Gudinnan Wadjet via Kerstin Eriksson, 30 april, 2021

Fredag ​​30 april 2021
Gudinna Wadjet; Den sanna uppstigningen.

Wadjet; Den sanna uppstigningen är att vakna upp på jorden, vara jordad av hjärtat (och naturligtvis fötter) och vilja tjäna Moder Jord.

”Jag älskar dig absolut! Jag längtar efter att omfamna dig! Och om du vill, kommer jag att hålla i din hand just nu! Vet du varför jag älskar dig så mycket?

Jag har räknat varje tår som du har gråtit. Jag har gått längs med dig hela tiden, och jag känner dig, jag vet om dina bekymmer och om dina glada stunder.

Kanske har du aldrig hört talas om mig förut? Det är okej! Jag klandrar dig inte. Jag var väldigt populär för mycket länge sedan. Det var en gång en tid då människor kände mig, de kände till mig. De visste att jag deltog i deras liv. De hade också andra gudinnor i sitt liv, inte bara jag, det var naturligt! Det är som en färgpalett, det finns en gudinna eller manliga gudar för varje tillfälle, för varje ögonblick i livet. Det är som ett surrande samhälle, en liten by där alla har sitt yrke, det är väldigt färgstarkt och också nödvändigt. Livet är som en symfoni, med olika toner, med olika instrument, som skapar en melodi med olika lägen, glada och också sorgliga toner, allt ingår, det är naturligt, det kan inte bara finnas lycka eller bara sorg, det har att vara ljus och mörk, sol på dagen och månen på natten.

Att lära sig om både ljus och mörker är en nödvändighet – annars har livet ingen balans eller tacksamhet? Hur kan du känna tacksamhet om det bara är ljus eller bara mörkt? Eller kanske du undrar, finns det också olika typer av ljus? Om det finns för mycket sol kommer blommorna att brinna och dö. De behöver också vatten från regn och de behöver också vila på natten och titta på månskenet och stjärnorna.

Mörk kan vara en bra mörk, mörkret i moderlivet är ett mycket bra mörker. Barnet bor inom sig och det behöver inte finnas något ljus där, barnet och mamman lyser av sina egna auror och det är väldigt vackert. Månen på natten är också ett bra mörker, medan stjärnorna glittrar på natthimlen. Fröna i marken, i jorden, behöver mörker för att kunna växa också, det är också mycket bra mörker. Så när du säger ljus och mörkt är mörkret faktiskt bra många gånger. Men.

Men handlar om det negativa mörkret, det handlar om att inte veta, inte förstå, hur Moder Jord fungerar, hur hon fungerar och vem hon verkligen är. Eller i värre fall, att veta och inte göra något bra ändå. Grymma planer för att locka människor att använda henne, plundra henne och den feminina energin, det är ett negativt mörker som gör detta mot henne.

Och det finns ett negativt ljus också; Ett negativt ljus låtsas vara en bra energi men lyser så starkt att du blir blind, så att du kommer att sakna vad som verkligen händer. Ett negativt ljus får dig att tänka att du ska klättra uppför en hög stege till ett paradis och göra en uppstigning så att du inte behöver bry dig om var du faktiskt befinner dig, på jorden, en plats som du är född till för att hjälpa henne och att hjälpa moder jord att bli ett sant paradis. Tittar du bort från ansvarsområdena för att hjälpa henne, betyder det att detta negativa ljus omger dig.

Ett negativt ljus kan se väldigt vackert ut, men du borde väga allt i ditt hjärta utan att titta med ögonen. Dina ögon ser och observerar och ger dig tusentals ord och idéer. Å andra sidan känner ditt kära hjärta och går direkt till kärnan och hoppar över labyrinten som ögonen ger dig.

Snälla du! Jag älskar dig!

Vänligen arbeta på din inre balans! Det måste finnas båda; det goda ljuset och det goda mörkret, och om du känner något som är negativt för dig, gå in i det, känn det och be om min hjälp så hjälper jag dig att arbeta igenom det. Du måste göra ett tydligt utrymme, städa upp, och jag kommer naturligtvis att hjälpa dig för att du inte behöver bära någon extra vikt mer än nödvändigt.

Ibland bär du andra människors ilska och fientlighet, det har inget att göra med dig, jag hjälper dig så att den negativa energin lämnar dig.

Ring bara till mig när du vill jobba med det här!

jag älskar dig

Wadjet

Du gillar kanske också...