Ljus Federationen via Blossom Goodchild, November 5, 2016

blossom-blog-new-short-1

Ljus Federationen via Blossom Goodchild: November 5, 2016

 

Blossom: Hej mina vänner överallt. För det första vill jag tacka er för det senaste meddelandet, som innehöll det kodade Ljus Språket och förklaringen till det. Vilket gensvar det fick! Wow! Mycket, mycket spännande.

Ljus Federationen: Vi välkomnar dig, käraste och alla som ser fram emot att få våra Ljus budskap. Vi är så glada för att få igenom vårt budskap … alltid. Vi vet i mild ödmjukhet att det skulle bli en bra effekt av dessa koder och det kommer verkligen att komma mycket mer.

För de som inte Kände det / inte nödvändigtvis KÄNNER någon större aktivering, ber vi att inte vara bekymrade på något sätt. För det är mest troligt att era kropps system tar en liten stund för att absorbera, integrera och sedan aktiveras. Snarare, kanske som att ta en tablett av er världs hopkok, som verkar fungera snabbare på vissa än på andra.

Vi är angelägna om att prata mer om denna fråga.

Jag vet! Jag kan känna det och jag skriver så fort jag kan!

När vi går igenom dessa de kommande dagarna kommer du att känna / upptäcka mer och mer av dig själv. När detta äger rum, kommer du att upptäcka så många förändringar inom dig. Vi har talat om att det kommer att komma stora förändringar och många av er ”antog” att detta skulle vara i huvudsak på utsidan. D.v.s. med omständigheterna omkring er inom politiska, ekonomiska och även väderförhållanden. Detta är så … ännu mer så … och viktigast av allt … de Stora Förändringarna äger rum inom dig.

Du kommer att förstå mer av det som vi har talat om och som du ska bry dig om … när du känner att detta äger rum … välj att repetera några gånger, då vi har varit i kontakt med dig … din förståelse av våra tidigare budskap kommer då att tas emot ”av dig” på en mycket djupare nivå.

Eftersom du VET att det vi säger är SANNINGEN … För många ”i detta skede av spelet” är det en vetskap, men inte en fullständig känsla … inte i själva kärnan.

Men … eftersom aktiveringar nu förekommer på en mer erövrande nivå på utsidan … med mycket turbulens och svek …

Det finns aktiveringar av sådan storleksordning … på en HÖGRE NIVÅ… en Vibration som nu kan tränga in / genom dig … för att du ska kunna ”erövra” de tvingande aktiveringarna med stor lätthet.

Jag måste avbryta här. För det första, när ordet ”tvingande” kom igenom … var Jag tvungen att stanna och slå upp det. Jag visste vad det betydde, men det kändes inte rätt. När jag läste ordet ”fientliga” tänkte jag att jag kanaliserade ”på ett tvivelaktigt sätt” och var tvungen att stanna och andas för en stund för att checka ut … och ”du” föreslog mig låta dig avsluta meningen och det fungerade utmärkt. Phew!

För det andra … vad menar du med ”tvingande aktiveringar?” Kan du gå in på det lite mer?

Verkligen. Vi är glada för att tvinga. Under de närmaste månaderna …

Oh my! Du har FAKTISKT gett en tidsskala! Oops jag är ledsen … fortsätt …

Under de närmaste månaderna kommer ”händelser” att inträffa på olika skalor av ”systemchocker”. Allt från 0,5 till 1000!

Vi talar till dig på detta sätt för att vara rakt på sak och så förekommande som vi kan. Ändå vill vi kunna lägga ”lugnande balsam” på det hela. För det är sanningen som vi berättar.

När dessa olika händelser läcks / utsätts / presenteras / upptäckts … (det finns en uppsjö av ord vi kan använda) kommer det uppstå mycket misstro inom alla samhällen. För det finns mycket få som har möjlighet att säga ”jag visste det” eller ”Jag sa ju det.” Detta är inte i jämförelse med de, som varit blint missledda.

Detta skall skapa ”oro i leden” och det kommer att bli mycket förvirring både om ”vem” och verkligen ”vad” som är sanning.

När vi talar om ”tvingande aktiveringar” … är detta vad vi menar. Eftersom det kommer att finnas så många OSANNINGAR som ”i omlopp”.

Eh … ska vi bokstavligen vara” i omlopp”??

Både och! Själar som är förlorade och rädda skall ”eldas på” för att reagera på ett sätt, som en del kanske inte förstår. Ändå är de helt enkelt rädda och vet inte hur de ska uppträda. Kom ihåg detta när det är dags och skicka dem Ljus.

Allt detta verkar mycket dystert och inte alls, som din väg.

Det är inte dyster alls. Ty, det är inte vårt sätt. Vi ”förbereder” dig för sådana händelser, eftersom det är under dessa tider när du ska ”gå in i dig själv” … Och du ska veta vad det betyder, när det händer.

OK, jag ska gå med flow eller alla mina många frågor är frusterande. Bara en, men … när du säger under de närmaste månaderna …?

Vi menar ”röra om” … ”de tecken” som ska leda till en större skala av omvälvning.

VI MÅSTE HÄR ANGE … TY VI LÄSER DINA TANKAR …

VI MENAR INTE KRIG.

DET KOMMER INTE ATT BLI KRIG.

Ja, det är bra att veta.

Men, som vi har sagt … er värld kommer att verka både upp och nervänd och tuvig. För att klargöra en fråga som någon frågade dig om Blossom … Nej, vi menar inte bokstavligen … att dina polariteter ska skifta. Vi menar mer så, inom den kulturella strukturen. Grundläggande synsätt, som en gång var stabila ska falla samman och det kommer att bli ett trevligt rådrum, när det har setts för vad det var.

SÅ MYCKET, KÄRASTE VÄNNER, KOMMER ATT KOMMA FRAM I LJUSET!

Tidsperioden framför oss kommer inte att vara lik något annat, som du känner till. Inom denna period kommer så mycket att äga rum … att många känner att de inte kan klara av det. Ändå … skulle vi säga … i elfte timmen … kommer ”andra presentationer” fram i LJUSET, som kommer att medföra unika vågor av uppmuntran för alla.

Händelser kommer att erbjudas som ska göra det möjligt att stärka dem som ”misslyckades” (med att ha kapacitet i styrka och förståelse på grund av utmattning … brist på energi laddning etc.) Inte, som att vara ett misslyckande.

Sådana händelser ska återställa En Spirit/Ande och tillåta att upplyftandet sker.

Blossom, vi är medvetna om, att du har erfarenheten sedan vår senaste kommunikation av att ”Förstå det” … Av ”Att Veta Vetandet?

Åh, väl uttryckt! Ty jag vet verkligen inte hur man ska beskriva det! Emellertid säger jag, jag kände mig mycket Kraftfull och med kontroll och visste att oavsett vad / som kommer att äga rum … som EN LJUSKRIGARE… Jag skulle lätt kunna kliva in i min roll och VETA … inte så mycket … vad man ska göra i detta skede … men, säkert … hur man ska VARA. Och det är allt jag behövde veta / känna. Det var fantastiskt. Känslan finns emellertid inte kvar inom mig.

Eftersom … inledningsvis skulle det vara för mycket för ditt system. Den återkommer gradvis och pågår då under längre tidsperioder.

Bra! Jo, när det händer oss alla … kommer vi då inte att behöva det … under dessa kommande dagar, som du talar om?

Du ska få mottaga det i full styrka lite längre fram. Men till att börja med ska du KÄNNA / ERFARENHET av ”Det” vid behov / nödvändighet.

Låter bra för en fiktion Sci Fi roman. Jag menar, Verkligen … Kommer allt detta verkligen att äga rum?

Detta är vad vi har förberett dig för … under många, många år.

Jag tvivlar? Inte riktigt … Det är bara svårt att få grepp om. Du säger i princip ”Nu kör vi”.

Det gör vi.

Med all respekt, har vi styrts upp i förväg?

Med respekt … det har vi!

Aha! Exakt betydelse?

Vi menar, många gånger har vi haft vissa planer på plats och redo att gå igång … bara för att de ska senare avbryts på grund av förändringar i förutsättningarna på er planet, som vi inte hade förutsett. Eller, skulle vi säga att de ”med kunskap” … som inte vill att någon annan skulle veta … kastade detta på oss och ändrade spelplanen … så att säga.

Vi vill återigen betona … VI KOMMER ALDRIG ATT VIDTAGA EN ÅTGÄRD SOM SKULLE ÄVENTYRA SÄKERHETEN FÖR ER PLANET OCH DE SOM BOR DÄR. NI ÄR ALLTFÖR VÄRDEFULLA.

Så, hur kan du vara så säker på att ”de” inte kommer att kasta fram en annan ”Joker” den här gången?

Det finns inte längre några kort att spela, Käraste Blossom.

SPELET ÄR ÖVER.

Oh My! Det är starka ord som kommer från dig.

Det är VÅR SANNING.

Så, kan vi veta när nästa meddelande från er kommer att komma?

Förr än du tror. Vi kan naturligtvis inte ge dig ett aktuellt datum. Ändå, skall ser vi fram emot att korrigera villkoren för alla berörda parter.

Ja, du har verkligen gett oss en hel del att tänka på. I sanning, känner jag mig verkligen trött just nu och behöver avsluta denna session. (Jag har passat mitt tre år gamla barnbarn de senaste tio dagarna och han gillar att vakna 04.30 morgonen! Och han kommer att vara hos oss ett tag!)

Jag är trots allt glad att jag kunde komma i kontakt med er i dag … för jag känner att detta är viktiga tider och jag ska göra mitt bästa för att fortsätta när det är möjligt … även om det inte är så långa perioder. Allt är som det ska vara … Detta vet jag.

Korrekt. Vi har tar dina omständigheter i beaktande och ALLT ÄR BRA.

Din sista mening kom bara genom …. Jag undrar hur många läsare som plockade upp på den också? Nu börjas det igen!

Håll i hatten!

I Kärlek och Tack mina vänner … I väntan på vad de framtida dagarna kommer att medföra.

 

Ljus Federationen: 5 november 2016 kanaliserat genom Blossom Goodchild på http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG292nov5th.html

 

Källa Länk: Goodchild Blossom: Federation of Light

Du gillar kanske också...