Brendas Blogg via Brenda Hoffman 17 juli 2020

Brendas Blogg via Brenda Hoffman 17 juli 2020

 

Kära Ni,

Er frustration är ert behov av att se eller känna mer. Så är det att ni börjar acceptera, till och med kräva att era nya färdigheter kommer fram.

Det sista uttalandet gör dig förmodligen arg. Varför måste du göra någonting för att använda dina färdigheter? Detta är vad som var sant för många handlingar under ditt 3D-liv. I 3D utvecklade du ett intresse för något som att lära dig cykla. Sedan övade du tills du behärskade den färdigheten. Din kropp och ditt sinne behövde anpassa sig till nya rörelser och tankar.

Det är så nu. Även om du befinner dig i det önskade stadiet har du inte utvecklat de färdigheter som krävs för att uppfylla detta behov. Så därför är du frustrerad och lite arg. Du vet att du vill ha en viss typ av liv, men det är inte möjligt förrän du övar dina nya du skaparfärdigheter. Du vill att dessa färdigheter ska hända automatiskt. Det gör de inte. För din fysiska varelse och dina känslomässiga drömmar måste arbeta tillsammans för att skapa det du vill ha.

Kanske tror du att du har skapat eller slutfört andra projekt utan övning. Vi är av en annan uppfattning. Om du granskar dina handlingar i det här livet kommer du att inse att ingenting inträffade utan övning, från att läsa till att köra bil.

Så är det att du övar nu, antingen du erkänner det eller inte. Det verkar troligt att dina önskningar och drömmar är precis utanför din räckvidd – precis som för ditt spädbarns skramla. Du kommer dit. Och du kommer att skapa. Detta är bara ditt övningsstadium. Precis som du en gång önskade att du kunde cykla som dina äldre syskon.

Det finns skapande bitar och bitar som verkar sätta sig själv direkt. Du letar efter ett specifikt klädesplagg och du ser det i ett fönster. Eller så behöver du ett citat för ett stort tal, och du upptäcker det av misstag – små bitar som låter dig öva på dina nya färdigheter.

Många undrar varför man behöver öva, för de flesta av er som läser våra kanaler har skapat saker tidigare. Ah, skillnaden är som att lära sig gå som spädbarn jämfört med att samverka med andra som chef. Du växlar från inre riktat skapande till utåtriktat delande.

Så är det att du känner dig som ett litet barn eller en ny elev igen. Innan din övergång skapade du troligen för dig själv efter mycket ansträngning. Sedan lärde du dig att tyst skapa små saker av glädje genom din nya inre varelse. Du flyttar nu till ännu ett skapande territorium. Att skapa något synligt för andra, för det är dags att återuppbygga jorden. Det är inte möjligt om alla använder sina färdigheter för att skapa inom sin varelse.

Du utökar dina skapelsefärdigheter från personligt till globalt. Det betyder inte att du måste vara en världens väktare, utan att du istället är tillräckligt säker i din varelse för att växla från individuella till mer globala intressen. Liknande vad som hände när du åldrades i 3D. Din 3D-värld var inledningsvis begränsad till var dina vårdnadshavare placerade dig – i spjälsängen eller på en filt. Din värld utvecklades sedan till din trädgård, ditt kvarter, din skola och slutligen världen.

Så är det nu. Du behöver inte längre placeras någonstans av Universum eller dina interna behov. Du har flyttat in i världen. När du gjorde det erkände du inom dig själv vilka färdigheter som krävdes för ditt nästa steg och nästa och nästa. Du övar på de stegen nu. Och när du gör det känner du dig okoordinerad, frustrerad och lite arg. För borde det inte fungera omedelbart? Ska du inte kunna vinka med din hand, och det blir så?

Det kommer att det att bli. Bara inte omedelbart.

Kanske kommer det att hjälpa dig att förstå om du inser hur långt du har utvecklats från att skapa i 3D med mycket ansträngning och energi. Du är inte längre 3D. Du skapar inte heller bara för dig själv. Visst kan dina nya skapelser ge dig glädje, men för att det ska hända måste du öva lite. Och det gör du.

Steg ett är att erkänna att du rör dig från 3D-problem – politiskt, ekonomiskt eller något annat område. Steg två är att känna igen frustrationen som inte verkade ha ett fokus förrän du insåg att du skulle utvecklas ännu en gång. Du är inte den du var i 3D eller ens för två veckor sedan.

Du kanske är på en något annan plats än vad vi beskriver för dig på din unika väg. Men om du inte redan har gjort det kommer du att flytta in i globalt skapande snart. Det betyder inte att du kommer att skapa något som synligt kommer att förändra världen. Din väg kan vara mer lik Henry David Thoreau och skapa ord som gör intryck på kommande generationer. Eller utforma en produkt synlig över hela världen. Eller interagera med någon som synligt kommer att påverka världen.

För er som är bekymrade över att ni ännu inte har skapat er personliga glädje, inse att detta är det första steget till globalt skapande. För du kan inte lära dig att läsa – en skicklighet som öppnar världen för dig – förrän du lär dig dina bokstäver. Så du kommer att utvecklas från personligt skapande och acceptans till globalt skapande och acceptans. Inte som du gjorde i 3D med borden och måsten, utan baserat på intresse precis som var sant för den unga 3D-du.

Som spädbarn verkade ditt hem spännande. Då upptäckte du ditt kvarter, som blev för litet, liksom din skola, ditt samhälle och så vidare. Du utvecklades till en global 3D-varelse. Du gör samma sak nu. Skillnaden är att du gör det med hjärta, med nya tankar, övertygelser och behov.

Du är inte den du var och inte heller jorden. Tillåt dig att följa din glädje och du kommer att flytta till en ny global du. Håll dig i din personliga värld och du kommer att känna dig uppstyltad.

Låt dig flyta när du är redo att göra det. Vi informerar bara om att nya intressen och aktiviteter kan förväntas. När de händer, vet att du följer dina personliga direktiv. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes sida ”Blogg & Subscribe” och klicka sedan på raden – Subscribe to Brenda´s Blog by E-mail. Fyll i prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev etc. Men behåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...