GFL via Garrith Lamanov El Melchizedek, 25 november

GALACTIC FEDERATION OF LIGHT

Galaktiska Federationen av Ljus

via Garrith Lamanov El Melchizedek

25 november, 2015

 

11:19

Vet att vartenda ett av dessa budskap för uppstigningen är mycket seriöst och ska ses som ett seriöst budskap, eftersom det inte förekommer några skämt på mitt uppstigningsuppdrag. Dessa budskap finns till för att förbereda er för det som ni snart kommer att få bevittna i det som håller på att ske i den globala kontakten med de många utomjordiska grupper och råd, som i detta Nu står beredda att ta en global kontakt. Medan jag förbereder er, är det viktigt att veta att ni kommer att behöva denna vägledning så att ni inte råkar i rädsla och chock, eftersom de många avslöjanden som kommer att förkunnas verkligen kommer att vara mycket chockerande.

10:54

Det är aldrig produktivt att fokusera er energi på all drama som utspelar sig utanför er, vad det än må handla om.

Allt som utvecklar sig inom det yttre hologrammet sker för att föra in de nödvändiga energiförändringar som behövs för att lyfta Gaia och mänskligheten från de lägre dualitets-frekvenserna till en ren icke-dualistisk verklighet av villkorslös kärlek.

Alla dramatiska skeenden som äger rum utanför er kan ses som ett sätt att tillåta andra att vakna upp och komma närmare sin inre sanning och till sanningen om den holografiska verkligheten.

Det viktigaste fokus i detta Nu är att odla en frekvens av villkorslös kärlek genom att omfamna inre frid och att utöva inre stillhet för att ni ska kunna synkronisera och justera ert sinne, er känslomässiga och mentala kropp inom en balanserad närvaro av enhet och harmoniserad sammanhängning i er fulla aktivering, inom ert enhetsmedvetande och ert uttryck för er ljuskropp.

9:54

Som en anförtrodd Befälhavare inom vår LjusFederation, har jag alltid, från unga år, haft besök av Utomjordingar, som har väglett mig på min väg till ett uppstiget mästarskap. Jag har inom mig alltid känt en stark längtan att bli någonting större, men jag visste inte riktigt vad det var, då jag bara var en ung kille som växte upp i en omedveten familj, som inte visste bättre om livet eller om den inre sanningen om verkligheten vi levde i, för att inte tala om medvetenheten om sig själva. Att vara en människa kändes begränsat, eftersom jag kände mig mer icke-mänsklig än mänsklig; i skolan passade jag inte riktigt in och inte heller i samhället. Detta var inte lätt för mig, eftersom jag inte kunde förstå hur människor betedde sig; överallt såg jag smärta, kulturers och människors separation, egobaserade uttryck som ledde till impulsiva beteenden där människor dricker, tuppar av och sedan nästa dag kan skratta åt det… människor som njuter av att ha dödandet som underhållning, som hatar andra och så rädslan som är motivationen bakom nästan det mesta av allt. Jag har i mitt liv fått bevittna mycket trauma som härstammat från våld och konflikt, från de runtomkring mig, för att inkludera min egen familj.

Som en icke-mänsklig varelse, som växte upp i en mänsklig familj, var jag alltid medveten om att jag inte var ensam. Mitt första möte med utomjordingar inträffade tidigt i min barndom, från 6-års-ålder framåt, då jag alltid hade drömmar som jag inte kunde berätta för någon. Jag hade en förståelse och en medvetenhet som ingen kunde förstå, så jag höll allt för mig själv. Drömmarna handlade ofta om mig, då jag befann mig i moderskepp med högresta varelser som jag talade med genom telepati. De tog mig ofta med på rundvandringar inom gigantiska rum som vibrerade med olika frekvenser. Många av dessa rum är genomskinliga, med olika teman i varje rum, där golvet är som vatten med vibratorer i form av kristallpyramider, som gör att vart och ett av dessa rum skiftar i en stämning som vibrerar i enlighet med ens egen frekvens.

Sedan åkte vi dit där galaktiska möten hålls, där en enorm skärm visar olika världar som samtidigt multidimensionellt existerar – som samexisterar tillsammans, inklusive Jorden – och vilka på sätt och vis är nivåer av Himlen. Dessa världar representerar Skaparens gudomliga hierarki, där jag blev visad varför jag inkarnerade på Jorden; orsaken till det var att föra Jorden tillbaka hem bland dessa Himlar. Jag blev visad, på de enorma kristallskärmarna i moderskeppet, medan jag växte upp, och dessa besök fortsatte på mitt uppdrag. Det blev sedan tydligare och tydligare för mig att jag nu är en uppstigningsguide för er i denna tid av uppvaknandet, som en icke-mänsklig varelse i denna mänskliga form.

4:04

Genom att man omfamnar kärlek som är allt som är, skapar det en dominoeffekt av gudomlig energi som sträcker sig ut till andra omkring en och runtom i världen för att man ska få uppleva och vakna till denna Sanning inom sig, såväl som Skaparen. Detta helar också Jorden, det justerar djurriket, elementalerna och de eteriska rikena till en perfekt gudomlig harmoni och likaså ett förverkligande. Detta tillåter alla varelser på Jorden att medvetet vara öppna för alla dessa dimensioner av upplevelser inom det Jordiska hologrammet, som är ett uttryck för Kristus.

3:57

Alla varelser som existerar på denna planet kommer att känna kärleken som strålar från Skapelsens hjärta i och med Gaias slutliga uppstigningsövergång inom den femte dimensionens högre riken, där till och med de som är hårdhjärtade och har förankrat sig i mörkret av dualitet och separation verkligen kommer att känna av denna intensifierade frekvens, som härstammar från villkorslös kärlek ur Skapelsens hjärta, som är Skapelsens kärna.

Du gillar kanske också...