Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 april, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 april, 2020

Nu är det dags för stora förändringar ∞ 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi ser er alla göra under denna tid av mer isolering, denna tid av mer introspektion, och den här gången där ni ger er själva en möjlighet att utforska vad som fungerar och vad som inte fungerar i era liv. Nu är en tid att lyssna på den röst inom er som har sagt ganska länge att göra en förändring, att göra något annorlunda, att starta något nytt.

Vi blir mycket entusiastiska när vi pejlar in hur många av er som gör just det, eftersom ni har haft möjligheten att bli överväldigade av den inre röst som har tjatat på er så länge. Och ni har också frigjort tid i era scheman för att göra plats för era passionerade projekt. Vi ser mänskligheten som att de har tryckt på pausknappen, och vi ser att ni fått möjlighet att omvärdera några av de val som ni har gjort fram till detta mycket viktiga kalenderår.

Många pratar om år 2020 som om det vore någon form av styggelse, men det ger er alla möjligheten att utforska vad som verkligen är viktigt för er som individer och som kollektiv. Ni har mer tid nu att överväga vart ni vill gå, vad ni vill skapa, och vem ni vill vara på resten av denna resa till den femte dimensionen som ni är på. Om ni är på Jorden vid denna tid, och ni har bestämt er för att ni vill stiga upp, då är er uppstigning en garanti, men ni har fortfarande år kvar som fjärdedimensionella varelser. Och vi vill att ni ska njuta av de år som ni har kvar på denna version av Jorden, denna frekvens som ni spelar i just nu.

Och så kommer vi att fortsätta att uppmuntra er att vidta dessa nödvändiga åtgärder, att göra dessa förändringar, och er att börja leva det liv som ni vill leva nu. Det finns ingen tid som nuet, och ni har mer energi tillgänglig för er än någonsin tidigare i mänsklighetens historia. Ni har mer frihet och mindre begränsning. Ni måste tro på er själva. Ni måste tro på er vilja att vidta en åtgärd som kanske inte sitter så bra med andra, förargade för deras ogillande. Ni måste tro att ni kan göra de förändringar som ni vill göra och trivas, växa, frodas och blomstra.

Det är en ny värld som ni är mitt uppe i att med-skapa, och en ny version av det mänskliga kollektiv som ni kommer att dela den världen med, och de kommer att leta efter vakna själar som ni själva. Nu är det dags att leda, inte att följa.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har med nöje haft kontakten med er.”

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...