Gudomliga Moder Gud via Dancing Dolphin, 7 oktober, 2018

Gudomliga Moder Gud

via Dancing Dolphin

7 oktober, 2018

”Ni alla är mycket mäktiga Skaparvarelser”

Inledning: Kära Du, javisst, JAG ÄR Moder Gud och jag har denna dag ett budskap till Ljusarbetarna; samt till alla mina Barn. För till och med de som inte läser detta meddelande blir påverkade av dess energi; den energi som jag just nu gjuter ut över Jorden. Jag har kondenserat energibubblorna till dessa ord för att de ska kunna kännas och upplevas av alla.

Nu, kära Barn, hur vill ni att era liv ska bli i framtiden? Vill ni vara fria och lyckliga? Att få leva utan begränsningar? Att få följa era passioner och leka som om ingen tittar på? Eller är det ”dansa som om ingen tittar på?” /Modern ler/. Nåväl, jag känner inte till alla era talesätt, eller hur? Ni förstår poängen. Det är upp till ER, kära Barn. Ni skapar det, ni ser det och föreställer er det och det kommer att manifesteras för er. Detta är vad livet inom detta Jordens hologram innebär. Och i framtiden kommer energierna vara så höga att det som ni fokuserar på, mycket snabbt kommer att manifesteras.

Så jag säger till er – var uppmärksamma på era tankar. Låt de besvärliga passera förbi er, fokusera inte på dem. Låt alla negativa tankar strömma igenom er, fäst inga emotioner vid dem. För era emotioner, tankar, fokus och avsikter kommer att skapa er verklighet. Egentligen sker det redan nu, men denna process kommer att förstärkas mycket mer i den närmaste framtiden.

Så, vad önskar ni er? Ett sjönära hus tillsammans med er kärlek? Ett blomstrande hus med många barn och massor av kärlek? Ett arbete som bringar er lycka och uppfyllelse? En ren Jord? Ett samhälle med likasinnade individer som alla arbetar och får leka tillsammans för sitt högsta goda? Gemensamma trädgårdar? Hälsa för alla? Rent vatten, underbara hem, färsk, ren föda för alla? Fokusera och lägg märke till era tankar. OK, jag tror att ni alla fattar. Det är enkelt, men emellertid mycket, mycket viktigt.

Här är ett hoppfullt budskap till alla som känner smärta, för alla människor som lider. Jag ser er smärta och oro och sänder er min kärlek, kära Barn. Vi arbetar på något som ska göra era liv mycket bättre. Strategiska planer som varit under planering i många tusentals år, håller äntligen på att färdigställas. Dessa planer är åtgärder i en Revolution för att återta era friheter. Jag framlägger mina avsikter att de mörka inte längre ska kontrollera Jorden. Mina barn har alldeles för länge levt under detta slaveri. Vänligen var medvetna – som ni har fått höra – om att Jorden är en planet av ”fri vilja”. Detta är varför jag inte har ingripit och satt stopp för detta slaveri för många, många år sedan.

Men tiden kom då jag inte längre kunde uthärda denna situation, så jag satte stopp för den. Mina team av Ljusarbetare eller Vita Hattar, vilka inkluderar er egen Ljusarbetarfamilj, er Galaktiska familj och många från Himlens Kompani – de Uppstigna Mästarna, Änglarna, Guiderna osv – har i flera års tid arbetat på denna plan för att återta Jorden till Ljuset.

Denna genomförbara plan är nästintill fullbordad. Många av de mörka, de mörkaste av de mörka, har redan avlägsnats. Era Ljus-Team arbetar fortfarande fram till denna dag för att avsluta denna upprensningsprocess. De kan med all säkerhet ta bruk av er kärlek, er styrka, ert mod och ert beskydd. Be för dem, sänd dem kärlek och helande energi! De är trötta och utmattade, precis som ni är. Ni är många och kan hjälpa en hel del genom att sända dem er kärlek och ert ljus!!! Vänligen gör det och er Nya Jord kommer att födas fram snabbare. Det är också ett underbart sätt att sända er tacksamhet för det hårda arbete som de alla har utfört. Tacksamhet är mycket kraftfullt, den för även kärlek med sig; en mycket kraftfull kärlek!

Var generösa med er Kärlek och er Tacksamhet, kära Barn. Vi har ett aldrig sinande förråd av dessa och de blomstrar och sprids likt de vackraste ljus ni någonsin har skådat. Jag har glädjen att få iaktta när er kärlek sprids och flödar över hela Jorden. Ni är alla mycket mäktiga Skapar-Varelser och ni sprider glädje när ni använder er makt för det goda; för att bringa glädje och skönhet till er värld. Ha tillit till att denna process fungerar och att era sammansatta vågor av kärlek gör en mycket stor skillnad! Javisst, detta är sant, kära Barn.

Det finns mycket att vara tacksam för och jag är ständigt tacksam för er alla, klart lysande Själar, mina kära Barn. Jag är en stolt Moder denna dag. Känn mina vågor av kärlek och mitt rosa ljus av villkorslös kärlek som omsveper er likt en varm, fluffig filt. Jag har också varma, fluffiga sockor eller tofflor till er, ifall ni föredrar det. /Modern ler/. Känn min kärlek värma ert hjärta och hela ert innandöme. Vi är förenade, kära Barn. Ni, jag och vi alla tillsammans. Vår sammansatta kärlek kan ge kraft till den Nya Jorden. Tro detta, för det stämmer. VAR MEDVETNA OM DETTA.

JAG ÄR er Moder Gud och jag önskar er alla en vacker, underbart skinande dag. Tack För att du är DU, det Gudomliga Barn som jag skapade för detta syfte. Ni alla har ett kall och ett Uppdrag. Du är NU här för detta Uppdrag av att vara en Ljusarbetare. Du lyser med ditt ljus och din kärlek varhelst detta behövs. Jag talar om för er att de Vita Hattarna och Alliansen som nu kämpar för er, behöver ert Ljus och er Kärlek. Vänligen sänd det till dem och medan ni gör det, sänd det rätt tillbaka till er själva, till er Galaktiska Familj, till Gaia och hennes alla Riken, Himlens Kompani och rätt tillbaka till mig och er Fader Gud! Tillsammans ska vi skapa en jättestor, underbar cirkel av kärlek, kära hjärtan! Ja! Den är häpnadsväckande och pulserande och underbar. Tack för er service, kära Barn, jag älskar er mer än vad ni någonsin kan begripa. JAG ÄR er Moder Gud och jag kommer alltid att vara så stolt över er alla. Gå med min kärlek.

 

Please feel free to share!

Messages of Love through Dancing Dolphin

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

 

Översättning: Aslög

 

You may also like...