John F Kennedy via Erena Velazquez 12 april 2021

John F Kennedy via Erena Velazquez 12 april 2021

 

God Morgon Kollegor Amerikaner och Världen,

Jag är USA: s 35: e president som talar idag till alla runt om i världen. Det är dags att säga nej till detta globala nonsens som har påtvingats alla i över ett år nu.

Mina Kära Amerikaner och Omgivande Nationer, hur länge kommer ni att tolerera att berövas enkla glädjeämnen och tvingas bära den här trasan över ansiktet och känna att ni inte är någon person längre. Denna mörka agenda skapades av världskontrollanterna, som inte tycker att ni förtjänar att ha några rättigheter, de vill bara att ni ska följa deras order såsom får, hittills har det fungerat och lurat miljarder människor med dess lögner och illusioner.

Snälla, ta bort slöjan från era ögon. De kommer inte att sluta, om ni inte står upp för er själva som ett Kollektivt Medvetande globalt och säger att det är nog med diktatur och säger till dem: ” Vi Föddes Fria Och Ingen Kan Ta Det Ifrån Oss.” Om ni kommer ihåg det, ingenting hindrade dem från att mörda mig, John F. Kennedy, Martin Luther King Jr. och många andra, som kämpade för er frihet och ert välstånd.

Jag påminner bara er om att ni är fria och ingen kan berätta för er hur ni ska leva era liv. Just nu ”skriker” De Mörka redan med full hals att ett nytt virus är här, och det är mer dödligt än det tidigare. Förstår ni och ser ni vad de försöker göra mot er? De kommer inte att sluta förrän de lyckas med sin plan att eliminera 90% av den mänskliga befolkningen och behålla de 10% överlevande som slavarbetare.

Detta är ett verkligt hot mot mänskligheten, och det är inte min livfulla fantasi här. Planen för den Nya Världsordningen har funnits i många år hos Mörkret. Kontrollörerna lägger mycket tid och ansträngningar för att deras plan ska lyckas. De kommer att fortsätta att pressa och pressa tills ni alla kommer att stå tillsammans som en och säga högt: ”Vi Kan Inte Ta Det Längre, Vi Vill Ha Vår Frihet Tillbaka Och Ni Kan Inte Stoppa Oss!”

Snälla ni, förstå att detta handlar om deras kontroll och makt över Jorden och mänskligheten. Denna planet har kontrollerats så länge, och nu är det dags att befria er själva och Moder Gaia. Ni bär Ljuset inom er och Mörkret kan inte vinna mot Ljuset.

Europa brinner just nu för att de står upp för sig själva och säger: ”Vi Vill Ha Vår Frihet Tillbaka.” Människor är trötta på att leva under ständiga begränsningar från de som tror att de representerar era bästa intressen och vet vad ni behöver. Snälla, öppna era ögon och gå djupt inuti era hjärtan för att ta reda på vad som inte är den verkliga sanningen, för det är ni som kan bestämma vad som är verkligt och vad som inte är det.

Mina Kära Amerikaner och Alla Nationer på Jorden, framtiden för denna planet ligger i era händer. Ni och andra har ett stort ansvar på era axlar för att förhindra vad som ägde rum på liknande planeter som Moder Jord. Vad hände där? Livet utplånades helt och planeterna finns inte längre där. De sprängdes.

Jag är här i dag för att varna er och påminna er om att alla behöver kanalisera sitt Ljus inom sig själva och återförenas med andra för att sprida Ljuset och Friheten för att avsluta detta globala förtryck. Förenas tillsammans som en röst, en medvetenhet och bli en ostoppbar ljusstyrka för Mänsklighetens Frihet!

Fadern, den Första Skaparen, påminner oss alltid om att vi alla är ett – Universell Kärlek och Universellt Ljus. Snälla, kom ihåg att du nu och för alltid kommer att vara Ljuset och Källan för oändlig Kärlek. Mitt hjärta och min själ är med mina Kamrater Amerikaner och Världen. Tack.

Kärlek och välsignelser
JFK

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...