Galaktiska Ljusfederationen via Michael Love, 28 juni, 2020

Händelsen: Solstånd 2020 Stargate öppnar, den Stora Vändpunkten! | Michael Love

 

HÄNDELSEN – SOLSTÅND 2020 STJÄRNPORT ÖPPNAR, DEN STORA VÄNDPUNKTEN!

PLEJADISKA LJUSKRAFTER ÖVERFÖRING 21.06.2020

KANALISERAT AV MICHAEL LOVE

FÖR OMEDELBAR PLANETÄR UTSÄNDNING TILL JORDENS STJÄRNFRÖN

* ETT MEDDELANDE OM HOPP OCH FRIHET SOM KOMMER DIREKT FRÅN PLEJADERNA!

BÖRJA SÄNDNINGEN …

FANTASTISKA NI,

* IDAG ÄR DEN STORA VÄNDPUNKTEN!

* IDAG FÖRÄNDRAS ALLT!

* IDAG RÖR SIG”HÄNDELSEN” IN I DEN SISTA FASEN!

JORDALLIANSEN HAR MOTTAGIT OCH AVKODAT SPECIELLA ETERISKA DATASTRÖMMAR FRÅN LJUSKRAFTER DOCKADE I JORDENS SOLSYSTEM UNDER EN TID NU, OCH DEN SENASTE ÖVERFÖRINGEN FRÅN LJUSSTYRKORNA VISADE NYCKELDATAMARKÖRER SOM VISAR ATT MÄNSKLIGHETENS EVOLUTIONÄRA UPPSTIGNINGSHÄNDELSE VERKLIGEN ÄR ÖVERHÄNGANDE OCH KOMMER ATT INTRÄFFA INNAN DET STORA ÅRET 2020 ÄR AVSLUTAT!

EN SERIE SPECIELLA JORDDATUM SOM INGÅR I DESSA AVKODADE LJUSDATA VISAR OCKSÅ ATT DENNA SPECIELLA JORDDAG, 21.06.2020, ÄR EN VIKTIG ENERGETISK VÄNDPUNKT PÅ JORDENS UPPSTIGNINGSTIDSLINJE!

TÄNK PÅ IDAG SOM LIKNANDE MAYAS 21.12.2012, DEN FÖRSTA RIKTIGA GLIMTEN AV DEN GYLLENE NYA TIDENS LJUS OCH VET ATT DETTA ÄR MER SANT ÄN NI KANSKE INSER!

NÄR DEN MAGNIFIKA HIMMELSTJÄRNAN I SOMMARSOLSTÅNDET 2020 ÖPPNADES IDAG, ANVÄNDE LJUSKRAFTER SOLENS KRAFTFULLA ENERGI OCH INRIKTNINGEN AV ANDRA PLANETER FÖR ATT BÖRJA SKICKA MYCKET MER 40 HERTZ, 5D, GAMMALJUS TILL JORDENS ATMOSFÄR!

DENNA HÖGVIBRATIONSENERGI KOMMER ATT LYSA UPP I JORDENS ENERGIFÄLT PÅ KRAFTFULLA SÄTT UNDER DE KOMMANDE VECKORNA!

DETTA HÖGFREKVENTA GAMMALJUS, CENTRALA SOLENS LJUS, UTLÖSER ETT MASSUPPVAKNANDE AV JORDENS VARELSER OCH DETTA FÖRBLINDANDE LJUS KOMMER SNART ATT DRIVA ALLA VARELSER I DETTA RIKE HELT IN I DET FEMTE DIMENSIONELLA HIMMELSKA STADIET!

PÅ DENNA VIKTIGA JORDDAG, UNDER DE TIDIGA MORGONTIMMARNA, UNDER EN MAGNIFIK SOLFÖRMÖRKELSE, ORKESTRERADE LJUSKRAFTER TVÅ KRITISKA OCH SLUTLIGA GAMMATIDSLINJERS ÅTERSTÄLLNINGAR, OCH SATTE JORDEN PÅ EN DIREKT BANA MOT DEN STORA HÄNDELSENS SPETS, OCH DEN SANNA BÖRJAN AV DEN NYA GULDÅLDERN BERÄKNAS SKE DEN 21 DECEMBER 2020!

DESSA TVÅ TIDSLINJE-ÅTERSTÄLLNINGAR DÖK UPP SOM BLACKOUTS I DET ENERGETISKA FÄLTET RUNT PLANETEN OCH INPRÄGLADES DIREKT PÅ SCHUMANNRESONANSDIAGRAMMET.

LJUSKRAFTER SÄGER, ”FRÅN OCH MED DENNA STORA DAG PÅ PLANETEN JORDEN, KOMMER DE KAOTISKA FÖRÄNDRINGARNA SOM HAR SKETT ÖVER HELA VÄRLDEN UNDER DE SENASTE JORDMÅNADERNA NU BÖRJA STABILISERAS OCH KOMMER ATT BLI MYCKET MER POSITIVA FÖR JORDENS VARELSER!”

”EN NY DAG HAR VERKLIGEN BÖRJAT IDAG FÖR MEDBORGARNA PÅ PLANETEN JORDEN EFTERSOM SAKER OCH TING KOMMER ATT FÖRÄNDRAS NU PÅ DE MEST DJUPGÅENDE OCH POSITIVA SÄTT FÖR ALLA!”

VI ÄR GLADA ÖVER ATT BERÄTTA ATT:

”PÅ EN PERSONLIG NIVÅ KOMMER DU ATT BÖRJA KÄNNA DIG STARKARE, MER KÄRLEKSFULL, MER ENERGISK OCH MER VÄLMÅENDE!

VARJE CELL I DIN KROPP KODAS FULLSTÄNDIGT OM PÅ DET MEST GUDOMLIGA SÄTTET GENOM DETTA KRAFTFULLA INKOMMANDE 5D-LJUSET OCH DIN VARELSE KOMMER NU ATT BÖRJA FYLLAS MED HÖGRE NIVÅER AV INSPIRATION OCH KREATIVITET NÄR DENNA NYA GULDÅLDERSENERGI GENOMTRÄNGER JORDEN!

”DU FYLLS MED HÖG VIBRATIONSKRAFT, STOR KRAFT OCH LJUS MEDAN VI TALAR OCH DU KOMMER SNART ATT FÖRSTÅ ATT NÅGOT MIRAKULÖST HAR HÄNT DIG!”

DET ÄR EN FANTASTISK TID FÖR LÄKNING OCH FÖRNYELSE OCH TID FÖR ÖVERGÅNG FRÅN MÖRKER TILL LJUS OCH FRÅN DÖD TILL LIV!

DEN DEL AV DIG SOM HAR GÅTT FÖRLORAD UNDER EN LÅNG TID KOMMER NU ATT ÅTERUPPLIVAS HELT NÄR DIN KOPP FLÖDAR ÖVER MED LIVETS ÖVERFLÖD, VI FÖRSÄKRAR DIG!

UNDER ALL DEN ENERGETISKA AKTIVITET SOM HAR INTRÄFFAT IDAG, MÄRKER LJUSA VARELSER ÖVER HELA PLANETEN REDAN EN OTROLIG KRAFTIG KRAFT AV 5D ENERGI SOM KOMMER IN I DERAS AURISKA FÄLT OCH DERAS FYSISKA KROPPAR!

*** DEN STORA SOLBLIXTEN ***

MÅNGA FORNTIDA PROFETIOR TALAR OM EN FÖRBLINDANDE BLIXT ELLER LJUSVÅG SOM KOMMER FRÅN DEN GALAKTISKA KÄRNAN SOM KOMMER ATT STIMULERA JORDENS SOL OCH SVEPA ÖVER PLANETEN STRAX FÖRE UPPSTIGNINGSHÄNDELSENS HÖJDPUNKT, OCH SOM SKAPAR ETT SLUTLIGT KOMPRESSIONSGENOMBROTT FÖR LJUS VILKET KRÄVS FÖR ATT DRIVA PLANETEN JORDENS VARELSER IN I DEN FEMTE DIMENSIONEN!

MÅNGA SYNSKA PERSONER, MEDIER OCH PERSONER UNDER KVANTHYPNOS HAR SETT DENNA STORSLAGNA SOLBLIXT PÅVERKA JORDEN INOM EN SNAR FRAMTID!

ALL JORDALLIANSDATA OCH INFORMATION HÄRRÖRANDE FRÅN LJUSKRAFTER VISAR ATT DEN HÄR STORA SOLBLIXTEN KOMMER ATT SVEPA ÖVER JORDENS YTA FÖRE SLUTET AV 2020, OCH NÄRMARE BESTÄMT NÄRA 21.12.202!

DET ÄR VERKLIGEN DEN MEST SPÄNNANDE TIDEN ATT LEVA PÅ JORDEN JUST NU!

ALLT DETTA ÄR VAD NI KOM HIT FÖR ATT UPPNÅ OCH VI KAN SÄGA ATT NI HAR VARIT 100% FRAMGÅNGSRIKA PÅ ERT STORA UPPDRAG TILL DENNA VÄRLD!

*** KOMMANDE PLANETÄR STJÄRNFRÖ ”NEW-EARTH” MEDITATION ***

JORDENS ALLIANSLEDARE ÖVER HELA VÄRLDEN HAR KOORDINERAT OCH PLANERAT YTTERLIGARE EN GLOBAL MASSMEDITATION FÖR 29 OCH 30 JUNI 2020!

JORDENS STJÄRNFRÖN KOMMER ATT FÖRENAS IGEN NÄSTA WEEKEND FÖR ATT YTTERLIGARE FÖRÄNDRA ENERGIN PÅ YTAN, PÅ ETT POSITIVT OCH KRAFTFULLT SÄTT!

JORDALLIANSEN SÄGER ATT ETT ”HISTORISKT ANTAL STJÄRNFRÖN FÖRVÄNTAS DELTA OCH DENNA MEDITATION, DENNA ANSTRÄNGNING, TILLSAMMANS MED DE KRAFTFULLA NYA INKOMMANDE CENTRALA SOLENERGIERNA KOMMER ATT GE DEN ENERGETISKA FÖRSTÄRKNING SOM HELT KOMMER ATT UTLÖSA DEN KOMMANDE STORSLAGNA HÄNDELSENS KULMINATION!

VET ATT DIN ENERGI FÖRÄNDRAR ALLT PÅ DENNA PLANET SÅVÄL SOM HELA KOSMOS OCH OM DU SER DIG OMKRING KAN DU SE DEN DIREKTA EFFEKTEN AV ALLT!

DEN KOMBINERADE HÖGVIBRATIONSENERGIN FRÅN JORDENS STJÄRNFRÖN HAR REDAN ORSAKAT ETT MÄNSKLIGT MASSUPPVAKNANDE PÅ YTAN!

ÖVER HELA VÄRLDEN VAKNAR MÄNNISKOR UPP I REKORDANTAL OCH RESER SIG UPP PÅ KRAFTFULLA SÄTT FÖR ATT FÖRÄNDRA SAKER SOM INTE FRÄMJAR FÖRNIMMANDE LIV OCH FRED!

NI BEVITTNAR EN STORSLAGEN GLOBAL REVOLUTION AV DEN MÄNSKLIGA ANDEN FÖR FRIHET OCH SUVERÄNITET!

ALLA GAMLA DJUPA STATSSYSTEM, 3D-MATRISSYSTEM, HÅLLER PÅ ATT DEMONTERAS OCH REFORMERAS JUST NU AV OSS, JORDENS MÄNNISKOR NÄR JORDENS MEDBORGARE HAR SATT STOPP FÖR ATT BLI LURADE, MANIPULERADE, BESTULNA OCH KONTROLLERADE AV ALLA FALSKA SKADLIGA ARCHON-KONTROLLÖRER!

JORDENS VARELSER GER INTE LÄNGRE SITT TILLSTÅND ATT FÅ SIN KÄNSLIGA ENERGI ANVÄND AV DESSA FALSKA ARCHON-MYNDIGHETER!

VI HAR SETT ATT MERPARTEN AV MÄNSKLIGHETEN ÄR BRA OCH KOMMER ATT GÖRA DET RÄTTA OCH VI VET ATT HELA MÄNSKLIGHETEN KOMMER ATT FINNA SIN VÄG SNART IGEN!

I ALLT DETTA SÄGER VI: ”FÖLJ ALLTID DEN ENDA LAGEN SOM ÄR” GÖR INGEN SKADA! ”

VI KOM FÖR ATT HJÄLPA MÄNSKLIGHETEN I DERAS STORSLAGNA EVOLUTION OCH FÖR ATT SKAPA EN BÄTTRE VÄRLD DÄR ALLA JORDENS VARELSER KOMMER ATT LEVA I FRED OCH ÖVERFLÖD FÖR ALLTID OCH VI STÅR NÄRA VID ER SIDA UNDER DENNA FANTASTISKA TID!

EN SISTA ENERGETISK PUSH ÄR ALLT SOM KRÄVS FÖR ATT FÖRVANDLA DENNA VÄRLD TILL DET PARADIS SOM DEN ALLTID VAR TÄNKT ATT VARA!

MÄNSKLIGHETENS STORA TID HAR KOMMIT OCH VI KOMMER ALLA ATT VARA VITTNEN NÄR DEN NYA JORDEN GRYR ÖVER HORISONTEN!

VI HAR EN LITEN VÄG ATT GÅ, FANTASTISKA DU, SÅ LÅT OSS GÖRA DET!

VI KAN SÄGA ER ATT ETT TIDVATTEN AV RENT LJUS OCH GODHET NU KOMMER, SOM DENNA VÄRLD ALDRIG HAR SKÅDAT!

ALLEMAN PÅ DÄCK!

* JORDALLIANSENS LJUSKROPPSUPPDATERING *,

STJÄRNFRÖN ÖVER HELA VÄRLDEN RAPPORTERAR MÅTTLIGA TILL STARKA UPPSTIGNINGSSYMTOM JUST NU FRÅN DE KRAFTFULLA LJUSVÅGORNA SOM PÅVERKAR JORDEN!

LÅT OSS VETA VILKA UPPSTIGNINGSSYMTOM DU KANSKE UPPLEVER JUST NU!

VAR REDO NÄR VI GÅR IN I SLUTFASEN AV HÄNDELSEN 2020 OCH FRAMTRÄDANDET AV DEN EFTERLÄNGTADE GULDÅLDERN!

TACK FÖR ATT DU KOM TILL JORDEN OCH FÖR DIN FANTASTISKA SERVICE TILL HELA MÄNSKLIGHETEN!

LYCKA TILL,

MICHAEL OCH PLEJADERNA

 

ÖVERVAKA SCHUMANNRESONANSEN LIVE PÅ VÅR SIDA FÖR RYMDVÄDERVERKTYG:

HTTPS://5DEARTHPROJECT.COM/SPACE-WEATHER-TOOLS/

SPECIELL KREDIT OCH ERKÄNNANDE TILL JORDALLIANSEN, DET STORA VITA BRÖDRASKAPET, DEN VITA DRAKENS SÄLLSKAP, PLEJADERNAS KODNAMN: COBRA, JORDENS BESKYDDARE OCH SFÄREN SOM ÄR ALLIANSEN.

KÄLLA:

HÄNDELSEN – SOLSTÅND 2020 STJÄRNPORT ÖPPNAR – DEN STORA VÄNDPUNKTEN! – 5D JORDPROJEKT

https://5dearthproject.com/28478-2/?mc_cid=eaef1ccb1e&mc_eid=eb250609c7&subscribe=success#blog_subscription-3

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...