Gudomliga Modern via James McConnell, 31 juli

th

”Gudomliga Modern”

Jag är ”Gudomliga Modern” som är här för att dela med mig till er denna dag, denna underbara dag. Idag är det ett firande på alla nivåer och för alla varelser. Det finns så många i detta rum som kom för att dela detta med er. Kan ni känna dem?

Var och en av er har gjort er del för att bygga upp denna energi då vi har bidragit till detta. Byggandet av denna gyllene vita ljuspelare i detta rum. Ni kommer att ha den här varje vecka för att bygga vårda och bygga på ännu mer. Men detta har varit en installation. En istallation av ljus för denna grupp. Den kommer att skina klart och också attrahera mer och mer.

Detta har varit en spännande vecka. Det har kommit många, många saker som avslöjas för er i er fysiska 3D-värld. Vi har sagt att det kommer fler saker denna vecka. Dessa kommer att rapporteras av ”Sananda” och fler på nästa veckas ”Hollow earth”-samtal.

Vi vet att dessa tider verkligen är spännande för alla för ni ser det som är bra. Ni kallar fram det goda. Ni kallar fram ljuset och kärleken i varje situation. Vi ville i grund och botten ge er tummen upp idag. Detta var en fantastisk upplevelse för varje person som deltog. Och för de som kommer att lyssna till denna inspelning kommer också vara mycket upprymda över att höra det.

Vi vet att när året 2016 går framåt varje dag, varje vecka, varje månad, tänker ni, är det över? Nu är det det. Ni komemr att fortsätta att se hur saker utvecklas. Ni kommer att fortsätta se Ljuset söka sin väg genom alla kanaler och genom allt liv på planeten. Ni kommer att se att ert liv har förändrats och världen har förändrats.

Ha en underbar vecka. Vi ser fram emot att besöka er igen nästa vecka. Tack.

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...