Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juni, 2020

Hursom Konsten att Manifestera Bemästras ∞ Det 9D Arkturiska Rådet

Hur man bemästrar manifestationskonsten ∞ Arcturian Council 9D, kanaliserat av Daniel Scranton, 26 juni 2020

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har undersökt människans tänkande en längre tid, och det är vår känsla att ni är väl snart trötta på att leva era liv från ett så begränsat perspektiv som det som ert sinnes tänkande förser er med. Ni kan säkert vara redo att skifta från att vara sinnesorienterade till att vara hjärtcentrerade, därför att vara i huvudet jämt är tröttsamt. De flesta av er kan komma ihåg att ni kände er utmattade fysiskt efter att ha tagit ett stort test i skolan, och det beror på att ni var tvungna att spendera all den mentala energin vilket är så dränerande för vem och vad ni verkligen är som varelser av ljus och kärlek.

Att flytta från huvudet till hjärtat måste nu vara ett beslut, och det måste vara ett beslut som ni tar om och om igen. Det bästa sättet att starta er dag där i det fysiska är att få ert medvetande ner i ert hjärteutrymme och hålla den där genom att andas in i den upplevelsen. Ni kan andas in i det ljus och den kärlek som ni känner i era hjärtan. Ni kan utöka den känslan så att ni kommer igång med dagen på rätta fötter. Vi har sagt till er gång på gång att det nu inte är dags att tänka över och analysera vad som händer där på planeten Jorden. Nu är det inte dags att diskutera med varandra om vem som har rätt. När ni gör det använder ni en del av er själva som är mycket begränsande och bara kan se genom en mycket smal lins.

Försök istället att närma er andra och era liv i allmänhet från era hjärtan. Led med era hjärtan. Kom från ert hjärta. Tala från hjärtat. Och lägg märke till hur era liv förändras till det bättre direkt. Med ert tänkande försöker ni alltid lösa ett nytt problem. Ni försöker räkna ut något. Ni vill att livet ska vara förutsägbart och kontrollerbart, för då kommer ert tänkande och era ego att känna sig säkra. Men om ni istället använder det hjärtcentrerade tillvägagångssättet till livet, blir ni lyckliga. Ni hittar vad ni letar efter eftersom ni kommer att vibrera er till det.

När ni är i era huvuden kan ni vara helt glömska för er vibration. Ni kan vara omedvetna om vad ni känner, och det tjänar er inte. Det är på så sätt ni upprätthåller samma problem som ni har där på Jorden – generation efter generation. Var villiga att spendera en del av er dagtid genom att bara sitta utan elektronik någonstans nära er, och fokusera på vad ni kan samvibrera in när ni är hjärtcentrerade, öppna, mottagliga och ivriga att se vad universum kan släppa ner precis utanför er dörr. . Så blir ni en spirituell mästare. Så bemästrar ni den fysiska världen, och det är så ni behärskar manifestationskonsten, som vi vet att ni alla är mycket intresserade av att behärska.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...