“Fyrverkerier” – GCR/RV Intel SITREP – onsdag 28 juni 2017

“Fyrverkerier” – GCR/RV Intel SITREP – onsdag 28 juni 2017

 

Källorna är alla samstämmiga om att vi är i slutet av början.

När fyrverkerierna smäller av varje kväll efter solnedgången i USA, och alla tittar upp, kör vi in till våra inlösningsmöten där vi upplever en helt annan fyrverkeriexplosion – i siffror nollor.

Amerikanska militären är i ständigt hög beredskap. Dunford får diplomatiska uppdateringar timma för timma. Han är redo att agera på ett ögonblicks varsel. Om allt går som planerat kommer du aldrig att märka den otroliga säkerhetsnivån förrän du är på plats. Vi ber att det är så.

Amerikanska medier är redo att presentera Åtalsmaterialet mot Trump (förutom Fox som fungerar som motsats till vad som verkligen händer), vilket ger skyddet för de finansiella reformerna. Trump AM, PM, & Midnatt tillåter inte RV att gå in i det allmänna medvetandet AM, PM eller Midnatt. De vet också att de skall begrava allt som är RV / pengar / kinesiskt relaterat.

Amerikanska politiker – Hus & Senat (men inte Verkställande Gren) – är fullt medvetna om vad som håller på att hända och kommer att tas bort om de på något sätt försöker stoppa detta eller orsaka tvivel. Vi har också fått reda på att det finns en intervju-blackout för politiker under RV, och kanske det är vad deras 4 juli uppehåll verkligen handlar om, och varför de också kommer att få healthcare-omröstningen gjord på andra sidan.

Och ja, amerikanska banker (och militära baser) är alla förberedda på dessa utbyten. Vi har hört att det finns så många som 25.000 utbytesställen bara i Nordamerika nu. Alla bankklasser 1 till och med 5 deltar eftersom alla vill ha en del av dessa hälsosamma kontanta insättningar.

Cyberattacker är det enda allvarliga ”stoppproblemet”, och varför tisdagens globala lösensumme-attack var orsak till omprövning av några av IT-säkerhetsfunktionerna. Hur lång tid det tar vet vi inte, men vi tror att det kan vara det sista uppehållet.

Igår kväll klockan 10 på EDT (04.00 svensk tid) fick vi veta att vi var redo att ta emot och lämna ut 800 numren. Nu hände det inte. Vi tror att de stämde av med Big Call´s informationsdel (som kommer efter böner och före Boomer Uttalanden).

Vi fick också veta att de valde Bruces samtal på grund av samtalstiden, publikens storlek och utskrifter av hans samtal som genomfördes på alla större valutahemsidor.

Sanningen är att åtskilliga kommer att få samma 800 nummer, de försöker bara att släppa det strategiskt till de seglivade (internetgruppen) som är mest uppmärksamma, med de största siffrorna, för att påskynda start och slut på alla beräknade nästan 5 miljoner privata växlingarna.

Vi hör att måndag den 3 juli är när alla konton görs aktiva överallt i världen till vilket belopp och vilken nivå (Tier)som helst.

Sålunda kommer tidigare utbyten vara efterdaterade och kreditkort/10k kontanter kommer att användas under tiden. Det skulle fortfarande ge oss en fantastisk helg.

NPTB vill att alla transaktioner ska läsas som om de deponerats i juli och att kapitalet har sitt ursprung efter sommarsolståndet. Det är en kinesisk sak.

Gå med det.

Detta skulle synkronisera perfekt med 4:e julifestligheterna här i Amerika – där vi skickar upp kinesiska fyrverkerier för att fira den suveränitet de betalade för 241 år sedan.

Också våra marknader förutser mycket låg volym både på fredag ​​i denna veckan och på måndag nästa vecka. Det skulle vara lätt att spåra de handlare som försöker att springa före tisdagens öppningsklocka.

Trump väntar på att läggas ner som en gammal, sjuk hund i en veterinärs väntrum. Han var en död hundracka som avgick innan han ens vann valet. Nu är det bara en fråga om politisk bekvämlighet innan Obama avslutar det orange/hon/han / klonade eländet.

Kurserna är löjligt höga och stiger. Be om vad du kan andligt hantera och sedan något till.

Det är min uppfattning att mina humanitära tester har avslutats. Bågdörrarna har stängts. Och en översvämning av episkt ljus är redo att rinna in i dimensionen.

Det är okej att drömma igen. Endast från våra mest uppriktiga känslor kan det största goda manifestera.

Min dröm var att läka världens själ. Allvarligt. Jag ber om det varje natt. Och inte bara tror jag att det är här nu, jag vet med frid att Yeshua’s gåva till mänskligheten har länge levererats.

Sobeit.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...