Wolfgang Amadeus Mozart via Erena Velazquez, 5 maj 2021

 

Wolfgang Amadeus Mozart via Erena Velazquez 5 maj 2021

God morgon,

Jag är Wolfgang Amadeus Mozart och jag är hedrad över att tala till mänskligheten idag. Som ni vet från min biografi så levde jag i fysisk form för över tvåhundra år sedan. Jag var en storslagen kompositör redan vid 5 års ålder, och älskade att skapa och framföra klassisk musik.

Jag är här för att dela med mig av några insikter från andra sidan slöjan. När jag levde mitt liv på Jorden var jag som resten av människorna, aningslös och naiv om allt som hände runt omkring mig. Många av er är medvetna om Illuminati och andra grupper, som öppet attackerar och skadar de som har Ljuset inom sig.

Samhället under mitt liv delades upp i två grupper, de rika och de fattiga. De rika betedde sig som Gudar mot resten. Jag tyckte inte om att jag som kompositör var förpliktigad att uppträda för Kejsaren mot betalning. Det var nästan omöjligt för mig som en frisinnad person, att stanna länge vid Salzburgs Hov och spela för Kungligheter.

Min enda önskan var att skapa musik och inte vara knuten till någon. Jag föddes i ett hårt samhälle, där människor inte hade bra hälsa, och de medicinska behandlingarna var inte särskilt avancerade på den tiden. Fyra av mina barn dog som spädbarn, endast två överlevde.

Endast de talangfulla människorna gav lite glädje och ljus, till den strikta och dystra världen. Jag hade turen att vara en av dem. Min musik var ljuset och glädjen för mig och andra. Tyvärr fick den fattiga delen av samhället inte lyssna till min musik, bara de skolade och de som hade pengar. Ja, det var en sorglig del av min verklighet. Min mänskliga kropp hade sedan barndomen inte den bästa hälsan, jag kämpade alltid för att hålla mig frisk.

Vi är alla anslutna till det Universella Medvetandet, det är så vi får oändlig information, utan någon början eller något slut. Ni kallar det nedladdningar. Jag var mycket välsignad med att vara ansluten till denna oändliga kunskapskälla.

Mitt liv var vigt åt klassisk musik, det var en kraft som inspirerade och tog mig genom livet trots min svaga mänskliga kropp. Att komponera musik gav mig mycket glädje, det fick mig att känna mig som en fjäder som flög med vinden. Det är ingen tvekan om att min talang, fick några av folket att bli avundsjuka på mig och det skapade en del fiender.

Mysteriet med min tidiga fysiska död, som inte var en tillfällighet, har diskuterats av många. Orsaken till att jag lämnade denna värld var inte naturlig. Jag blev förgiftad, och det var en mycket långsam och smärtsam fysisk död. I slutet av mina dagar var hela min kropp så uppsvälld att jag inte ens kunde röra mig. Att lämna kroppen var en lättnad för mig, jämfört med all den smärta jag led av.

Snälla, förstå att Mörkret alltid är emot Ljusets framsteg. Vid denna tidpunkt har för lång tid passerat, och det spelar ingen roll vem som gjorde det här smutsiga jobbet. Eliminering av en person beror på en konspiration av en grupp. De Mörka attackerar alltid de som blir obekväma för dem, Ljuset är deras största hinder.

Jag skrev över 600 musikstycken under de 35 år jag levde. Om jag hade fått möjligheten att vara här längre, så skulle jag ha komponerat tusentals symfonier, konserter, operor etc. som skulle ge ännu mer glädje och lycka till de många lyssnarna. Musiken höjer era vibrationer och hjälper er att hålla er över och borta från negativa energier.

Jag är tacksam och ödmjuk över att ha fått uppleva utmaningar och hinder på min väg av att vara kompositör. Jag känner ingen ånger, förutom att mitt liv slutade för tidigt. Jag är glad och vill ge min tacksamhet till er alla idag, för att ni är Ljuset under dessa kaotiska tider. Tack.

Snälla, håll er starka och friska.

Wolfgang Amadeus Mozart

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...