Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 november 2021

 

Hur Ni gör Ert Liv Intressant

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av er utveckling av medvetande, eftersom vi ser er som en aspekt av oss själva. När ni går genom livet och ser på alla andra som ni möter som en annan aspekt av er själva, är det mycket lättare att hålla sig intresserad av livet. När ni går igenom livet på ett väldigt egoorienterat sätt och ni tror att det finns en väldigt solid och stabil linje mellan er och alla andra ni möter, det är då ni kan bli ensamma, uttråkade, oinspirerade och ointresserade av livet. Men när ni upplever någon annans framgång som er framgång, och någon annans misslyckande som ert misslyckande, då vet ni att ni är ihopkopplade, och då kan ni upprätthålla det intresset i livet.

Ni är en del av en levande organism som kallas det mänskliga kollektiva medvetandet. Ni bidrar till det medvetandet, och ni drar nytta av vad andra bidrar till det. Så varje upplevelse då kan göras tillgänglig för er om ni tar er tid att tona in till det som är en mycket stor aspekt av vem ni verkligen är. Ni har alltid ett val i det här livet. Om ni inte är romantiskt involverade med en annan person, och ni skulle vilja vara det, och ni ser två personer som uppenbarligen är romantiskt involverade i varandra gå nerför gatan, har ni ett val. Det kanske inte verkar som att ni har något val i det ögonblicket, men det har ni. Ni kan välja att se andras lycka som er egen innan ni tar ut ert ensamma jag till en plats där ni kommer att se många par, kyssas och kelas.

Ni vill tona in er på den här sanningen att alla andra och vad de lever också är ert för att ta fram det som ni vill. Även era fiktiva berättelser, oavsett om de är i bok-, film-, pjäs-, tv- eller dockteaterform, spelar ingen roll. De kan också vara ett sätt för er att ansluta till en karaktär som verkar väldigt verklig. När ni upphäver er vetskap om att det här är repliker, och skådespelare, och skådespelerskor och karaktärer, och att det finns musik och en scenografi, och mycket involverat i att få er att känna något, då kan ni njuta av en känsla av koppling till den berättelsen. Den historien är er historia. Den där författaren, eller skaparen av vad det än är ni bevittnar för underhållning, fick den historien från det kollektiva medvetandet, som ni är en del av.

Och alla era tidigare livs jag har bidragit, och bidrar på vissa sätt fortfarande till det mänskliga kollektiva medvetandet. Så ni kan bli mer intressant som person genom att fördjupa er i historieböcker, eller så kan ni göra det genom att se det lyckliga paret som delar en glasstrut och föreställer er att ni känner vad de känner. Ni behöver inte göra valet av separation och svartsjuka, avundsjuka och förbittring. Ni kan vara den större personen och uppleva allt, vilket gör er mer intressanta och livet mer intressant på samma gång. Det är så vi, utan fysiska kroppar, utan ett hem där vi kan lägga oss i en säng, förblir intresserade. Vi gör det för att vi vet att vi lever allt som ni är, och för oss är det spännande.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...