Yosef Uppdatering, 9 mars

Reval-22

Yosef Uppdatering – NESARA/GCR Intel Rapport

RV/UNDERRÄTTELSE

”Roms fall”

Onsdag 9 mars, 2016

16:00:00

Den nya Republikens President i USA Paul Ryan kommer mycket snart att hålla ett tal till nationen på bästa sändningstid, med information om att han har utsetts till Republikens 45:e President, så väl som valet av General Joseph Dunford (tidigare interim President i Republiken) som hans Vice President.

Denna fredliga maktövergång faller inom alla etablerade författningsenliga riktlinjer och därmed borde allting förefalla normalt visavi både ur en inhemsk och en global åskådarpublik, eftersom det föreligger ett prejudikat gällande Presidenten i USA att avgå (Richard Nixon 1974). Så President Ryan kommer först att få tillkännage att förre President Obama och Vice President Biden har avgått, samt att de, enligt vad vi har fått höra, har gjort förhandsinspelningar av sina avgångstal.

Detta är varför Obama inte kan återfinnas någonstans alltsedan hans tal om tillståndet i Nationen och Biden reser plötsligt till Israel. Detta är också varför militären befinner sig i hög taktisk beredskap – i händelse av att störningar inom allmänheten skulle uppstå, på grund av Obama-administrationens oannonserade avgång – därav behovet av helikoptrar, utplacerade markstyrkor och tunga transportfordon.

President Ryan kommer sedan att tillkännage nedläggandet av Federal Reserve Bank, så väl som att ett nytt finansdepartement i USA (US Treasury) har utfärdat guldbaserad valuta som kallas ’The United States Notes’. Den finns nu i bankvalv/bankautomater i USA och har en 1:1 växlingskurs. Återigen har inget lämnats till tillfälligheter, det är endast det sätt på vilket de Äldre föredrar att hantera allting . . . diskret och underskattat, men sanningsenligt och transparent.

President Ryan kommer att införa några andra förändringar, vilkas exakta utformning fortfarande behöver förankras.

Man har sagt att Ryans tal endera kommer på onsdag eller torsdag kväll kl 20. Och de av oss som följer RV kan förvänta sig att de 800# inbokade mötestiderna samtidigt kungörs (via internet, telefon, e-mejl) medan President Ryan offentliggör guldstandarden och den nya USN för världen. Detta kan anses vara kabalens kapitulation (obs: SKR konton ’safe keeping receipts’ planeras också att meddelas vid samma tidpunkt).

Privata grupper som de som har samlats i Reno (så väl som gruppen på internet) planeras nu att påbörja fysisk återinlösen med början kl 07 på fredag 160311och fram till 16 mars. Inlösen i bankfilialer eller återinlösen för allmänheten påbörjas så tidigt som den 21 mars (då inleds våren) och pågår i exakt en månad. Meddelanden till undergruppsledare följer. Internationella och kontraktsräntor är suveräna, så kom tidigt in och få era affärer gjorda, för framöver kommer kurserna gå ner, inte upp.

Fredagen den 22 april har länge varit den dag som vi hade förstått att det nya guldpriset (riktmärket för all valutavärdering) ska meddelas vid Shanghai Gold Exchange (SGE). Detta skulle innebära att hela RV -processen tagit exakt ett år från det att TRN först tilläts tas med i handeln eller tilläts ”komma upp live” på skärmarna i bakgrunden, och i och med det sattes grunden för den officiella starten på RV.

Detta är varför så många har sagt att RV har genomförts. . . och ändå är det inte så. Återigen, var flexibla eftersom datum och tider är flytande med anledning av vikten av att säkerheten ska kunna garanteras för en sådan hyper-ovanlig händelse.

Vad gäller presidentvalet . . . den slutliga demokratiska kandidaten Hillary Clinton kommer att backa ur antingen på grund av hälsoskäl eller för att hon blir åtalad för tidigare överträdelser . . . eller både och . . Bernie Sanders kommer att vara den ynkliga demokratiska kandidaten (lame duck) i det allmänna valet i november.

Den republikanska kandidaten kommer inte att vara Donald Trump, eftersom han patriotiskt kommer att stiga åt sidan för landets bästa intressen, så president Ryan kan och kommer att slutligen bli den sittande republikanska presidentkandidaten, med fullt stöd av sin konservativa partibas.

Detta är varför Ryan gavs positionen som Talman (Speaker of the House), så att han i detta ögonblick skulle komma att bli president, och möjligen för 8 år plus den korta ämbetsperioden denna termin. Vid denna tidpunkt är det oklart om General Dunford också kommer att vara aktuell, eftersom många tror att det är tvivelaktigt. Förvänta er att generalen antingen återvänder till sitt ämbete som försvarschef (Chairman of the Joint Chiefs) eller så går han i pension.

I alla händelser får ni se på dessa kommande händelser. Det är uppenbart att vi befinner oss mitt uppe i historiska världshändelser, mycket likt Roms fall cirka år 476 CE. Ju fler saker som förändras, desto mer förblir de desamma. Linken nedan är en musikalisk ”tribut” till den multipla källan som har medverkat till denna plats under åren, med hopp om att vi alla snart ska få bevittna när historien fredligt upprepar sig själv . . . som en familj, känd som mänskligheten.

Njut av det.

https://www.youtube.com/watch?v=yzLT6_TQmq8

Allt är rykten tills annat är bevisat… Grabba tag i era popcorn!

 

Hela Intelrapporten kan laddas ner:

http://operationdisclosure.blogspot.com/2016/03/rvintelligence-fall-of-rome-wednesday.html

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...