Gadabov från Sirius via Carina, 28 juli, 2018

Gadabov – 2018-07-28

Kanal: Carina

 

Ni har er kraft inom er!

Jag är Gadabov från Sirius. Det är dags för oss i de högre svärerna att, genom våra meddelanden, ta er som önskar vidare in i den nya tidens mycket höga energi av nåd och samskapande. Det finns ingen linjär tid där vi befinner oss. Vi måste därför överlåta till er själva att skapa er den tidslinje som passar er bäst för nästa fas i uppstigning.

Tiden för förändring är inne och det kan hända att andra saker än det ni tänkt er, när ni formaliserat en bild av er framtid, kommer att visa sig för er. Den tid som du tillsammans med andra väljer att leva i har stora förändringar i sitt sköte för alla men du måste förstå och vara klar över att det inte är något som vi kan göra för att hjälpa er framåt om ni själva inte har för avsikt att förändras där ni befinner er. Ni är de mästare som ni väntat på och nu ska ni leda ut er själva i friheten att fatta era egna beslut.

Ni har levt i en förtryckt värld. Ni har levt i en tid där energierna inte tillåtit er att vara de som ni i sanning är i en högre dimension. Men i sanning har ni aldrig varit borttappade från er själva. I sanning har du varit din egen skapare alltid och du har aldrig någonsin varit ett offer för någon annans val.

Var nu medveten om att du när som helst kan välja att ställa dig upp och välja ditt eget liv före andras önskningar. Var medveten om att den kraft som du besitter inte är inlåst i en liten låda utan finns tillgänglig i det nu där du är just nu.

Du har valt att komma hit med en fri vilja. Du har valt att göra denna spännande resa av nyfikenhet och en inre önskan att få uppleva något annat än det som du valt att uppleva när du är i ljuset. Du har valt att få ett nytt perspektiv på ditt jag och det liv du har på andra sidan. Var medveten om att ingen annan är du har valt att vara här och att du i sanning visste att du skulle göra en inte bara enkel resa. Du såg fram emot att ”leka” denna lek ungefär som du kan längta efter en åktur i en bergochdalbana på tivoli men ångra dig när det bär av utför i branta backar.

I sanning är du inte bara här för att hjälpa Gaia och övriga universum att stiga upp. Evelotionen är garanterad och ni kommer alltid att föras framåt i någon riktning var i Universum ni än väljer att befinna er. I den tid som du nu valt att vistas kommer du att få nya direktiv från dig själv på en högre nivå. Du kommer att leda dig själv tillbaka in i det paradis som du inte bara valt att få återvända till utan också garanterats att du alltid kommer hem till efter de expeditioner du väljer att uppleva. Precis som bergochdalbanan på tivolit kommer spåret du färdas på att leda dig tillbaka till platsen där du klev på och du kommer lycklig, men kanske en aning omtumlad, stiga ur vagnen där allt började. Du har fått med dig en ny upplevelse i livet och känner dig tacksam att vara tillbaka på backen igen.

Den tid som nu kommer är en förändringens tid då er energi höjer sin frekvens och det kommer att bli omöjligt att hålla fast vid det gamla. När er energi höjs upp kommer ni sakta eller fort anpassa era liv på jorden till den men den exakta linjära tiden går inte att säga då den nya energin innebär en anpassning av tankar, känslor och handlingar från er som individ.

Var inom dig själv. Var medveten om att du är en Guds skapare i dig själv. Var medveten om att ingen annan individ eller energi någonsin är starkare än den som du är. Var medveten om att det liv du valt att uppleva på jorden i sanning inte har varit enkelt. Var medveten om att du har en fantastisk gåva att klara av det och att ingenting någonsin kan stoppa den evolution som vi tillsamman befinner oss i Universum. Gör dig själv fri från andras energier. Välj dig själv och tillåt anda att välja sig själva och sina liv. Skapa det bästa du kan inom dig själv och vandra i frid.

Jag är Gadabov från Sirius och jag önskar dig en god dag.

Du gillar kanske också...