Från mitt Högre Jag via Inger Norén, 5 maj 2021

 

Från mitt Högre Jag via Inger Norén

5 maj 2021

 

I dag i början av maj månad är det en stor manifestation avseende en händelse av kärleksenergier som träffar Jorden för människornas skull. Dessa energier orsakar svårigheter för vissa och andra känner lycka och lugn i sina sinnen. Ta denna stund till att känna efter vad som är viktigast i livet, det vill säga det som berör mest och ger mest tillfredsställelse. Många upplever nu ett kaos inom sig och vill att allt detta försvinner både i det yttre livet och i det inre. Denna känsla är viktig just nu när så mycket rensande förekommer på Jorden.

Många är de människor som kommer att gå till andra världar som passar dem bättre och återkomma till Jorden när de känner sig redo för en högre dimension. Det är med säkerhet något som väldigt många människor kommer att vilja, med att lämna denna värld som de önskade komma till för att hjälpa till med uppstigningen. Alla som kom blev inte utvalda för mycket svåra och specifika uppdrag. Många blev kallade men få blev utvalda. Endast de starkaste av de starka kunde komma i fråga.

Dessa utvalda människor har en stor och hög andlighet som påverkar hela Jordens befolkning med sitt ljus och kärlek till allt levande. Det är dessa ljusarbetare som hjälper hela befolkningen att vakna upp till en högre vibration. De människor som inte blev utvalda speciellt, hjälper ändå till att skicka sitt ljus till ljusarbetarna för att underlätta deras arbete. Alla har behövts och alla har arbetat tillsammans för att uppstigningen har gått så snabbt som den har gjort.

Mycket arbete förekommer bakom kulisserna med att hjälpa till med att få de mörka att försvinna från denna galax och arbetet som den Galaktiska Federationen gör tillsammans med ljusarbetarna går stadigt framåt. Vissa av de mörka har blivit förälskade i ljusarbetarna och även om de inte har förstått vad kärlek är tidigare har de fått uppleva detta och blivit helt betagna. Detta underlättar arbetet med de mörka som helst ville ta över hela denna galax för egen vinning, men har i ställer fått känna kärlek för ljusarbetarnas mod och kunskap vilket är en fantastisk vändning.

Arbetet med en bok i andlighet som vår stora mästare kommer att börja med är något som många människor blir starkt berörda av både för sin tro och för att bli upplyst i många olika uppfattningar som har varit vedertaget i den tredimensionella verkligheten. Denna bok blir ett stort kontroversiellt uppvaknande för många och den är välsignad av vår Herre. Vår stora mästare är utvald för denna bok.

AMEN

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...