Gruppen via Steve Rother, 21 mars 2022

Gruppen via Steve Rother

21 mars 2022

Förändringar i Jordens Rytm.

Hälsningar, kära ni. Jag är Tidens Väktare.

Jag gör er sällskap idag med en mycket speciell idé. Ni har flyttat en enorm mängd energi på mycket kort tid, och det är nästan som om verkligheten försöker komma ifatt er. Vi vet att ni ser bekymren snarare än framgångarna och framstegen ni gjort. Det hjälper om ni förstår att ni inte kommer att se allt. Ni har en mycket begränsad uppfattning om var ni kan fokusera, inte bara med era ögon, utan med er uppmärksamhet i allmänhet. Mycket av det som går er förbi är faktiskt de goda nyheterna, de framsteg som görs. Ja, ni gör snabba framsteg på planeten, vilket också är orsaken till att ni verkar ha mer utmaningar, för allt har snabbats upp.

Healing Cirkel

Världen har nyligen förändrats. Idag för vi er samman för att hålla händer för hela mänskligheten, då ni arbetar er genom den aggression som flutit upp. Detta har planerats i många år nu. Det mänskliga kollektivet kommer till slut att ta hand om det, men till dess är det många som lider. Nästa nivå av attack kommer med desinformation om faktiska händelser. Ja, dessa är mästare på desinformation. Om mänskligheten blir splittrad av desinformationen, då kommer denna aggression att ligga kvar några år framåt. Men om mänskligheten förblir enad i sitt motstånd, då har den bäst möjlighet att snabbt lösa detta. Även om land kan ockuperas med styrka, kan hjärtan i landet aldrig övertas.

Många av er upplever era egna utmaningar och saker kring er fysiska kropp också. Varje gång vi kommer samman ger vi er en möjlighet att inte bara heala er själva, utan att sända ut er healingenergi runt globen för att bringa frid. Eftersom många kommer att se detta vid olika tidpunkter, sätt avsikten att er energi går samman med vår i tidens illusion.

Global aggression har åter kommit till ytan. Många oskyldiga människor har förlorat sina liv och andra har fått lämna sina liv bakom sig. Mänsklighetens kollektiva hjärta är mycket tungt idag, då nukleär terrorism flutit upp. Både människorna och Jorden tar en smäll och det finns mycket arbete att göra. Hjälp till där ni kan och håll en vision av harmoni i era hjärtan.

Se en cirkel framför er. I den cirkeln, lägg er avsikt att heala och sända ut kärlek till världen. Ta ett djupt andetag. Då ni släpper det, blås med kraft den energin in i cirkeln vid utandningen. Se nu hur allt inuti cirkeln börjar tona ut ur synfältet och blandas med bakgrunden. Ta ett djupt renande andetag och blås sakta ut. Och så är det.

Var villiga att leva hälsosamt, för utöver healingen kräver det ett medvetet val för att gå fram i en annan rytm. Varför? Därför att det alltid finns tröst i det välkända och obehag i det okända, tills man lär känna det.

Att sätta en ny rytm

Vad detta gör, kära ni, är att det avbryter er rytm. Människor faller in i rytm när de går på vägen med minst motstånd, det är repetitivt till sin form. Om ni någon gång känt någon som är deprimerad eller upplevt det själva, vet att det finns energi i den rytmen. Rytm är energi uttryckt i en tidslinje, och ofta krävs det något för att förändra den rytmen. Det har funnits många tillfällen på er planet där ni fört in en katastrof i ert liv, så ni skulle ha något annat att fokusera på. Människor är skapar-varelser, även om de ibland kan bli destruktiva när de är uttråkade.

Perfekt Ande

Er ande är perfekt, det är det mänskliga som upplever polaritet. Vad det betyder är att när ni varje dag vaknar, sätter ni er rytm med er morgonrutin. Det ni kommer att se är att vid flytten till en högre vibration måste den rytmen anpassas för att upplevas som det högsta i varje ögonblick. Avsätt tid i er morgonrutin för att avsiktligt sätta er rytm för dagen.

Vi ska dela mer om Jordens rytmer nästa gång vi kommer samman, eftersom ni har en djup påverkan på dem. Ni förstår, Jorden har en rytm. Det är en annorlunda rytm än människornas, ändå är den i perfekt harmoni; hon absorberar också era spänningar. De flesta ser Jorden som en stor blå boll med alla dessa små människor. Men ni är multidimensionella, och det är hon också. Det beror på vilken synvinkel ni tittar på henne från. Det är mycket enkelt, alla utvecklas; alla måste ändra rytm, också Jorden.

Ni gör inte samma saker ni gjorde förut. Ibland talar ni till och med om era tankerytmer. Faktiskt, det ni upplever när ni vaknar på morgonen är denna rytm. Ni tänker, ”Vad ska göra idag? Hur ska jag göra med detta? Vem kommer att titta på mig? Vilken kroppsdräkt ska jag ta på mig för att spela spelet idag?”

Er förbindelse med Jorden är kritisk, inte bara för er, utan också för henne. Hon har några mycket intressanta beslut att ta snart, och vi ska snart berätta lite mer om det. Just nu, låt oss fokusera på att hitta en ny harmoni tillsammans med Jorden. Alla människor bär en fysisk kropp som är gjord av elementen på Jorden. Det är mycket enkelt. Er ande flyttade in i den kroppen, gav den liv och förde anslutningarna till Hem till planeten. Och dessa är verkligen mycket kraftfulla. Men när Jorden förändrar sin rytm blir det en paus. Det är den stund då ni famlar efter er stabilitet, och den finns inte alltid där. Det orsakar alla sorters saker att ske. Men just nu, det vi ska göra är helt enkelt att ge er en möjlighet att ändra er rytm lite så att den matchar jorden. Ta åter ett djupt andetag, in genom näsan och ut genom munnen. Ta ett andetag till, men den här gången mycket snabbt in genom munnen, sedan mycket sakta ut genom munnen. Känner ni energin som går genom ert system? Det är adrenalin. Öppna nu hjärtchakrat och gör en mycket djup anslutning till planeten själv.

Jordens rytmer är ganska olika era, ändå är de i harmoni. Vad händer om de rör sig lite ur den harmonin? De hoppar in i en annan dimension. Vi kommer att dela mycket mer om detta i framtiden. Just nu handlar det om förbindelsen, för den hjälper inte bara er på er resa på Jorden, utan också henne. Ta nu ytterligare ett djupt andetag, och då ni sakta släpper ut det, känn denna djupa förbindelse. Vilken del av er fysiska kropp som än har kontakt med marken, för upp den energin genom Jordens yta. Låt Jorden introducera sina nya rytmer för er, så att ni kan känna var hon är just nu. Och det är egentligen allt som behövs, för ni är också del av Jorden. Det kommer att automatiskt anpassa och finna denna rytmiska harmoni. Ta ett djupt andetag och återigen, släpp ut det mycket sakta. Förankra er i denna djupa känsla av kärlek och stark förbindelse med planeten. Bra gjort, kära ni. Ta ett djupt andetag och blås ut med kraft då ni förankrar ljuset.

Då ni går fram med denna nya förbindelse, med denna nya harmoni som stöttar er, stöttar ni också Jorden. Energin är här, ni har åstadkommit den. Om ni så rest tillbaka 300 år i tiden från framtiden, eller om ni gjort det i stunden, så är det bara uppfattning. Verkligheten är att er plats har reserverats för er på den här planeten. Ert namn stod på den stolen innan ni ens föddes. Ni gjorde det, kära ni, välkomna hem. Det händer många underbara saker. Mitt i den mörkaste natt har ljuset sin största möjlighet att åstadkomma förändring. Vi försöker påminna er om hur magnifika ni är och den underbara effekt ni har på planeten. Ja, det kommer mycket av det ni kallar svåra eller dåliga nyheter. Tänk på att på sociala medier rör sig de negativa och falska nyheterna sex gånger fortare och längre än sanningen. Ni kanske upptäcker att ni befunnit er i en verklighet där det lönar sig att ljuga, så bli inte förvånade när ni ser det.

Just nu, vet bara att ni gjort ett mycket bra jobb med att föra detta framåt. Förbindelserna med Hem finns överallt, kära ni. Det är ert ansvarsområde, bara ert eget område, alldeles framför er. Det är fantastisk tid att leva i. Som vi sade, er plats har reserverats av en orsak, oavsett om ni är medvetna om det eller inte. Ni bär en otrolig energi, som inte bara kan hjälpa till att heala Jorden, utan också att flytta till nästa nivå. Om ni befinner er mitt i kaos kommer er påverkan att bli så mycket djupare. Detta är en spännande tid på Jorden från vårt perspektiv, och vi hoppas att ni kan se samma sak. Ta ett djupt andetag och vet att vi älskar er djupt. Det är bara inte möjligt för någon att vara ensam i er upplevelse på planeten Jorden, och vi skulle uppskatta om ni slutade försöka så hårt. Välkomna Hem, kära ni. Så det är med största ära vi ber er behandla varandra med respekt. Ta hand om varandra vid varje möjlighet och spela väl tillsammans, för ni skapar magi. Jag är Tidens Väktare och jag älskar er djupt. Espavo, kära ni. Espavo.

 

Hälsningar, kära ni, Jag är Elrah av rytmisk tjänst.

Hälsningar allihopa. Vi vill tala med er lite om Jordens rytmer. Ja, ni kanske har hört talas om Jordens Schumann-resonans. Den talas ofta om som Jordens hjärtslag. Vi skulle använda en annan liknelse, det mänskliga blodtryckssystemet, där det finns systoliska och diastoliska tryck. I Jordens själva kärna finns det ett inre tryck och en vibration, och det är där förändringarna sker nu. Det är mycket små vibrationella skiften som har förmåga att producera förstärkt förändring när de når ytan.

Planetära rytmer

Ni har hört mycket om planeten Jordens olika rytmer, även om de frekvenser hon fungerar på, men det går mycket djupare än så. Och viktigare, det finns några saker som pågår med planeten Jorden vi vill uppdatera er på. Först och främst, ni är inte separata från Jorden. Ni vet att ni känner hennes stress ibland när hon går genom många förändringar, speciellt sådant som har att göra med magmarörelser. Detta har skett på många olika platser på er planet, vilket faktiskt lägger saker i position för förändring av rytmerna.

Jordens Beslut – Slutet på Holocenen?

De rytmiska förändringar som har att göra med planeten Jorden kommer att återställa allting. För en tid sedan berättade vi för er att planeten Jorden kopplade av i Holocenen och höll er temperatur stabil i 10 000 år. Spelet skulle vara över om ungefär 1000 år, eftersom en naturlig cykel skulle skifta och hon inte skulle stödja liv som ni känner det. Den tidslinjen har skjutits framåt av på grund av den industriella revolutionen och det kol den placerade i luften. Men nu sker några saker som kan ändra den tidslinjen. Och när ni når 8 miljarder-märket, vilket sker om ungefär ett år från nu, kommer planeten själv att ta några beslut. Hon kommer att bestämma sin egen väg framåt, hur den ska se ut och hur den ska fungera. Detta går mycket djupare än de flesta tror, och ni borde förbereda er för magin framåt. Men, under tiden, låt oss tala om Jordens rytmiska harmoni.

Jordens rytmiska harmoni är mycket enkel, för hon harmonierar med allt som är en del av henne. Er särskilda rytm attraherar andra rytmer av samma natur. Det finns många rytmer därute. Det finns hela världar som lever på platser ni inte kan uppfatta, eftersom de inte vibrerar på nivåer ni kan uppfatta.

Om dessa inte är bekanta för er, är de faktiskt vad er vetenskap kallar dimensioner. Men det finns mycket mer angående dem, för vi skulle kalla dem frekvensområden. Det viktigaste är att oavsett vilken dimension, vilket tillstånd ni befinner er i, om ni vibrerar vid en särskild nivå, då harmonierar ni med alla varelser som finns där. Så, vad händer när ni måste ändra er rytm? Det är nästa utvecklingstillstånd, inte bara för människor, utan för planeten Jorden.

Ni förstår, planeten Jorden är en stor dam och kan inte förändra sig så lätt. Som ett frakttåg som rusar fram på spåret, om hon ska svänga till höger så kan hon inte göra det så snabbt. Ni måste sakta ned långt före och förbereda för det i förväg, och det är vad som pågår med Jorden just nu. När en brytning av rytmen inträffar, kan det kännas lite tomt. Dock är det bara det att hon pausar allting. Så även om hon vibrerar måste hon existera i den sfär ni existerar i. Hon vibrerar på dessa nivåer, men ni kan inte känna det på samma sätt ni gjorde för tre veckor sedan. Det är likt att Jorden håller andan.

Och vad det gör för de flesta människor är att ni går omkring  och säger, ”Var är min bas, vad gör jag här?” Minnes- och allmän hjärndimma är vanligt, och det beror på att ni frånkopplat er lite från modern. Faktiskt, hon frånkopplade sig lite från er medan hon återställer en ny rytm, plats och vinkel att arbeta med.

Goda nyheter från Solen

Utöver det tar ni också emot soleruptioner. Åh, som vi älskar att höra dessa ord! CME:s, coronala mass ejektioner, som kommer från solen. Ni har fått dussintals de senaste veckorna. Det är magiskt och detta är laddningar som Jorden kan använda. Under lång tid såg det ut som att denna solcykel skulle bli svag, vilket skulle ha adderat till Jordens problem. Men nyligen förändrades detta. Solcykel 25 kommer att minst matcha föregående cykel, och den kommer att vara på god väg i mars eller april 2023.

Ni måste förstå att ni är oändliga andar. Ni har lånat dessa lustiga biologi-bubblor ni kallar kroppar, men ni är i sanning andar. Det innebär helt enkelt att er nästa nivå kommer att vara mer av ande och mindre av den fysiska kroppen. Det sker när man lär sig bära mer ljus och låter anden lysa genom den mesta tiden. För att kunna göra det måste alla återställa sin rytm. Mänsklighetens kollektiva vibration är inte riktigt där ännu, så slappna av. Varje individ måste medvetet återställa sin egen rytm. Det är delvis därför jag är här nu med rytmisk tjänst. Det kommer, men innan dess återställer Jorden sina rytmer. Det kommer att ta lite tid för återställningen att arbeta sig upp från planetens kärna, och den börjar precis. Och vi kan inte säga er hur mycket applåder och glädje vi skickar er från den här sidan av slöjan.

Det är en spännande tid på planeten Jorden, kära ni. Magikerna på spelbordet arbetar här på ett nytt sätt. Och med detta, även om ni kan känna er lite ofokuserade just nu, så är det bara tillfälligt och ni kommer att anpassa er. Nu är det en storslagen tid att arbeta med Jorden själv. Och en sista sak angående Jorden, hon plockar upp all er stress. O, ja. Hon är djupt ansluten till er på fler sätt än ni känner till. Med all stress på Jorden, hon plockar upp det också. Och det är en av orsakerna till att hon måste återställa sin energi just nu, för ni har stor stress på er Jord. Det som sker i Ukraina just nu tar en stor del av hennes energi. Se på många av de saker som händer på olika områden. Ni är förmodligen inte ens bekanta med många av områdena med stress på planeten, men hon balanserar dem alla.

Här är ni vid en magisk tid av förändring, omfamna den. Kära ni, anslut till Jorden på alla sätt ni kan. Ibland kan bara det att gå ut i naturen vara en stark anslutning, vilket adderar till hennes vibration. Vet att Jorden är en stor dam och ni är här i ett syfte. Varför ändrar hon sin vibration, vad är det viktigaste med det? Ni förstår, hon ser något ni inte gör, för det finns en möjlighet framöver för både Jorden och för er. Det är en magisk tid att vara här. Kära ni, som vi sagt förut, ert namn stod på den där stolen innan ni kom hit. Vi kallade in er för länge sedan. Och för dem som redan varit där, vi kallade er tillbaka från 300 år i framtiden, för att vara här just nu. Bra gjort kära ni.

Allt ni nu behöver göra är att hålla varandras händer. Dessa vibrationella skiften kan föra upp alla möjliga problem, utmaningar, osäkerhet och uppfattade svagheter. Det är en sådan utmaning eftersom ni är skapar-varelser. Så allt som balanseras mellan ert hjärta och ert huvud kommer att manifestera. Nu, mer än någonsin, innan dessa energier skapar, ber vi er vara mycket noggranna med vad ni har i ert hjärta och ert huvud. Hur fungerar det? Det är mycket enkelt. Hjärtats energi kommer att spelas ut som kärlek eller rädsla. Älskar ni det ni talar om, eller är ni rädda för det på något sätt? Nu var det ert hjärta, hur är det med huvudet? Ert huvud kommer att ta isär allt, lägga det i olika kategorier och tänka genom det. Om ni kan finna den del där ert huvud säger att det är ok och ert hjärta matchar det, då har ni en manifestation som sker på ett eller annat sätt. Snart kommer vi att dela mer om att kunna bygga en matris omkring detta, så att ni kan återanvända samma system gång på gång, för att arbeta med energin. Det är faktiskt mycket likt den matris ni arbetar i nu. Välkomna Hem, kära ni, ni är i en sådan speciell tid på er planet. Vi vet att det är en tid fylld av utmaningar, av missnöje, men nyckelpersoner är nu på plats.

Alla ögon i universum tittar på er. Har ni någon gång sett en av de stränder där ni ser sand i kilometer efter kilometer? Dessa sandkorn är så små. Ni har inte ens siffror som skulle kunna räkna hur många sandkorn som finns på en enskild strand. Om ni tar alla dessa sandkorn på stränderna och haven på planeten Jorden, sedan jämför antalet med stjärnorna lika er egen sol, så har ni nästan 5 gånger så många stjärnor i universum än sandkorn. Nu kan detta få er att känna er oändligt små, som om ni bara är en liten dammpartikel i vinden. Ni bär en rytm av kärlek, rytmen från Hem. Även om ni bebor en fysisk kropp, är ni en ande djupt inom er.

Ni är magiska skapar-varelser, som håller varje del av er vibration framför er. Ta ett djupt andetag, kära ni, och släpp ut det. Det är med största ära jag hälsar er på detta sätt. Jag ber er behandla varandra med respekt, ta hand om varandra och spela väl tillsammans, då ni skapar detta splitter nya spel. Jag är Elrah av rytmisk tjänst.

Espavo

Gruppen

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...