Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 18 april 2020

Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild

18 april 2020

Hej på er. Vet inte riktigt vart jag ska börja, eller hur jag bäst ska chatta med er idag. Så jag lämnar över det till er … Ni vet vad som är bäst för oss just nu, för jag gör det verkligen inte!

Välkommen till er … Var och En av Er. Sådan oordning, kaos och förvirring. Sådan mediefeber som tar er hit och dit. Sådant uppenbart missförstånd från så många och ni känner att det inte finns något sätt för er att komma igenom till dem.

ALLT DETTA har vi talat med er om. Alla dessa saker har vi sagt kommer att ”stirra er i ansiktet” och mycket urskillning kommer att behövas.

Men, förstår ni nu? Inte bara urskillning angående vad ni hör och läser och ser, utan urskillning i dessa tider angående vad ni känner är rimligt att säga till dem som inte förstår vad som pågår.

För att vara ärlig så känner jag att nu ska jag hålla min mun. För många lutar sig glatt tillbaka och gör som de blir tillsagda. Jag känner att tidpunkten att dela det vi vet ligger lite längre fram, när mer har kommit till allmän kännedom.

Under tiden måste alla som ”Vet” också nöja sig med intern ”krigföring” uppe på allt annat.

Vad menar ni med det, mer exakt? Det är i resonans, men jag skulle vilja att ni förklarar.

Många av er anstränger er inte bara för att hålla ert skepp flytande under er vakna tid, utan ni är under er sovtid ”därute” och förändrar Energierna.

Det är så mycket som pågår precis framför näsan på er, men det hålls fortfarande fördolt. Det som sker släpper från … det som är/har varit … och alla sådana kända ohyggligheter bryts upp. Därför kommer mycket sorg, ilska och alla former av lägre vibrationella exposeer in i själva er luft.

Det här är en upprensningstid, Kära Ni. Och många av er far till ställen medan ni ”tror” att ni sover och arbetar så hårt med att omvandla rädslan till dess naturliga tillstånd av Kärlek.

Så mycket hemligt arbete blir ”genomsett”. Det är därför som så många är så trötta när de vaknar.

Jag kan säga att jag nästan är deprimerad. (dock har jag haft en skadad axel i 14 dagar och smärta tar på en).

Men, vi kan också säga Blossom, att de ställen du reser till under sömnen inte på något sätt är de lyckligaste besöken.

Dock finns det protokoll för själs-rensning innan man till fullo återvänder till kroppen, det finns också möjlighet till ”fördröjande av energier” från det man varit närvarande på.

Jag uttalar mantrat så mycket och det hjälper verkligen. Jag säger det när jag ska sova och om jag skulle vakna och stänger sedan mina ögon. Det har blivit en del av mig.

Det är en stor beskyddare och stärkare.

Tja, utan att gå in på det för djupt, men jag VET att jag attackerades av mörka energier vilket gjorde mig liggande i tre dagar. I drömmen hoppade bokstavligen en orm upp på min rygg och förlamade mig. Nästa dag kunde jag knappt röra mig, det pågick i tre dagar. Med respekt sagt, mantrat hjälpte inte mycket då! Var var ni förresten? Antar att ni var ute och dansade med prästen?

Det beror på att du är den du är, Blossom, och det finns vissa som inte vill att dina ord och samtal ska vara ute och hjälpa massorna.

Men ni sa ju att mörkret är borta.

Låt oss försöka förklara

MÖRKRET ÄR BORTA

MÖRKRET HAR FALLIT

Det betyder dock inte att de inte försöker göra det de gör.

Så … det är inte borta … helt och hållet?

Rester, Blossom. Rester

Ok. Om ni inte har något emot det så fortsätter vi igen när jag känner mig lite Ljusare. Hej så länge.

Två dagar senare

God morgon. Känner mig så mycket bättre idag och är redo att ta emot ett uppmuntrande meddelande av Ljus och Sanning från er.

Omedelbara Lyckliga Energier till dig Blossom och till alla. Ljuset ersätter mörkret i alla er Globs hörn just nu. Med varje andetag man tar i detta Glädjefyllda Vetande kommer ytterligare en Ljuspartikel in och lyser ner på och inom allt som är.

DETTA, Kära Ni, kommer att bli den mest spännande tid ni någonsin har upplevt.

Det finns så mycket att se fram emot. Så mycket att ta in i ert Varande då ni som individer tar in förståelsen på en Högre Nivå av den ni är och det ni är kapabla till.

Den här tiden har varit, eller hur, en tid att ta reda ut sig själv? En tid att reflektera över det man vill och inte vill i Livet/uppehället? Detta i sig självt Lyser upp självet och Planeten.

Känner ni spänningen i luften? Mer av Planen ska ännu veckla ut sig, vi ber om ert tålamod då för mycket för snart inte skulle gynna Helheten

Så, kan ni ge oss någon liten indikation på vad som är på gång?

Det har vi redan gjort så många gånger Blossom. Den värld som du har ”existerat” i kommer att ersättas av en värld där ni LEVER LIVET TILL FULLO.

En värld där Glädje och Skratt betyder mycket mer för själen än det någonsin gjort tidigare. Därför att era själar ska försättas på fri fot.

Så mycket insikt om er fångenskap kommer att komma upp i Ljuset.

Kan ni utveckla det?

NI HAR HÅLLITS I FÅNGENSKAP AV EN EXISTENS SOM HINDRAR ER FRÅN ATT KÄNNA TILL ELLER UPPTÄCKA ER SANNA POTENTIAL OM DEN NI ÄR.

I dagarna framöver kommer ni att KÄNNA frigörandet inom er … som mänskliga Varelser.

Ni kommer att börja njuta av att VARA människor.

Det kommer att vara som om ni placerats på en annan Planet som ser likadan ut, men känns så annorlunda och eftersom den känns så annorlunda, så ser den inte alldeles lika ut.

För att förtydliga … vi ska vara kvar på den här Planeten, den kommer bara att ”kännas” annorlunda?

Riktigt. Ingen ska någonstans. Det behövs inte.

För den här vackra Planeten som ni bor på, kommer att återvända till sin forna Prakt. Ingen kommer att vilja lämna den.

Varje själ kommer, då de också återvänder till sin forna Prakt, att förenas i Kärlek med allt som är.

Det här är den tid ni väntat på, Kära Ni. Men, ha förståelse, som ni säger i er värld … Rom byggdes inte på en dag.

Den här omvandlingen kommer att ta tid. Det måste finnas precision i det sätt på vilket ”historier” utvecklas. För mycket för snart skulle inte tjäna helheten väl.

Och kaoset måste fortfarande bli mycket värre?

Ja. På grund av det som ”ska komma ut”. Och det kommer. Lite i taget, lite, lite.

Du gör rätt i att vara tyst mot dem som ännu inte är redo. De kommer att komma och hitta er … Var och en av er … när de behöver det.

Det kommer att finnas non-stop möjligheter att lugna andras förvirrade själar och era ord kommer att vara balsam för deras oroade och förvirrade sinnen.

Nyheterna om viruset har totalt dominerat över allt annat och det som BORDE vara i rampljuset har så lägligt sopats under mattan.

Just nu ska vi säga att mycket hålls avsiktligt ”dolt” i beredskap för en tidpunkt när mattan ska tas bort … lite i taget.

Det finns orsaker till att dessa saker ”just nu” ska slinka genom nätet. Egentligen har de inte det. Vi skulle säga att de slank genom för att kunna ”hållas” i ett djupare nät tills en tidpunkt när deras ”rättegångar” öppnas för allmänheten.

Kommer vi att få bevittna allting?

Det kan vi inte säga. För det kommer att vara upp till dem som tar över vad gäller saker som mycket väl kan hållas tysta för alltid.

Det kan orsaka för mycket skada på människor psyke. Dessa ”hinder” diskuteras fortfarande väldigt mycket … då det verkligen finns mycket att ta hänsyn till vad gäller tryggheten för de sårbara.

Men, jag tyckte ni sa att ”allt kommer att avslöjas” och att det kommer att chockera och skapa avsky.

Du har rätt, vi sa det. Men det diskuteras nu om det är rätt väg att gå.

Just nu, när vi säger … att det ni KOMMER att få höra kommer att få sinnen att explodera … att det många redan hört har blivit absorberat och det ligger på en mycket mörk nivå … och ni kommer att höra om ”spel” som går in i ett ännu större mörker än det. Men, hur långt man vill gå för att föra ut sanningen är fortfarande inte avgjort.

Jag blir lite förvirrad då ni har sagt att Sanningen kommer att avslöjas?

Det ska den, Blossom. Det vi säger är att när väl en viss nivå av Sanningen har avslöjats, kan det räcka för vad vissa behöver få veta. För vet också … att det som kommer upp i Ljuset kommer att vara mer än nog för vad många klarar av att höra.

Jag kan föreställa mig det. Jag har hört saker som får hela min Varelse att vrida sig i ytterlig misstro, men på något sätt vet jag att det har skett.

Så, låt oss nu i den här stunden byta fokus från det nedslående … lyfta våra ögon och tankar … upp till … det vi VET ska komma i form av NYTT.

Fortsätt Känna i era Hjärtan Vetskapen om det ni Vet.

För det som ni vet ska komma … är av Sanningen

Jag känner att ni talar om HÄNDELSEN, eller hur?

Ja, det gör vi.

Tänkte väl det. Det är inte så att jag inte tror på det. Det är bara det att det är så långt gånget och människor blir då så modfällda när det inte händer.

Men det kommer att hända. Det ska hända … Och vi fortsätter att nämna det därför att det är nödvändigt att ni har det i förgrunden på era sinnen.

FÖRESTÄLL ER … EN VÅG AV KÄRLEK … EN HÄNDELSE SÅ ENORM … SOM SKA SVEPA ÖVER ER VÄRLD.

OCH NÄR DEN GÖR DET … SKER ETT MASSIVT SKIFTE I ER PLANETS VIBRATIONELLA DRAGNING … BARA SÅ DÄR.

DET SKA SAMMANFALLA … ARBETA MED … VARA EN DEL AV … DETTA STORA SKIFTE SOM NU SKER PÅ ER PLANET.

DET ÄR DEN ”STORA FÖRESTÄLLNINGEN”, UPPLEVELSEN FÖR ALLA ATT BEVITTNA INOM SINA SJÄLAR.

Hänger ni med?

Vilket scenario!

Först och främst kommer den Värld av Ljus som ni lever i att BLI PRECIS DET. För det mörker som har regerat är gott och väl och i Sanning över. Ja, det finns mycket oreda att städa upp och utfallet av det kommer att bli ganska allvarligt … som vi talat om beträffande chock och misstro.

Men sedan kommer Lättnaden. Det kommer att kännas så mycket Lättare inombords redan när detta sker.

Det kommer att förefalla som om allt har något nytt över sig.

OCH PRECIS NÄR NI TROR ATT DET INTE KAN BLI BÄTTRE … INFALLER DET MEST MAGNIFIKA LJUS PÅ ER PLANET … OCH BÄR MED SIG EN ENERGI AV KÄRLEK SOM NI KOMMER ATT KÄNNA IGEN OCH OMEDELBART MINNAS.

Ledsen att fortsätta säga emot. Men jag är säker på att antingen ni eller kanske White Cloud sa att Händelsen skulle inträffa när vi inte klarar av mer Kaos … inte när vi känner att saker inte kan bli bättre?

Blossom, du kommer att förstå vad vi menar. Vi är mer än glada över att du ifrågasätter när du känner behov att göra det.

Vi har också sagt att i denna tid då mörkret lyfter, att ni i kaoset kommer att upptäcka ”gåvor” som fyller era Hjärtan med sång.

Ja, ord med den betydelsen tror jag.

Så vet … att för många av er som redan är trygga I ERT LJUS, kommer ni att uppleva sådana Höjdpunkter … därför att ni har vetat att detta skulle komma. Ni VET vad som ligger runt hörnet … Ni upplever mer och mer av den verkliga ni.

Men det kommer förstås att finnas andra … så många som fortfarande befinner sig i chock i enlighet med deras själars reaktion på det som förts upp i Ljuset.

Detta ord ”kaos” innefattar så många aspekter!

Men, VET detta, Kära Ni av Ljus och Kärlek … och ni vet det …

TIDEN ÄR INNE.

DE MÖRKASTE DAGARNA ÄR BORTA.

ALDRIG MER PÅ PLANETEN JORDEN KOMMER SÅDANA DJUP AV ONDSKA ATT TILLÅTAS EXISTERA.

LJUSET HAR VUNNIT, DET GÅR INTE ATT IFRÅGASÄTTA.

DE LJUSASTE DAGAR LIGGER FRAMFÖR ER. LJUSARE ÄN NI KAN FÖRESTÄLLA ER.

NI … NI SOM BLEV UTVALDA …

DE STARKASTE AV DE STARKA ÄR HÄR NU FÖR ATT BEVITTNA …

DEN STÖRSTA FÖRESTÄLLNINGEN PÅ JORDEN!

OMFAMNA DET … NJUT AV DET … LEV DET … VAR DET.

VI ÄLSKAR ER.

Vi hedrar er.

Vi har den största respekt för det som ni är.

Vi måste tillägga innan vi slutar för idag … gör så, om ni så vill … att ni med känsla repeterar … mantrat …

JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

Det hjälper verkligen ER och HELHETEN … på fler sätt än ni kan föreställa er.

Vi är Tacksamma för att ni är uppmärksamma på de ord vi erbjuder.

Och ”vi” är Tacksamma för att ni erbjuder dem!

I Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Jag blir påmind om att dela den här länken igen. Den känns starkare för varje år som går.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...