelsedriften. Det är högst gynnsamt för en att stillsamt lyssna till ’toner’ från vindspel eller skålar eller musikaliska toner … eller vind och regn … eller ’OMing’. När man lyssnar till alla ’majestätiska’ ljud och tonar in sig till deras Vibration, så underlättar det mycket för att jorda dessa justeringar som äger rum.

Många själar har alltid kämpat med spänningar i nacke och axlar … ’Att bära världens tyngd på sina axlar’ skulle inte kunna vara ett mer passande uttryck.

Ja. Varför är det så att vi bär så mycket spänning där?

För det är stöd för huvudet … och mycket pågår inuti huvudet!!

Låter vettigt!

Men … vid denna tid när upplyftandet av ’allt som är’ framskrider … så förekommer också det faktum att strukturen i området nacke och axlar rättas till av sig självt så att man får en mer ändamålsenlig figur.

Det håller jag fullständigt med om, låt mig säga det. Låt oss få en ‘Mer ändamålsenlig ’figur’! Det har jag letat efter hela mitt liv!

Vi är medvetna om din humor. Men vi skulle vilja påstå att det här gäller mer i området av ’hållning’.

Förhoppningsvis inte ’underhållningen’, som min mor, Välsigne henne, brukade kalla kroppens Nedre region! Hur det fick mig att skratta!

Vi talar inte om de ’Undre regionerna’ vid det här laget. Vi återgår till ’hållningen’ i nackens och axlarnas område. Nackarna blir längre. I en Ljusare kropp är det bekvämare för ’stammen’ från huvudet att vara tunnare och längre.

Väldigt likt E.T?

Verkligen. Allting inom kroppen ’banar sin väg tillbaka’ till en Lättare form. Självaste strukturen av den kommer att bli Lättare. Ben, muskler, vävnader, organ … allt återgår till en Lättare form av sig själv.

Ni säger återgår? Ifall vi gick tillbaka så långt som ’grottmänniskans’ fysik, så skulle jag säga att där förekom exakta ’Framsides Vogue modeller’ ifall man använde sin fantasi.

Tänj då ut din fantasi bakåt, långt innan dess. Till tiderna när ’ni’ kom från andra Planeter för att bege er in på detta nya territorium som nu heter Jorden.

Vad hette den då?

Ursprungligen hade den inget namn. Den fick slutligen två eller tre som inte är i ett format som du kan uttala. På en tid av en annan Vibration med ljud som ’fastnat’ …. ’Jorden’ är ett av dem.

När Vibrationernas täthet formades under loppet av tusentals år, så måste även tätheten i den fysiska kroppen ’förändras jämte dem’ för att man skulle kunna anpassa sig för att överleva.

Och nu sker samma sak. Men, som vi säger … tillbaka till en kropp som lämpar sig för de Ljusare Vibrationerna, vilka är på väg tillbaka.

Här konstaterar vi att vi inte säger att man ska ignorera vissa åkommor som kan behöva uppmärksammas. Men vi väljer att göra en uppmärksam på att många ’irritationer’ som verkar vara mer intensiva än vanligt, ’troligtvis’ är de förändringar som ’börjar’ äga rum. Andas in i dem. Andas in i ’det medvetna området’ …. med ditt leende … i Vetskapen om att din kropp håller på att Lysas upp. Många håller på att ‘upptäcka’ behovet att ändra på sin kost. Eller behovet att avstå från vissa ’nöjen’ för kroppen … vilka kroppen egentligen inte alls är road av.

Ett exempel?

Vissa droger … viss sorts mat som man gillar … är inte längre så njutbara på grund av ’följdeffekten’ som inträffar i dessa dagar. Kroppen … Den Ljusare Kroppen … förmår inte tolerera vissa tätheter i vissa saker och ting.

Senast talade vi om alkohol. Den effekt den har kommer inte längre vara ett sådant behov i och med att många ’hittar in i sig själva’ … och hittar sätt att slappna av och ’chilla’ som ni skulle säga, utan alla ’efterverkningar’ som nu är högst obehagliga. Man kan njuta av drinken för tillfället, men inte dess repressalier.

Vi ber inte att man ska vara tvungen att göra några av dessa förändringar. Men för att förenkla, låt förändringarna kännas angenäma. Utan ansträngning.

Mycket av kosten och det som den innehåller, kan kroppen inte tåla. Tecken på förkastande är uppenbara. Reaktioner på ’gifter’ är mer framträdande och man uppmärksammar numera vad kroppen vill och inte vill … kan och inte kan tolerera.

Valet av ’Välbefinnande’ håller nu på att bli mycket uppenbart för så många.

När man blir medveten om den ’injektion’ som de negativa krafter som förekommer inom ett stort intag till kroppen genom illusionen av ’smaskigheter’ … så finns det beslut att ta för att bevara det Högre goda!

Denna nya Ljusare Varelse som ni håller på att bli, skulle gilla att vistas i en ny Ljusare kropp. Därför vänder sig många till de ’markens krafter’ som de själva har övervakat och skördat med Kärlek.

Mat finns till för att ge näring till kroppen. För att hjälpa den att frodas. Denna ’kost’-process har blivit processad till oigenkännlighet för ’bekvämligheten att passa livsstilen’. Men man uppmärksammar att det inte är en livsstil som tjänar en.

Be om ’förståelse’ och hjälp från ditt Högre själv … från den Gudomliga Källan … för att naturligt införa dessa förändringar inom dig.

Uttala din önskan att få tjäna kroppen, sinnet och själen för allas Högsta goda … och låt visdomen flöda in i dina tankar gällande ämnen som dessa.

Lyssna till DIN själ. Lyssna till DIN kropp. Lyssna till DINA känslor och agera i enlighet med det. Det nöje som följer av att göra så är ett ’manifesterat bevis’ på att du verkligen befinner dig på rätt väg.

Tack för det. Mycket intressant och rätt annorlunda än det vanliga kanske?

Vi önskar att få stå till tjänst på alla sätt vi kan under dessa upplevelser av ’transformation’.

Tills nästa gång då. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

Översättning: Aslög

 

You may also like...