“Kompromisslöst” – GCR/RV Intel SITREP – söndag – 25 juni 2017

“Kompromisslöst” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 25 juni 2017

Vi är på en timme för timme utlösare som startar @ 4pm EDT idag. (22.00 svensk tid)

Militära källor säger att de var ”Wheels up”, d.v.s. landningsställen uppfällda, vid middagstid lördag, redo för fyrverkerierna. Osäker på vad som hände som avbröt uppdraget.

Diplomatiska källor tror att Obama/ Elders vill ha fred i Mellanöstern och vill ha Qatar / Saudiarabien-frågan avgjord innan de börjar.

Saudis orsakade en förändring i sista sekund åt de Äldsta, den nye kronprinsen var inte ledaren som båda sidor hade gått med på.

https://sputniknews.com/columnists/201706241054941082-saudi-house-of-cards-inside-story/

Jag blev informerad att den nation som fortfarande bojkottar Qatar vid slutet av Ramadan (i Saudiarabien som nu är söndag inte lördag) kommer inte ha tillgång till AIIB-handelsplattformar.

Jag hör att alla utom Saudiarabien och Bahrain har dragit sig ur från att stödja Qatar-sanktioner.

Ny tidsfrist ryktas vara måndag midnatt i Saudiarabien som en bakvägg för att eliminera alla framtida oljeförsäljningskontrakt med Kina (4:00 EDT Sunday).

Saudiarabien anser att den potentiella volymen av störningar för råolja ger dem hävstång över de Äldste / Kina för att få Qatar rätt före RV.

Detta har emellertid mer att göra med USAs och Turkiets militära baser i Qatar som potentiellt blockerar saudiska oljefraktare som passerar genom Persiska viken.

Samma sak kan sägas om att Saudiarabien attackerar Jemen för att säkerställa säker oljetransport genom Röda havet.

Men vi får veta att Kina länge har haft en plan för att använda Iran, Irak, Ryssland och till och med Alaska-olja som ersättningsleverantörer för Saudiarabien – vilket skulle skicka Saudis Hus tillbaka till stenåldern inom mindre än ett decennium eftersom pro Kina nationer också skulle sluta köpa Saudiarabisk råolja.

Inte annorlunda än vad Ryssland gjorde mot Ukraina genom att bygga en ny rörledning till Europa (Nordstream 2) och kringgå Ukrainas intäktsström på lång sikt.

http://www.politico.com/agenda/story/2017/06/20/russia-pipeline-power-000460

Bråka med de Äldste och du kommer att bli ekonomiskt reducerad till grus, eftersom de alltid spelar poker med den största stacken.

Det betyder att Saudiarabien måste backa tillbaka från Qatar-sanktioner eller eliminera sin enda inkomstkälla vilket skulle vara själv-orsakat självmord.

Kompromisslöst spel spelas just nu av de Äldste som kastar boll (referens till baseball) inuti detta konstiga upplysta klot.

Allt vi får veta är 100% fastslagt här i USA. Den här veckan är Trumps sista som president. Republikens White Knights kommer inte att låta honom få se en 4 juli, som president.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...