Galaktiska Ljusfederationen via Inger Norén 13 augusti 2021

 

Galaktiska Ljusfederationen via Inger Norén

13 augusti 2021

Med stor försiktighet har vi beslutat att ge människorna en uppmaning att verkligen ge denna planet er starka och modiga kraft för att kämpa mot de mörka som försöker eliminera de flesta människor med virus och vaccin. Denna planet tillhör människorna och ska göra så i alla tider. Det är oerhört viktigt att alla känner för att behålla denna planet och skapa den så att den återigen blir den fantastiska skönhet och paradis den en gång har varit innan det stora experimentet började för människorna på Jorden.

Detta är en uppmaning till alla människor, oavsett om de vet om att det förekommer strider mellan de mörka, Galaktiska ljusfederationen och Alliansen för att en gång för alla få bort de mörka som inte längre har någon uppgift att fylla med olika experiment för att skada människorna mer. Denna era är över och nu stiger allt fler människor i medvetenhet och i sin vibration för att ha möjligheten att följa med i uppstigningen till den femte dimensionen.

Många människor har känt hur det destruktiva och mörka har ökat i samhället som har blivit allt hårdare i mentaliteten mellan människor och detta är något som många har fått uppleva med stora svårigheter under de senaste åren. Denna destruktiva och mörka mentalitet kommer att fortsätta så länge de mörka med sina manipulativa metoder för att hålla människorna nere med meningslösa restriktioner angående masker och vaccin. Vi skulle vilja att människorna nu börjar genomskåda dessa mörkas agenda med att få människor att börja skada varandra i stora upplopp och demonstrationer för att få ledarna att lyssna på folket. Detta virus är inte farligare än en vanlig influensa men vaccinerna däremot är betydligt farligare i det längre perspektivet. Många människor dör av vaccinerna i världen och det kommer att bli svåra efterverkningar med tiden av dessa vaccin.

Det har gått ut så många varningar om dessa injektioner att det måste ha uppmärksammats av många människor och att ge sina barn och ungdomar dessa vaccin är en direkt uppmaning till de mörka att människorna inte bryr sig. Att människor väljer att ta dessa injektioner är deras personliga val, men att ge barn och unga människor dessa injektioner som inte är ett vaccin utan de har mycket giftiga och skadliga ämnen som påverkar hela kroppen eftersom det förändrar DNA-strukturen för de som överlever dessa injektioner. Dessa injektioner är inte ett vaccin som skyddar mot sjukdomen utan ett massförstörelsevapen för att så många som möjligt tar skada av dessa eller dör av dem. Dessutom smittar de personer som är så kallade fullvaccinerade andra människor med aktivt virus som ingår i dessa injektioner.

Detta är något som många människor har börjat förstå eftersom det hela tiden talas om att det behöver fyllas på med fler injektioner på grund av att många människor blir sjuka ändå av Covidviruset även om de har vaccinerats flera gånger. Detta måste alla börja förstå och ta till sig. Det är dags att börja genomskåda detta scenario som sker framför ögonen på människorna och det gäller i alla länder och det som sker är att de mörka är desperata för att försöka hindra uppstigningen för människorna och att försöka hindra att de förlorar denna planet. Striderna är många och det kommer att bli än mer intensivt för att ta till fånga så många som möjligt av dessa mörka entiteter som försöker med alla medel att hålla sig kvar med sin onda agenda.

Dessa mörka entiteter kan inte leva i en högre vibration än i den tredje dimensionen. De är av mycket låg energi och att människorna nu har höjt sin vibration till den fjärde och även till den femte dimensionen gör att de har svårt att komma åt människorna som även har höjt sitt ljus, som är ett mycket effektivt vapen. Att bekämpa dessa mörka entiteter gör människorna bäst med att stå kvar i sitt ljus och på det sättet även i sin högre vibration. Det gör man med att ha en vänlig och kärleksfull inställning till alla människor och även att känna medkänsla för varandra. Detta är det starkaste vapnet ni har som människor och det räcker långt med att vara uppmärksam och inte vara en deltagare i allt ni ser och hör utan endast en iakttagare. På det sättet skyddar ni er själva och hela befolkningen på Jorden. Vi är så stolta över människornas styrka och beslutsamhet hittills men om allt ska gå som det var planerat måste alla hjälpas åt med denna kamp för er planet. Ljuset har vunnit och den tredje dimensionens illusion har avslutats även om inte alla kan se det. Bed för en fredligare värld och att människorna får en stark och medveten önskan om att denna planet ska tillhöra endast människorna. Vi älskar er alla så otroligt mycket och vi är alltid med er.

Den Galaktiska Ljusfederationen

 

Stort tack och i kärleksfull tjänst, Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...