GCR/RV Uppdatering – Informationssummering – Olika Källor, 20 juli 2017

 

GCR/RV Uppdatering – Informationssummering – Olika Källor – 20 juli 2017

Formulärets överkant

Sammanställd lista från onsdag och torsdag:
—-
Igår den 19 juli berättades om 5 olika frisläppstider, men det gick inte och ingen kan än förklara varför.

Irak har fullgjort allt de behövde göra. Det finns ett nytt IMF-kontor i Bagdad och Centralbanken i Irak (CBI) har en ny webbplats.

De irakiska Qi-korten (för att medborgarna ska dela på Iraks oljevinster) har utfärdats, kurserna har klättrat på dem, plus att de är planerade att aktiveras internationellt vid midnatt i kväll den 20 juli.

Kurserna handlas uppåt på marknaderna. De är högre än vad du förväntar dig, så var beredd.

Vi har ett helt nytt SWIFT-system. Det fanns ett tekniskt fel i det under dagen igår och igen igår kväll.

Inlösencentra förblir på en het status och kommer inte att stänga sin heta status förrän efter RV-släppet.

Tier 1,2,3 och 4 kan betalas ut när som helst tillsammans med frisläppande av 800-numren. Meddelande kommer att komma samtidigt för alla.

19 juli. Amazon, CITIBANK, PAYPAL och andra informerades om att TDA: s (US Citizens Treasury Debit Accounts) skulle vara tillgängliga/öppna, varför Amazon uppmanade alla att göra om sina tidigare inköp.

CITIBANK informerades av en representant/ agent för finansdepartementet att räkenskaperna skulle vara tillgängliga onsdag-torsdag den 19-20 juli, detta på ett 3-vägs samtal mellan Citi, en Citi-kund och agenten.

Det fanns många sådana förfrågningar och samtal med Finansdepartementsagenter med samma eller liknande svar till alla som ringde: onsdag-torsdag den 19,20 juli kommer TDA-kontona att vara “öppna”.

HSBC förväntade sig US Note tillkännagivandet, som skulle vara den nya valutan för Republiken eftersom de inte kan och inte kommer att använda en fiat-valuta.

Två saker att komma ihåg: HSBC (Hong Kong) sa att “förvänta” något kring midnatt onsdag 19 juli och statskassan säger att TDA: s är NESARA-pengar.

20 juli HSBC (Hong Kong) rådde återigen kunder att förvänta sig “något” runt 12.00 midnatt EDT.

Idag mottogs ett godkännandebrev av alla paymasters, vilket indikerar att 800-numren kommer ut snart.

800-numren kunde delas med alla elektroniska medel

Om du har Zim och du ringer 800-numren kommer du att överföras till en annan operatör som bokar ditt möte. Du kommer inte att behöva ringa ett annat 800-nummer.

Vi har blivit försäkrade om att det skulle hända, att vi var i ett perfekt fönster i en minut-till-minutsituation och i ett påskyndat läge.

—-

Gud är med oss

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

You may also like...