Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 december 2021

 

Vet ni allt? Tror ni att vi gör det?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så villiga att utforska det vi inte vet. Vi är så villiga att acceptera att vi inte vet allt som finns att veta, och det gör att vi kan vara väldigt flexibla med vad det är vi tror på. Vi vet att det finns några grundläggande sanningar, och vi accepterar att de inte kommer att förändras oavsett hur långt vi går in i Källan. Men detta universums sätt och vad som fungerar och vad som inte fungerar, dessa är flexibla sanningar som vi arbetar med från ögonblick till ögonblick. Vi uppmuntrar er att göra detsamma.

Så fort ni tror att ni har räknat ut allt, inse att ni inte har det. Det är inte möjligt för ert fysiska sinne att förstå vissa koncept och idéer, och till och med era övertygelser är starkt färgade av vad ni har upplevt och vad ni har blivit utsatta för. Vi vill inte att ni ska ge bort er makt att använda ert eget omdöme, inte ens till oss. Om ni inte håller med om något som vi ger er för att det inte känns rätt, lita på era känslor. Vet också att era känslor kan färgas av er övertygelse, och ni kanske håller fast vid en övertygelse som behöver förändras. Så närhelst ni står vid ett vägskäl eller fastnar i en paradox, inse att ni har en fantastisk möjlighet att växa och expandera, inte bara i det ni vet, utan också i den ni är.

Ni är så underbara ljusvarelser, och verkligen vad ni känner och hur mycket kärlek ni ger till planeten Jorden och till andra är mycket viktigare än vad ni vet, och det är därför det är så tråkigt för oss att se människor hata varandra för olika övertygelser. Lev och låt leva. Låt andra vara där de är; låt dem tycka vad de tycker, och ni bestämmer er för att fortsätta att vara kärlek, vilket är vilka och vad ni verkligen är, och om de har något att lära av er, då kommer ni att ge dem möjligheten. Men så fort ni bara avfärdar och/eller hatar på grund av vad någon annan tror skapar ni en linje i sanden, och i verkligheten finns det ingen linje. Det finns inga linjer; vi är alla Ett, och det är en av dessa grundläggande sanningar. Ingen kan existera utanför Allt-som-är.

Var villiga att ändra ert sätt att se på saker, ta in all information och avfärda inte något bara för att det tvingar er att se på er egen tro. Det är ett stort misstag, och det är ett misstag som vi ser göras om och om igen där på Jorden. Var öppensinnade, precis som ni är öppenhjärtade. Var villiga att förändras eftersom ni är där för att förändra världen, och vet att er flexibilitet tjänar er så mycket mer än att vara stel och orubblig när det gäller allt som ni tror är sant, speciellt när den övertygelsen gör att ni tycker någon annan har fel. Det är inte vad ni är där för att göra; ni är där för att ändra åsikt. Ni är där för att vara kärlek, och när ni inte oroar er så mycket för er tro och andra människors tro, då är det lättare att vara den kärlek ni verkligen är.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...