Gudomliga Moder via Susan Sammarco, 22 november

th

GUDOMLIGA MODER via Susan Sammarco , November 22

GUDOMLIGA MODER

God eftermiddag. Hundarna ( James 2 huskies ) förebådade min ankomst tidigare.

Jag kommer att tala till er i dag av kärlek. Den senaste veckan har det hänt så mycket på planeten. Så många berättelser. Vissa skulle skrämma upp er. Vissa skulle leda er in i Ljuset. Vi kontaktar er i ljus och kärlek.

Det är inte en tid att bekymra sig för ”varför” och ”var”. Det är inte en tid att vara bekymrad för vem som gjorde det. Som Ljusarbetare är det dags för er att vara fokuserad på kärlek och ljus. Att utstråla och dela kärlek och ljus till alla berörda. Att ge kärlek och ljus till de saker, som ni koncentrerar er på.

 

Det finns så många olika berättelser fyllda med kärlek och ljus. Jag påminner er om att ni inte är kroppen, som ni befinner er i. Ni är flera multidimensionella själsvarelser.

 

Vi frågade Susan att be James att göra denna meditation med er idag. Han leddes och styrdes på ett sätt att föra er tillbaka till kärleken.

 

Kärleken är kraften i universum. Vet att det uppstår konflikter. Vet att saker och ting händer. Kommer ni ihåg att under era liv på planeten, har ni betett er på ett sätt som kanske var giriga, kanske kärlekslösa?

 

Men ni förlåter er själv för allt detta, för det är en del av kärleks erfarenheterna, som ni behöver för att vara där ni är idag. Idag står ni i kärlek, minns de ord ni talar och de tankar ni skapar utgör framtiden. Nuet.

Ni minns det ansvar som ni har. Minns ansvaret som ni är. Minns att om detta liv slutade, så tar det en evighet att komma tillbaka till den här världen längre ner på gatan.

 

Detta är allt i ögonblicket. Med allt detta framöver. Alla dessa saker, som du tycker om. Alla dessa saker som du mediterar på. Alla dessa saker som du talar om. Alla är redan i Nuet.

 

Ignorera de bullriga delarna av er värld. Vi vet att detta är en utmaning för var och en av er, eftersom var och en av er, ganska konstant, regelbundet besöker vissa webbplatser för att se hur snart det händer.

 

Den kommande veckan är Tacksägelse veckan. Dags att vara tacksam. När du tillbringar tid i tacksamhet tillbringa också den tiden i att vara och ge andra medkänsla och kärlek. Detta är den tid på året som detta firas.

 

Detta är viktiga tider. Vi kallar er tillbaka till kärlek eftersom det är det ni är. Vi för er tillbaka till medkänsla. Dela med er till andra er förståelse och er insikt. Tala inte bara för de i denna grupp. Prata med andra som ni arbetar med i världen. Tala med dem som ni delar er tid med. Lyssna på vad andra talar om och för in en guldklimp av visdom.

 

Alla ni är begåvad. Alla har ni förståelse för att ljuset lyser i världen. Att ljuset förändrar världen. Tro, som James har fört fram i denna meditation, att ”tro är att se.” Vi har gett denna grupp detta talesätt och det sprider sig. Vi vet säkert vad resultatet ska vara.

 

Oroa er inte för de saker som stör er, som distraherar er uppmärksamhet. Detta är bara barn med vredesutbrott.

 

Kom ihåg att ni är gudar och gudinnor. Kom ihåg att ni är kraftfulla varelser. Kom ihåg att ni har allt ni behöver just nu för att förändra världen.

 

Som ni ser världen, som ni ser förändringarna, som ni ser med era kameror, med blotta ögat, med er erfarenhet, allt är bra.

 

Jag lämnar er i dag med detta budskap om kärlek. Vet att ni är våra barn.

Vi älskar er. Vi välsigna er.

 

 

Kanaliserat via Dr Susan Sammarcowww.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Du gillar kanske också...