Gudomliga Modern via JoyfulChristie, 1 februari 2022

 

 

Gudomliga Modern via JoyfulChristie

1 februari 2022

Expandera Ljuset

 

 

Kära Hjärtan,

Det finns Ordning i Allting.

Till och med mitt i vad som förefaller vara kaos.

Förstå att urskillning nu behövs som aldrig förr, då utmanande och oförenliga idéer presenteras på världsscenen.

Föreställ er en bläcksvart natt, rent mörker, så att ni inte ens ser handen framför er. Föreställ er desorienteringen då ni försöker ta er fram genom denna ruskigt mörka och intensiva svärta.

Förstå nu att mörkret är en illusion, något som ganska lätt kan upplösas.

Föreställ er en liten vändning av er uppmärksamhet mot ljuset, kanske bara en liten ljuspunkt först, eller bara löftet om det, glimrandet av en annan skugga än den totala svärtan.

Ändå, då varje människa vänder sin uppmärksamhet mot den ljuspricken, växer den och expanderar i volym.

Betänk nu, med allt som händer på planeten, den snabba expansionen av ljuset och fördrivandet av mörkret. Vänd ert fokus mot upplyftandet, mot det energetiska stödet, mot transmutationen av mörkret. Gör detta med ett glädjefyllt hjärta och släpp alla föreställningar om tyngd. Att förstå detta är transformativt och glädjefyllt arbete.

Nå djupt in i ert center, känn expansionen av ljuset och minskandet, det snabba återtåget, av mörkret. I fokuseringen, dra Mitt Ljus från mig, Gåvan av Min Kärlek och förstå hur sådden av denna gåva av Gudomlig Kärlek förstärker och accelererar Allt som sker. Föreställ er att denna Kärlek omger alla energier på planeten och transmuterar, återställer dem till ren Gudomlig form i Kärlek.

Genom att helt enkelt fokusera er uppmärksamhet på ljuset istället för på mörkret eliminerar ni det. Mina vackra mäktiga skapare, vet i varje ögonblick att fokuset på er uppmärksamhet och avsikt transformerar planeten ögonblick för ögonblick.

Hör nu min påminnelse om att hela tiden vara på er vakt och fokuserad när ni skapar och bidrar till det kollektiva medvetandet för Allt.

Rena allt ni tillåter komma in i ert medvetandetillstånd. Det är allt viktigare att vara extremt vaksam angående vad ni tillåter er att fundera på. Då ni renar allt som kommer till er, är denna rening och återgång till Kärleken Universellt funnen i Hjärta av En, Moderns Hjärta, ett vackert och avsiktligt skeende.

Ni är nu mottagare av min djupaste energetiska gåva med denna transformation.

Vet detta,

Känn detta.

Tillåt detta.

Överlämna er och var transformerad.

I ert överlämnande, skapa transformation.

Vet att Allt är som det ska vara.

Jag lämnar er med min gåva och mina välsignelser.

-GM

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...