John F. Kennedy genom Losha, 3 maj 2021

 

John F. Kennedy genom Losha, 3 maj 2021

 

Meddelande från John F. Kennedy genom Losha – En Transkription

(https://tinyurl.com/78y9722n)

 

Hälsningar till alla mina älskade Patrioter och Ljusarbetare … och till alla andra som lyssnar på mitt budskap just nu.

Losha och jag vill ta upp ett annat ämne idag. Hon och jag har pratat om händelsen  som kallas ”9/11.”

Jag har min egen vetskap om vad som hände då, och jag skulle vilja förmedla den nu. Jag fick reda på en del av detta efteråt, och jag skulle vilja berätta om det eftersom jag tror att det är viktigt för er alla att få veta.

Den första delen med information jag skulle vilja förmedla är att … och detta kommer att vara chockerande för många … emellertid, Alliansen, eller de Vita Hattarna som de brukar kallas, visste faktiskt om 9/11-händelsen i förväg.

Fast då, år 2001, hade alliansen inte det mått av kontroll som de har nu. De kunde inte kontrollera de olika organen. Så de hörde talas om att denna händelse planerades, men de kunde inte stoppa den.

Det finns anledningar till att det hände … och en av anledningarna till att det ”tilläts” hända (av galaktikerna), var att det skulle bli ett enormt ”wakeup call” för så många Amerikanska och internationella medborgare.

Händelsen fortsatte som planerat … Alliansen gjorde dock vad de kunde för att minska förlusterna. Trots att de inte kunde hindra det från att ske, skapade de rykten om att de visste om vad som skulle hända, och att de skulle stoppa det … även om de faktiskt inte kunde det. Så på grund av alla dessa rykten beslutade Kabalen att flytta sin tidsram, för att se till att det skedde så som de ville.

Men de flyttade bara fram det en timme, men på grund av den timmen … om ni tänker på tidpunkten det faktiskt hände … den enda timmen räddade många liv. Så det var det Alliansen gjorde … och det var allt de kunde göra då.

De var också medvetna om att Amerikanerna behövde ”väckas”, och detta var den händelse som skulle göra det … och det fungerade genom det. Om ni pratar med många Ljusarbetare nu, eller Sanningssägare som de kallas, och alla de olika människor som arbetar för ”Avslöjandet” och för att sanningen ska komma ut … många, många av dem väcktes på grund av 9/11.

Så det kan tyckas dåligt att Alliansen visste om det och ändå lät det hända, men det finns alltid en större bild, det har jag lärt mig sedan min tid på Jorden.

Den andra saken jag ville nämna, var att jag hade en roll bakom kulisserna efter 9/11. Strax efter att det hänt var jag på uppdrag med den Galaktiska Federationen. Vi besökte och pratade med alla grannländer till Irak, eftersom Irak attackerades av ”Amerikanerna” strax efter att 9/11 hade hänt.

På grund av det faktum att när jag fanns på Jorden, så hade jag stor internationell kunskap och förståelse, så därför gick jag med i den Galaktiska Federationen och vi framträdde för olika lands ledare via en ”holografisk” bild … och vi pratade med dem för att vi ville avråda dem från att hjälpa Irak att ”besegra” Amerikanerna. Vissa kanske tyckte att det kunde ha varit ”bra”, men igen … och det här låter trist att säga, men detta krig måste ske som det skedde. När den Amerikanska militären attackerade Irak så obevekligt, då blev Amerikanerna ganska ”hatade” i Irak och i Iraks grannländer.

Så när nyheterna kom fram i massmedia här i Amerika, om att Amerikanerna i grunden hatades av alla dessa länder, och att de inte gillade att militären där borta … den amerikanska ”regeringen” i första hand … var så obeveklig i sina attacker från alla håll … land, hav och luft … då började grannländerna också ogilla Amerikanerna.

Den nyheten kom till de Amerikanska medborgarna och de tyckte inte om att de var hatade … och det fick dem att vakna upp till att deras egen regering i grunden var en ”despot” -regering … en tyrannisk regering, eftersom de förde detta krig så obevekligt mot Irak och Hussein.

Därför måste allt det också ske som det skedde … och min roll var att hjälpa till att tala med de andra länderna, så att de skulle låta bli att engagera sig i kriget mot Amerika, även om de verkligen ville göra det. Jag tyckte om att vara ”användbar” på det sättet, även om det var under extrema omständigheter.

Det var de saker jag ville nämna … två något olika ämnen … men det är de områden där jag har kunskap och jag ville ge det vidare till er alla … och säga att händelsen 9/11 skedde som den skulle … och den fungerade för att väcka många, många själar.

Händelsen 9/11 var det största väckarklockan i USA:s historia. Mordet på mig var också ett väckarklocka för Amerikanerna, men den var mindre jämfört med händelsen 9/11.

Därför skedde allt som det skulle, och vi har vuxit så mycket sedan 9/11! Vi förstår så mycket mer … vi vet sanningen om vår regering och hur de har programmerat oss att inte ifrågasätta saker. Men under de senaste tio, tjugo åren har det ställts många frågor, och de har besvarats i alternativ media.

Vi är nu väldigt nära att äntligen få veta sanningen … och de som fortfarande sover kommer också att få veta den. Det är dags för oss alla att omfamna varandra oavsett på vilken ”sida” vi befinner oss … oavsett om de har vaknat eller sover, vi måste alla omfamna varandra när sanningen kommer fram. De som är vakna kommer att behöva finnas där, och vara medkännande med de människor som just har vaknat.

Inget sådant som ”vad var det jag sa”, eller ”jag vill inte hjälpa dig för jag har redan berättat om detta” … snälla, använd bara Kärleken i ert hjärta för att hjälpa alla som vaknar. Vi måste hjälpa varandra för det är där vår framtid finns … genom att hjälpa varandra och ta hand om varandra … så att alla dessa ”onda” saker… fruktansvärda saker som hänt tidigare, äntligen kommer att få en mening på ett positivt sätt.

Vi har lärt oss av alla dessa tragedier … och vi har lärt oss att Älska varandra, dit är vi på väg. Vi måste tala från våra hjärtan, inte från våra huvuden.

Jag vill avsluta detta meddelande med något mycket positivt … vi är så nära den sanningen som ska komma fram, och jag vill att ni alla ska vara beredda att hjälpa varandra, så att vi alla kan gå in i framtiden … vår nya, vackra framtid, tillsammans, med Kärlek till varandra i våra hjärtan  … precis som jag har till er alla!

Jag tackar er för att ni lyssnade på mitt meddelande idag … Jag vet att det var ganska annorlunda, men jag kände att det var viktigt för mig att berätta. Jag tackar er så mycket, och som alltid Älskar jag er alla, jag vakar över er och jag är här för er.

Er ständigt hängivna, Jack.

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...