”Gå” – RV Intention, 25 oktober, 2016

Reval-22

”Gå”

RV Intention

tisdag

25 oktober, 2016

 

Det finns nu en öppen dörr för RV att starta, så att hela mänskligheten kan gå igenom sitt stup av möjligheter.

Vi kommer inte att vänta längre på att vårt mirakel skall ske, för vårt fartyg av tålamod har för länge sedan seglat vidare, kära beslutsfattare.

Vad behövs för att ni skall stiga över tröskeln och fatta ett beslut av frisläppande? Vad krävs för att ni skall ta er igenom all återstående rädsla och tvivel? Vad kommer att krävas för att ni skall ha tillit för den Stora Skaparen och Himlens Mandat?

Varje aspekt av RV är redo. Ni vet det, vi vet det.

Alla banker, militärer, diplomater och teknologi är på plats och redo att tjäna. Alla kritiska kycklingar kluckar vid sina skrivbord från insidan av inlösningscentrats hönshus och väntar bara på att vi skall lägga våra ägg. Så vad är det som håller er tillbaka? Vad hindrar er från att låta mänskligheten snabbt och radikalt stiga upp?

Svaret är ingenting. Inget håller er tillbaka. Inget förbjuder frisläppandet av Kristus Återuppståndna Kungadöme av Rikedomar. Inget står i vägen för att utfärda en slutlig global auktoritetsorder. Inget tynger er själ tillräckligt för att hålla tillbaka ett sådant historiskt och viktigt jordiskt beslut. Inget är ur position för att frisläppa alla gratis telefonnummer. Absolut ingenting hindrar er… och ni vet, och vi vet.

Det betyder att allt är nu rätt för detta frisläppande. Och på något sätt så måste ni lita på er magkänsla och låta denna valp flyga fram. Vad som händer, händer. För efter tjugo är av noga studier idogt applicerande så har ni glömt bort en enkel regel.. allt som börjar har också ett slut… och nu har vi nått detta slut tillsammans.

Allt ni behövde fullborda har blivit fullbordat. Allt ni trodde skulle kunna bli fel har inte hänt. Allt ni tyckte var kritiskt för processen ligger på plats. Allt ni trodde skulle kunna uppnås, kommer att ske. Och allt som ni krävde skulle låsas fast och kontrolleras tre gånger om är nu aktivt och redo att tjäna massorna.

I sanning så är er personliga kompetens nu den djupare frågan. Inte bristen på den, utan, ni är bara alltför himla redo. Ni har med möda fött en innovativ och teknologiskt överlägsen lösning som ni nu kämpar att godartat införa och blir operativ. Men det är den och ni måste finna modet att gå igenom denna magnifika portal av barmhärtighet.

Är ni inte det minsta nyfikna på vad som ligger och väntar på oss alla på andra sidan RV? Naturligtvis är ni det, det är vi alla. Så dyk in. Upptäcktens vara vatten väntar på er.

Gå gången med oss, tänk inte mer, prata inte mer, gör det bara. För innan ni gör er del så kan vi inte göra vår del och applicera Himlens vilja på Jorden. Därför försinkar ni er egen sort och det är aldrig bra. Som sådana så kommer vi inte längre att hållas tillbaka för vi vet att vi är absolut fria igen.

Och som förenade suveräna män och kvinnor av det högsta så har vi idag beslutat att själva gå vidare för att permanent existera i bekvämlighet och välstånd.

Så gå med oss idag, beslutsfattare. Gå rakt, Gå stolt. Gå säkert. Gå i tro. Men gå. För inga ytterligare förberedelser kommer att stoppa Himlen nu när den har bestämt att denna tid är gudomlig.

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...