Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 oktober 2021

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 5 oktober 2021
Vilken Tidslinje är Ni på?
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi lägger stor vikt vid denna tid på att lyssna på er inre vägledning, eftersom ni aldrig har levt på Jorden under någon annan livstid, där ni har haft så mycket påverkan från externa källor, tillgängliga för er. Ni kan gå till era datorer, er telefon, er surfplatta och hitta vad någon annan tänker, vad någon annan förutspår som bor tusentals mil bort. Och det finns inte bara en person som erbjuder sitt synsätt online. Det finns så många som gör det här, som påverkar många, många människor och hur de tänker, vad de tror på och i slutändan hur de vibrerar.
Många av dem som gör det här får sin information från andra människor som de har hittat på internet, och sätter sin egen twist på något de har läst eller hört eller sett. Det är dags för er alla att lita på er själva och på era känslor, därför att ni bestämmer vilken framtid ni vill uppleva i varje givet ögonblick. När ni hör människor prata om tidslinjer kanske ni tror att alla lever på samma tidslinje, oavsett hur de vibrerar, oavsett vilka val de gör, oavsett hur upplysta de är. Det framstår knappast som det Universum som vi lever i där varje individuellt medvetande, varje aspekt av Källan, får välja utifrån sin vibration vilken tidslinje de befinner sig på.
Därför, om ni litar på någon som berättar för er om en tidslinje som ni alla är avsedda att vara på, och när ni tar till er den personens synsätt känner ni er hemsk inuti. Ni måste lyssna till den känslan. Den känslan talar om för er att det är något med detta påstående som triggar er, som får ett gammalt trauma från ett tidigare liv att komma upp till ytan och som ni fortfarande behöver bearbeta. Och när ni väl rensat ut det genom att bearbeta det, då kan ni minnas denna kanalisering från oss som säger att ni inte längre behöver ge er uppmärksamhet till detta undergångsscenario, oavsett hur många människor som säger att det är den enda sanna sanningen.
Kom ihåg att många av dessa människor får sin information från andra källor och den sprids, eftersom den är en fängslande och intressant historia. Den berättar om det goda och det onda som slåss mot varandra i något slags heligt krig, och allt detta är bäddat för utmärkt historieberättande, men ni vill inte uppleva det och det behöver ni inte heller. I de flesta fall har ni redan upplevt det och det är därför det slår an en sträng på en viss nivå, men får er fortfarande att känna er hemska inuti. Det finns så många underbara tidslinjer som ni har framför er just nu att välja mellan, och i själva verket finns det många fler positiva än negativa tidslinjer, men de negativa får all uppmärksamhet i media. De får fler visningar, fler kommentarer, fler gillanden, vilket gör att de stannar kvar längre i den värld ni lever i just nu.
Vi råder er att välja det som känns bäst för er just nu, och lita på att den känslan bestämmer er framtid. Ni lever i en värld just nu där så många människor har börjat att kanalisera, men kom ihåg att de flesta kanaliserare är relativt nya att kanalisera, och därför lägger mycket av sig själva i kanaliseringen. Många av deras egna övertygelser kommer att vara en del av meddelandena som de ger ut, även om de har kontakt med en högre form av medvetande. Om ni bara fäster er uppmärksamhet på information som stärker er, som får er att må bra, som påminner er om vilka ni är och som bekräftar vad ni vet är sant djupt, djupt inom er, då gör ni något som är till nytta för er genom att se utanför er själva för att förstå vad vissa lärare, vissa kanaliserare säger.
Och ni kan spendera resten av er tid med att gå till ert inre, meditera, leva ert liv, tillbringa tid med dem ni älskar, få tillgång till er egen direktlänk till högre medvetande, känna Källan inom er och överallt omkring er, och ni kan ge er hjärna en paus från att behöva veta allt som kommer att hända under de närmaste veckorna, månaderna och åren. Lita på ert hjärta, lita på era impulser, er instinkt, er intuition, era känslor och låt allt utvecklas som det var tänkt vilket alltid är positivt, eftersom ni alltid är på den här uppstigningsresan, och det finns inget som kan stoppa den.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av kontakten med er alla.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...