The Grandmothers via Galaxygirl, 27 juli 2020

The Grandmothers

Via Galaxygirl, 27 juli 2020

  

Hälsningar ljusets barn. Vi är den forntida kärleksflammans Grandmothers. Ni bär alla denna flamma i ert hjärta som slår så troget, så stadigt, dag ut och dag in. Klaffar, kammare, allt måst arbeta i perfekt samordning så att livet fortsätter, eller hur? Och ändå finns det lite mystik omkring hjärtat, för många av er talar om att lyssna till sitt hjärta, om att låta hjärtat vägleda er i svåra beslut och många har kämpat med att agera efter vad hjärtat säger i århundraden – nej, i tusentals och åter tusentals av århundraden. Ni människor är förkroppsligade som era kategorier, era konstruktioner. Sådan är matrisen som ni har levt inom.

Dessa konstruktioner bryts ner, förändras och blir omformade. Vi ser en hel del av det. Den här kanalen frågade Universum hur högskolan skulle bli för hennes dotter? Skulle det bli något hon måste gå igenom med det bekanta familjemönstret om hopp om att klara sig igenom och härda ut? Hon frågade egentligen inte, men vi svarade (skrattande) att naturligtvis inte, eftersom allt kommer att omarbetas. Det nya kommer inte alls att vara som det gamla. Det nya kommer att vara helt nytt. Barnen kommer att uppmuntras till att studera vad deras hjärtan längtar efter att lära sig, eller lära sig igen, och vad vi längtar efter att lära oss har vi förmodligen varit mycket bra på tidigare i en annan livstid eller i andra världar, eller så är vi förutbestämda av vårt högre jag att lära oss precis det den här gången, och därför eggar en viss typ av studier oss. För när ni är intresserade skapar ni med mer finess, mer passion och mer glädje! Vi vill att ni ska känna glädje över allt som ligger framför er att skapa. (Jag ser öppna händer i alla färger, med regnbågar som strålar ut ur dem och skapar regnbågens rutnät för den Nya Jorden. Jag hör skratt och känner en stor glädje med den här skapelsen).

Vi är the Grandmothers. Vi har blivit betraktade som gamla kärringar och vi har absolut ingenting emot det, för rynkiga ansikten har sett det mesta och vi har sett vår beskärda del av lidande, förlust, hjärtesorg och smärta. Vi har på sätt och vis blivit rynkiga av upplevelserna. Men nu har vi också upplevt välsignelsen av att kunna se framsidan av ”nålspetsen”. Medan ni bara tittar på knutarna, kan vi se den färdigvävda gobelängen. Ni har alla haft många, många, många livstider av att ha varit olika trådar i Gaias väv och ni har upplevt era höjder och dalar. (Jag ser en vacker väv som är färgrik och perfekt på framsidan, och full av knutar och lösa trådändar på baksidan. Jag ser hur trådänden i en färg faktiskt blir en annan färg när den dras upp till framsidan. De talar om reinkarnation och en fortsättning av själens väg till lärande under alla omständigheter. Jag ser nålen trä tråden upp och ner genom väven, med hänsyn till ”höjderna och dalarna” ovanför).

Vi är mycket medvetna om att många av er inte har tid för vävning, men vi tyckte det var en lämplig motsvarighet till vad ni upplever. Vi önskar att ni känner glädje i hjärtat av detta meddelande. Ni håller på att skapa den väv ni önskar se. (Jag ser att våra högre Jag trär tråden för oss och visar vägen för vårt livsmönster. Jag ser att denna 3D nål och tråd kommer att uppgraderas till plasmaljus, mycket mer flytande i sin skapelse, med många fler dimensioner att leka på. De känner att vi är i en mycket solid verklighet som håller på att bli mer plasmaljus, mer av en uppgraderad version. Jag se att allt håller på att bli ljusenergi, kodat.) Ja, mina kära, men det har alltid varit ljusenergi, det var bara för kompakt för att ni skulle se det. När ni höjer er vibration kommer ni att kunna förstå de högre dimensionella samspelen när ni skapar. Precis som era datorprogram, när ni kodar skapar ni.

Ni skapar i varje ögonblick. Jag ser upplopp och omvälvningar i samhällen av människor med masker. Mänskligheten vacklar under dessa förändringar, men ni skapar medvetenhet, ni orsakar tårar i illusionen med era uppenbarelser, och allt kommer att bli bra. Mina kära, hitta ert hjärta i illusionens täthet och där, där finns hjärtats verklighet som ni söker. Den finns inom er. Inte för att låta banal, men så är det. För det är ert högre hjärtchakra, porten till det högre dimensionella du som har trätt ditt livs nål i väven i årtusenden, ja årtusenden. Ni är lika gamla som vi är! (Skrattar)

Vi önskar att ni vill fokusera på ert hjärtchakra. Vi önskar att ni vill andas in i det och känna hur våra händer formar en cirkel av ljus omkring er och att ni känna vår kärlek för er. Kära ni, ni är otroligt älskade och högt värderade för dem ni är. Ni håller på att väva Nova Gaias plasmagobeläng från en fysisk kropp. Titta inte på de slitna knutarna och trådarna omkring er. Genomdränk istället dessa trådar med mer ljus och känn skapandet av något nytt, av något bättre, av något ni skulle vilja hoppa in och vara en del av.

Vi hejar alltid på er. Vi älskar er så. Vi har gjort något för er. (Jag ser en underbar ceremoniell kimono i fantastiska färger som är skapad för varje ljusarbetare, symbolisk för vår uppstigning). Ja, mina kära, den kommer att värma er när ni blir kalla av nyheterna om vad som kommer att hända. Den kommer att hindra ert hjärta från att frysa till is av chockvågorna av energi. Den kommer att hålla er isolerade i ljuset. Den här kimonon är en välsignelse, och vi fyller den med vår kärlek för er. Känn den Kristnade flamman brinna starkt i era hjärtan, från våra hjärtan till era.

Vi, the Grandmothers, fylls av glädje och stolthet över att se vilka ni är och hur långt ni har kommit. Men vi har alltid älskat er på varje etapp ni har varit. Jag ser att de lyser upp kimonon med, som det ser ut, elektricitet, ett kraftfält av kärlek för oss, så att vi alltid kommer att känna deras närvaro och hur mycket vi är älskade. Jag känner en surrande elektricitet i mitt huvud och jag känner mig full av kärlek. Jag är trött, varm och hela min kropp ryser. Vi välsignar er precis som ni har välsignat oss.

Vi är the Grandmothers.

Galaxygirl

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...