Heliga Birgitta via Kerstin Eriksson, 25 juli, 2020

Birgitta Birgersdotter; Jag kan, jag vill, jag älskar!

Jag heter Birgitta och en del känner mig som den heliga Birgitta. Jag själv upplevde inte att jag var helig! För mig så är livet heligt! Allas liv är heliga! Moder Jords liv är heligt!

För mig är varje vattendroppe helig! För mig så är solens strålar heliga!

När en människa förstår, sin kapacitet, hur allt hänger ihop, som en enda organism tillsammans med Moder Jord och när människan känner i sitt hjärta att det finns en stor kärleksfull mening med livet, till glädjen och till lärandet på jorden, då känner den människan att livet är heligt.

Med fötterna i jorden och med huvudet i himlen så går allt bra! Då har du kontakt, jordad kontakt!

Då kommer du att förstå, sammanhangen hur du själv utgör en viktig länk, tillsammans med många andra viktiga länkar, och den länken du har, har ingen annan än du, och ingen annan kan riktigt ersätta just din unika länk heller.

Allas länkar är unika och viktiga och fyller en funktion till alltets helhet!
När ni förstår att mångfald är bra och gynnar er alla, så kommer ni att frodas och växa med ymnig grönska.

Hjälp varje länk! Alla har en egen länk och något unikt att bidraga med! Det finns ingen som inte har en länk!

Tyvärr är det inte många som förstår detta och märker inte sin egna länk, hur viktig den är för helheten!

Ni hänger ihop, allihop, och ni vandrar tillsammans oavsett om ni vet det eller inte, så hjälp varandra, stötta varandra att uppmärksamma deras länk så den kommer till liv och Guds ljus!

Jag älskar Dig och jag heter,
Birgitta Birgersdotter.

Du gillar kanske också...