Gudomliga Modern, 23 december 2014

Gudomliga Modern

23 december 2014

Kanal: Dr. Susan Sammarco

”Gudomliga Moder”

Det är mitt stora nöje att dela denna dag med er, att vara med er under den Heliga Veckan. Och det spelar ingen roll vilken tro ni har, om ni är Kristna eller Judar eller Muslimer eller Hinduer, vad ni tror eller inte tror om vad som är sant om Jesu födelse eller tror att han inte föddes, det har ingen betydelse. Det har ingen betydelse för vi älskar er alla.

Berättelserna har förts fram och ja, några av dem har ändrats och förvanskats och sanningen i dem har inte helt klarat sig fram till idag. Men verkligheten är att detta är tiden på året då Kristusmedvetandet är mest förekommande på planeten och tiden för fred och välsignelser och godhet är mest uppenbar. Det är tiden när flest mirakel uppstår på planeten för det flesta människor är i ett tillstånd av förväntan.

Och födelsen av Jesus Kristus vid den tiden för 2000 år sedan, det hände verkligen (vi kommer inte att gå in i en historisk diskussion idag).\ Det var också den stora symboliken då om det nya medvetande som skulle komma på planeten, och verkligen en förberedelse för tiderna ni lever i nu.

För budskapet jag kommer med är kärlek. Kärlek till varandra. Kärlek till dem ni tycker är svårt att älska. Kärlek till dem som har andra trosuppfattningar, kommer från andra världar, andra länder. Kärlek till er själva. Det är tidvis den mest utmanande kärleken. Den kärleken som rör sig genom och in och ut genom er under era liv. Älska er själva. Det finns en uppfattning om att ni förtjänar kärlek om ni är ”goda”. Det är en felaktig uppfattning. Det är en felaktig programmering. För var och en av er är inkarnerad kärlek. Var och en av er förtjänar det bästa, den mest underbara kärleksupplevelsen varje dag i era liv.

Delvis är det att vidarebefordra kärlek till andra i världen. För som ni ger får ni tillbaka. Detta är miraklens tid. Detta är tiden när vibrationen på planeten är som högst. Och fortfarande finns det de som vill ställa till skada, som försöker krossa eller hålla ner skönheten som finns på planeten just nu. Skönheten som finns även om det är en tid då delar av världen sover då det är vinter och delar av världen sår, låter de goda delarna höja sig och växa, då de kommer att upplevas vid ett senare tillfälle. Vid Jultid delar hela planeten konceptet av återfödelse även om det inte är under en mörk tid, en mörk tid med långa nätter och korta dagar.

Detta är en kärlekens tid. Vad kan ni göra för att öka kärleken till er själva? Vad kan ni göra för att öka de positiva känslorna och glädjen och göra för att uttrycka dessa saker även vi vet, kära ni, att frustration och till och med ilska finns hos många av dem som bär på budskapet om kärlek och ljus. Vi vet att det känns som om det bara fortsätter och fortsätter. Vi är medvetna om dessa saker som ni diskuterade. Vi skulle rekommendera att ta tid för tystnad. Ta tid för att bjuda in närvaron av vem som än ger ert hjärta ljus, vem som än ger er glädje, vad som helst, som musik eller videos eller tid med barn och husdjur. Hitta tid för skratt och glädje.

För det är anledningen till att kallar er nu. För då saker och ting manifesteras på planeten finns det ingen plats för mörker i era varelser. Det är därför vi kallade in ljuset för en total healing för var och en av er idag under meditationerna så att ni skulle kunna bli balanserade och harmoniska i era egna varelser och även i samspelet med andra.

Var det ljus för världen som ni förväntar er att se i världen. Var den kärleken i er själva, för er själva och för era älskade som ni förväntar er se i resten av världen. Var förändringen som ni vill ha, för det är en del av ert uppdrag med att vara här vid denna tid och ja, 2015, kommer att ha alla klockor och visslor som ni söker. Det kommer att ha alla möjligheter för er att veta att alla pusselbitarna har fallit på plats, alla dominobrickor har fallit. Alla de stora saker som ni söker som Jordbor men också era andar kommer att vara vidöppna. Ni KOMMER att känna enheten på planeten och höra sångerna som änglarna sjunger i himlarna i tacksamhet över att denna planets hjärta öppnats på sin djupaste nivå.

Jag önskar er en underbar Julvecka. Ta tid för er själva. Ta tid för kärleken som alltid finns runt er, att komma in i era egna hjärtan och ge er era önskningar och ge er något att le åt.

Jag lämnar er med min kärlek och välsignelser och med upprymdheten av att veta att era Julklappar kommer att bli något helt annorlunda i denna värld och något mycket glädjefyllt.

Jag lämnar er och tackar er.

Svensk översättning: Åsa Falk www.st-germain.se

Du gillar kanske också...