“Tystnad” – GCR/RV/Geopolitisk Översikt – onsdag 5 juli 2017

 

“Tystnad” – GCR/RV/Geopolitisk Översikt – onsdag 5 juli 2017

Allt bygger och bygger mot denna helgs G20 som bakre vägg för RV.

Hela landet Nordkorea används av återstående kabal-sionistiska generaler som en mänsklig civilsköld.

De hotar med massförluster och ostoppbar massinvandring över gränserna till Sydkorea, Kina och Ryssland.

Det är det enda ”nukleära” hot som de tror sig ha kvar, men, får vi veta, det är inte ens ett legitimt vapenhot.

Men massinvandringen är det säkert.

Och allt som krävs är en skrämmande statsstyrd mediahistoria och de kommer att få tiotals miljoner nordkoreaner att springa och skrika mot utgångarna.

Vad de förhandlar om är lite av ett mysterium, eftersom att gå tillbaka till det sätt som det brukade vara, ekonomiskt och diplomatiskt, helt enkelt inte är möjligt.

Så vad vill de ha? Pengar? Status? Amnesti? En större plats vid det nya bordet? Vad?

Tja, vi hör att allt de vill ha är lovord. Ja, lovord för att ha förslavat världen i 13 årtusenden i alla avslöjande material.

De vill bli ihågkomna som mänsklighetens genetiska skapare och galaktiska förtryckare. Det är allt. Beröm!
I annat fall kommer den globala dominansgruppen som kallas kabalen att blekna i glömska, efter att generationer och generationer av deras familjer levt och dött för sionism, bara för att bli utplånade från mänsklig historieuppteckning som om deras stora bedrägeri aldrig ens existerat.

Och förstå det här … det kommer inte att hända. De får ingenting. Inga pengar, ingen status, ingen plats vid bordet och inget erkännande.

INGENTINGGGGGG !!!

Kabalen försvinner redan från mänskliga journaler och därmed medvetande snabbare än du kan tänka dig.

Energin. Minnena. Skräcken. Bara borttaget av välvilliga personer i tystnad bakom kulisserna.

Detta beror på att de höll all verklig mänsklig historia gömd i sina egna hemliga samhällen. Så att ta bort dem från framtiden är mycket lättare än man kan förvänta sig.

Ut ur sikte, ut ur sinnet.

Så, att besegra kabalen är också att inte erkänna kabalen och att utrota deras mörka historia för evigt i denna tid av ljus på en återställd planet jorden.

Fråga dig själv detta … Om du inte kan Googla det i framtiden, har det verkligen någonsin funnits?

GCR/RV och dina valutors guldgruva? Om det inte finns någon uppgift om att det inträffade, ingen varaktig historisk närvaro, ser det verkligen ut att ha hänt då?

Och kunde du bevisa att det hände dig? Att du genomlevde kriget och deltog hjältemodigt?

Ingen rationell person skulle någonsin tro på antalet nollor på dina bankkonton, och banken skulle aldrig öppet diskutera sådana saker utan ett övergripande godkännande – och det kommer aldrig.

Så hände välsignelsen? Eller måste vi alla leva ut våra återstående dagar och veta att vi upplevde den största överföringen av rikedom i mänsklig historia i fullständig personlig tystnad?

Århundraden av krig, genetiska modifieringar, pedofili, korruption, droger, stöld, mord, falska flaggor, sjukt kontrollerade medier och underhållning … borttorkade från hjärtan och sinnen hos vår art på bara en kort generationsgrupp.

Allt som om det (de) aldrig funnits.

Det är hur mycket kontroll som NPTB har över kabalen – total utrotning – och varför kabalens patraskartade underhuggare kastar sönderfallande stenar mot tanks täckta med starka legeringar.

Kabalen försvinner för alltid. För att aldrig att återvända. För att aldrig att kommas ihåg. Poof. Borta. Raderas. Precis så.

Eftersom de valde att rebellera mot Gud, och ett sådant beslut bär aldrig varaktig frukt. Någonsin. Sobeit.

Allt är bra.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...