Galaktiska Federationen via Inger Norén, 9 december, 2021

 

Galaktiska Federationen via Inger Norén

9 dec 2021

En ny öppning för människorna

Med andligheten i focus blir det en lättare insikt i att börja fundera väldigt noga om var man står i sin medvetenhet, det vill säga om man verkligen vill höja sin vibration till en ny verklighet eller stanna kvar i det man är van vid.

De flesta människor vill höja sin medvetenhet för att stiga i andlighet och med det närmare gudomligheten. Alla vill inte ha en tro på Gud eftersom världen ser som den gör med mycket lidande i befolkningen men det är väldigt många som inte vet att man oftast har bestämt sitt liv som svårt eller lätt innan man inkarnerade på Jorden. Ingen ska inkräkta på detta beslut för någons resa i livet för den personliga utvecklingen.

Inte ens vår Fader Gud har rätt att inverka på detta beslut eftersom människorna har sin fria vilja och som avser ett val i sin rätt att leva sitt liv för sin andliga utveckling. Det kan göra ont när man ser barn fara illa med svält och andra umbäranden och många människor skänker mycket medel till länder med svår fattigdom för att höja deras liv till en lättare tillvaro. Tyvärr hänger det väldigt mycket på deras ledare i dessa länder med svår fattigdom och som dessutom får mycket medel från andra länder för hjälp till deras befolkning.

En ny öppning har format sig som en möjlighet att kunna se vad som händer i sin omgivning och detta beror på de starka energier som nu träffar Jorden. Allt fler människor har börjat känna en förändring i samhället med dessa restriktioner och börjat ifrågasätt om detta verkligen är den rätta vägen att bekämpa virus. Vaccinationerna har allt mindre effekt för skydd mot smitta och detta är något som alla borde ifrågasätta om varför dessa vaccin överhuvudtaget ska ges mot dessa virus och i stället börja ifrågasätta denna agenda mot folket.

Mycket kärlek och starka energier skickas till Jorden för att stärka och ge mod till människorna för att försöka ta tillbaka sin makt mot överheten i sina länder och kräva svar på vad de har för agenda för folket. Det är mycket som sker i det tysta som folket inte vet något om och som människorna nu borde börja kräva att få veta. De flesta ledarna har stor makt som de i första hand ser som något för egen vinning, men det kommer inte att hålla i längden eftersom folket har börjat se något som inte har visat sig tidigare och det är att mycket av makthavarnas beteende mot folket och för sin egen del är ett mycket gammalt och beprövat koncept där folket kan styras och regleras i antal på Jorden med krig bland annat.

Detta är något som inte kommer att tillåtas längre och folket kommer att resa sig mot dessa makthavare och säga att nu är det nog med svårigheter och problem för befolkningen där vissa har ett liv i lyx medan andra lever i fattigdom och svält. De är något som kommer inom kort att förändras när mycket av deras agenda för folket kommer att avslöjas. Andligheten har höjts med medvetenheten hos befolkningen med deras kärlek och medkänsla för sig själva och andra människor och som även har höjt vibrationerna på Jorden där vissa varelser har svårt att leva. Denna utveckling kommer att fortsätta och bli en stor skillnad mellan människor i deras val för sitt fortsatta liv.

Många människor vill fortsätta att leva i den lägre vibrationen och det är deras val, och de har fått många påminnelser om att det är dags att börja fundera på vad man vill fortsätta med i sitt liv, antingen i den lägre vibrationen eller att försöka höja sin medvetenhet och följa med i uppstigningen till den femte dimensionen. Alla har ett val och det är förstås önskvärt att så många som möjligt vill följa med i uppstigningen för att kunna leva ett behagligare liv, men alla är inte mogna eller inte vill följa med och det ska även respekteras. Alla människor är ändå så oändligt älskade av vår Fader Gud. Alla människor kommer när de är redo för en högre dimension.

Den Galaktiska Federationen

 

Stort tack Galaktiska Federationen

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

 

Du gillar kanske också...