Galaktiska Ljusfederationen: Kaos leder till Ljuset, via Inger Norén 6 november 2021

 

Galaktiska Ljusfederationen via Inger Norén

6 november 2021

 

Det är med stor glädje vi kan meddela att nu har äntligen människorna stigit ytterligare i vibration och medvetenhet på grund av de starka energier som ökar till Jorden för varje dag.

Många är det som känner sorg, depression över det som har varit på Jorden över tusentals år och som nu är på väg att avslutas för att föras till ljuset.

Ljuset har vunnit och med det ett avslutande av den gamla programmeringen som visserligen kommer att ta tid att totalt förändras till högre och ljusare programmering, men som är oåterkalleligt sedan tidernas begynnelse. Det är många varelser som flyr planeten och en del blir förflyttade för att rehabiliteras till andra planeter. Vissa lämnar till andra sidan väven.

Jordens uppstigning till den femte dimensionen har börjat och människor kommer att märka att det har minskat i antalet människor på Jorden. Det är precis som det ska vara och utvecklingen sker som det var sagts och beräknats. Det känns fortfarande som en mörk tid för många och även det är meningen att i detta liv få uppleva och se vad som har hänt och i viss mån fortfarande händer människor över hela världen. Det är svåra och många gånger obegripliga övergrepp, bedrägerier bland annat som alla har upplevt i sina inkarnationer på Jorden. Dessa svåra sanningar om vad många människor och andra varelser har orsakat folket måste bli uppenbarat och iakttaget för att kunna bli förlåtet och för alltid bli avlägsnat från Jorden för en ny verklighet.

Det är mycket som återstår för människorna att bli medvetna om, vad som kommer bli väldigt svårt, men ändå vara medveten om en fantastisk förändring till det bättre. Jorden och människorna har utsatts under så lång tid i detta experiment och därför måste denna upprensning och återuppbyggnad få ta sin tid till läkning och helande som även omfattar människorna. Allt hör samman och alla varelser på Jorden måste få denna tid till läkning, förståelse om att detta är något som har varit nödvändigt för människornas utveckling till kärleksfulla och medkännande varelser.

Att var förberedd till en tid i kaos på grund av att det inte är alla som förstår varför detta händer på Jorden, utan endast ser det som en apokalyptisk tid till undergång för Jordens folk. Därför är det så viktigt att vara en iakttagare i stället för en deltagare i allt som kommer att hända och endast se det som en avslutning av en tid med experiment för folket och som börjar bli en tid i uppvaknande för allt fler människor.

Många ljusarbetare har varit de som har fått denna utveckling i en allt snabbare takt eftersom denna uppstigning skulle ha skett för länge sedan. Dessa ljusarbetare ska ha en eloge för detta hårda och svåra arbete på Jorden och i Universum för människornas skull och som endast har skett i ljusets och kärlekens kraft.

Det är med spänning och glädje vi ser hur denna utveckling går snabbt framåt, vilken kraft och kärlek alla visar för varandra, trots mycket svek och egoism. Vi högaktar och respekterar mänskligheten som har utvecklats till en mycket högre medvetenhet än många andra varelser i Universum. Ni har vår kärlek och beundran.

Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack för detta meddelande och i kärlek jag tjänar. Jag Är

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

Du gillar kanske också...