Den Galaktiska Federationen via Inger Norén, 6 oktober 2021

 

Den Galaktiska Federationen, via Inger Norén

6 okt 2021

 

Det är mycket som händer i världen just nu och det blir inte bättre av alla avslöjanden som kommer att komma tätt efter varandra. Många är det som inte längre vill vara med i dessa nedstängningar och restriktioner mot virus som många anser inte är så farliga som de säger och det är sanning. Däremot är det väldigt många som kommer att lämna Jordelivet till andra sidan väven med en starkare dos av vaccin. Många forskare och andra från andra sidan väven har under lång tid varnat för dessa så kallade vaccin och nu börjar de ge de biverkningar som många har varit rädda för och framför allt för barnens skull. Det har redan börjat protester mot dessa bestämmelser av de ledande i länder där det redan är väldigt korrumperat med svåra övergrepp mot befolkningen.

Detta är något som de flesta människor vet vid det här laget, men att de måste uppleva än mer förfärliga krav från myndigheter bland andra och dessutom få höra vad väldigt många människor har fått uppleva i sina liv sedan väldigt tidig ålder. Det är något som kommer att väcka upp väldigt många människor om hur verkligheten egentligen är och det är något som kan bli en väldigt farlig och orolig tid för alla på Jorden. I många länder är det en oviss och destruktiv känsla för framtiden och det är främst i de länder där mycket droger och annan kriminell verksamhet råder. Detta är något som måste få ett slut och med människornas gemensamma kamp mot dessa ledare som är involverade i de mörkas agenda, få dessa att lämna sina positioner för ledare som lyssnar på sin befolkning och handlar i befolkningens bästa och önskemål. De mörka vet att deras tid är över och slåss med alla medel de kan för att behålla sin status, men de vet att det inte är länge till de kan leva på det sätt som de alltid har gjort på andra människors bekostnad.

Ljuset har segrat och det vet många nu vid det här laget även om det inte märks i verkligheten, men med människornas sätt att vakna och se sin verklighet blir allt detta snart ett minne blott och en ny värld med människornas innovativa förslag för ett bättre samhälle är endast en tanke bort. Denna tanke är en metafor för tiden det tar att bygga upp något nytt som är hållbart för alla länder på denna planet. Detta är verkligen sluttiden i kampen om planeten och med så många människor som vaknar och blir allt fler för varje dag kommer denna kamp att avslutas inom en snar framtid. Folket har fått nog. Det räcker nu med alla lögner och bedrägerier mot folket som nu kräver sin frihet och som ska gälla för hela befolkningen på Jorden. Med Alliansen, Galaktiska Federationen, ljuskrigare och ljusarbetares hjälp och tillsammans med resten av befolkningen kommer denna seger i kampen för Jorden att bli verklighet. Tillsammans tar mänskligheten tillbaka sin kraft och kräver sin frihet mot en fantastisk framtid i en ny tid och en ny värld.

Vi älskar och respekterar mänskligheten för deras fantastiska och starka inställning till ljuset för Jorden och dess invånare.

Galaktiska Federationen

 

Stort tack i kärlek jag tjänar. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...