“Glas” – GCR/RV Intel SITREP – onsdag 5 juli 2017

“Glas” – GCR/RV Intel SITREP – Onsdag 5 juli 2017

Vi letar alla efter ett genombrott via 800 nummer … säkerligen är frisläppandet av bankkontaktinformation för att avtala utbytesmöten en aspekt av denna process.

Men det är bara en liten del.

När man ser tillbaka på 11 september 2001 när det nuvarande upphävandet och ersättningen av alla befintliga finansiella systemmekanismer tvingades i gång, är det hjärtevärmande att veta hur mycket som faktiskt har utvecklat sig till vår fördel.

Och nu är vi nästan färdiga.

Jag säger nästan, för utgivandet av de magiska ”siffrorna” fanns till hands före den 4 juli helgen … och någon uppblossande internationell händelse höll dem tillbaka – tillfälligt.

Nordkorea är ett problem av skäl som inte rapporterats i pressen. Det är en nation med 25 miljoner oskyldiga människor som kan finna sig nationslösa på några timmar.

Denna slags humanitära kris är väldigt oroande för NPTB, om nu situationen i Raqqa, Mosul och Jemen inte vore tillräckligt illa.

Alla ovanstående konflikter var planerade att vara lösta i sin helhet före G20-mötet denna fredag och lördag.

Och ändå … här är vi med vita kepsar på förändringens vatten.

De Äldste letar efter glasförhållanden innan de släpper välsignelsen.

Strukturellt, från bank- och säkerhetssynpunkt är allt helt och komplett.

Det är underbart. Men det räcker inte för att låta RV gå. Varför?

Som amerikaner ser vi världen från vårt eget superkraftprisma, och om vi är redo så skall resten av världen vara det.

Men i detta nya världsparadigm har alla suveräna nationer med gott anseende lika värde och måste sålunda också betraktas som fullständiga och kompletta innan de finansiella reformerna släpps.

Ta till exempel Qatar, det är en mycket viktig aktör i Mellanösterns energi som går framåt. Så vi väntar tills deras problem är lösta med Saudiarabien i sin helhet.

Nu har resten av kabalen försökt sakta ner eller till och med stoppa GCR/RV? Säkert. Fungerar det? Ja. Kommer det att stoppa något på lång sikt? Nej.

Du förstår, GCR/RV måste hända eftersom det inte finns något annat val för att världen ska fungera med detta nya välvilliga finansiella system … vilket förresten redan är på plats och surrar snyggt.

Så slappna av. Sparka tillbaka. Ät några 4 juli rester. Och titta på den här stora episka monetära fartygsdockan i lugnt vatten.

För bara när sjön är som glas kommer de gäckande ”siffrorna” att tömmas ut.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling         www.st-germain.se

Du gillar kanske också...